High-end recruitmentspecialist voor Legal

YER Legal is het label voor het bovenste segment van de juridische arbeidsmarkt. Onze focus ligt exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide juristen. Van startende advocaat-stagiaires tot ervaren General Counsels. Daarbij richten we ons op vaste functies, interim-posities en Legal Consulting via Law.Yer.

Ons team bestaat uit ervaren consultants en executive search associates. Alle consultants zijn jurist en hebben werkervaring opgedaan in de advocatuur en/of het bedrijfsleven.

Door onze opleiding, achtergrond en ervaring weten we precies wat juristen drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, waardoor we goed weten in te spelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Zo zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau.

Neem contact op

Uitzonderlijk talent voor iedere organisatie

Ons trackrecord is uitgebreid en is op te vragen via ons contactformulier. Wij zijn gewend om te schakelen met multinationals (in binnen- en buitenland), familiebedrijven, mkb-bedrijven, maar ook met start- en scale-ups. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Legal ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen (ook hier hebben wij een trackrecord in).

Waar bestaat onze service uit?

Voor het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste kandidaten bieden wij: 

Als vertrouwenspartner zijn we volledig gecommitteerd aan het succesvol invullen van juridische posities. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z en garanderen de hoogste kwaliteit. Zo kiest u uit de beste kandidaten die de markt te bieden heeft. 

Inhoudelijke sparringpartner

Voor YER Legal staan kandidaten en opdrachtgevers centraal. Zij zijn ons bestaansrecht. Als Trusted Advisor voor beide partijen bouwen wij aan duurzame relaties en ligt de focus op de lange termijn. 

Onze aanpak is persoonlijk, transparant, grondig maar ook no-nonse. Onderling vertrouwen, integriteit en oprechte nieuwsgierigheid naar elkaar zorgen voor een open gesprek. Wij weten deze openheid als geen ander bij kandidaten en klanten te creëren. Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen de feiten in kaart te brengen (denk aan werkervaring en kennis), maar ook de softe elementen te signaleren (denk aan de cultuur van een bedrijf of de intrinsieke motivatie van een kandidaat).

Wij geloven dat openheid naar elkaar de sleutel is voor een succesvolle en duurzame match. Dit betekent dat wij ook eerlijk zijn als we denken dat u als organisatie beter vaart met een andere kandidaat of dat een kandidaat een bepaalde positie beter niet kan ambiëren. Zo halen alle partijen het beste uit zichzelf en dat geeft op termijn het beste resultaat.

Neem contact op


Bekijk onze Legal vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 10

Persoonlijk carrièreadvies nodig?

Linda-Brouwer-267x400

 

Reageer direct


Legal consultants YER Executive


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op