High-end recruitmentspecialist voor Industry

YER Executive is het specialistische label voor het bovenste segment van de arbeidsmarkt. Binnen het industriële domein voor productie, supply chain en techniek ligt onze focus exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide technisch specialisten. Van ambitieuze high potentials tot ervaren executives. Daarbij richten we ons op vaste functies en interim-posities.

Ons team bestaat uit gedreven recruitmentconsultants met passie voor hun vak. Elke consultant heeft meer dan tien jaar ervaring in de bemiddeling van technische functies en beschikt over een uitgebreid netwerk. 

Door onze expertise weten we precies wat kandidaten drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, waardoor we goed weten in te spelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Zo zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau. Ondernemend, wendbaar en met de blik gericht op de toekomst.

Neem contact op

Sfeerfoto-industire-2

Uitzonderlijk talent voor iedere organisatie

Wij bemiddelen specialisten en executives uit de bovenlaag van de arbeidsmarkt voor functies in de salarisrange van 75K-200K. Of het nu gaat om een gespecialiseerde engineer, een proactieve manager of een ervaren site director, wij selecteren dat ene speciale talent voor een perfect fit met uw organisatie.

Ons trackrecord is uitgebreid. Wij schakelen moeiteloos met multinationals en grote familiebedrijven, maar ook met mkb-bedrijven, en start- en scale-ups. Bovendien is onze knowhow over private equity-ondernemingen en de publieke sector groot. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Executive ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen.

Waar bestaat onze service uit?

Voor het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste kandidaten bieden wij werving en selectie voor vaste en interim-posities. Voorbeelden van specialistische functies die wij bemiddelen zijn: manager engineering, manager maintenance, manager logistics, manager procurement, manager QHSE, technical director, site director, supply chain director, COO.

Voor functies binnen productie, supply chain en techniek richten wij ons op vrijwel alle sectoren en onze focus ligt op de volgende specialismen:

  • Operations
  • Maintenance
  • QHSE
  • QA/QC
  • General management
  • Supply chain & procurement
  • Sales management/sales engineering

Sfeerfoto-industire-1

Grootste bereik van de arbeidsmarkt

Voor opdrachtgevers gaat YER Executive door waar anderen stoppen. Onze uitgekiende executive searchmethodes en geavanceerde data-driven mediastrategie zorgen voor een maximaal bereik van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we snel alle beschikbare kandidaten in beeld hebben. Dus niet alleen de actieve kandidaten, maar ook degenen die passief of latent aan het zoeken zijn.

Daarnaast is ieder specialisme rechtstreeks gekoppeld aan ons exclusieve netwerk dat bestaat uit representatieve kandidaten voor alle niveaus. Wij onderhouden met hen nauwe contacten, zodat we altijd op de hoogte zijn van hun ambities. Heeft u interesse? Binnen afzienbare tijd presenteren we u een kwalitatief hoogstaande shortlist, waarmee u direct om de tafel kunt gaan zitten.

Als vertrouwenspartner zijn we volledig gecommitteerd aan het succesvol invullen van technische sleutelposities. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z en garanderen de hoogste kwaliteit. Zo kiest u uit de beste kandidaten die de markt te bieden heeft.

Inhoudelijke sparringpartner

Voor veel kandidaten zijn we gedurende de gehele carrière een vertrouwde trusted advisor. Zo onderhouden we regelmatig contact met eindverantwoordelijken die we bij de start van hun loopbaan begeleid hebben. Wij groeien mee met ons netwerk en zijn op verschillende momenten betrokken bij vervolgstappen en teamwijzigingen.

Door onze achtergrond en jarenlange ervaring zijn we bekend met alle aspecten van het technische vakgebied. Hierdoor zijn we voor u als kandidaat een inhoudelijke sparringpartner, waarmee u een gelijkwaardig gesprek kunt voeren over uw ambities.

Of het nu gaat om de volgende stap of de keuze voor een bepaalde opleiding, wij helpen bij het ontwikkelen van een betekenisvolle carrière. Daarbij zijn we ook een onafhankelijk klankbord als het gaat om gerichte loopbaanadviezen.

Neem contact op


Bekijk onze Industry vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 22

Businesscases
Startpunt voor iedere opdracht

GEA-270x240

 

Bekijk businesscase

Persoonlijk carrièreadvies nodig?

Victor-270x240

 

Reageer direct


Industry consultants YER Executive


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op