High-end recruitmentspecialist voor Vastgoed, Bouw en Energie

YER Executive is het specialistische label voor het bovenste segment van de arbeidsmarkt. Binnen het domein voor vastgoed, bouw en energie ligt onze focus exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten. Van ambitieuze high potentials tot ervaren executives. Daarbij richten we ons op vaste functies en interim-posities.

Ons team bestaat uit gedreven senior consultants met passie voor hun vak. Elke consultant heeft meer dan tien jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en beschikt over een uitgebreid netwerk.

Door onze expertise weten we precies wat kandidaten drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, waardoor we goed weten in te spelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Zo zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau. Ondernemend, wendbaar en met de blik gericht op de toekomst.

Neem contact op 

Sfeerfoto-2-910x355

Uitzonderlijk talent voor iedere organisatie

Wij bemiddelen specialisten en executives uit de bovenlaag van de arbeidsmarkt voor functies in de salarisrange van 75K-200K. Of het nu gaat om een commercieel of technisch manager, een ervaren teamleider of een proactieve projectmanager, wij selecteren dat ene speciale talent voor een perfect fit met uw organisatie.

Ons trackrecord is uitgebreid. Wij schakelen moeiteloos met multinationals en grote familiebedrijven, maar ook met mkb-bedrijven, en start- en scale-ups. Bovendien is onze knowhow over private equity-ondernemingen groot. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Executive ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen.

Waar bestaat onze service uit?

Voor het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste kandidaten bieden wij werving en selectie voor vaste en interim-posities. Voorbeelden van specialistische functies die wij bemiddelen zijn: development manager, senior projectmanager, commercieel manager, salesmanager, afdelingsmanager, teamleider.

Voor functies binnen Vastgoed, Bouw en Energie werken wij onder andere samen met de volgende opdrachtgevers:

  • Particuliere beleggers
  • Institutionele beleggers
  • Ontwikkelende beleggers
  • Ontwikkelaars
  • Aannemers
  • Adviesbureaus
  • Energiegerelateerde bedrijven, zoals bijvoorbeeld energieleveranciers en producenten van laadpalen

Sfeerfoto-1-910x355

Grootste bereik van de arbeidsmarkt

Voor opdrachtgevers gaat YER Executive door waar anderen stoppen. Onze uitgebreide executive searchmethodes en geavanceerde data-driven mediastrategie zorgen voor een maximaal bereik van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we snel alle beschikbare kandidaten in beeld hebben. Dus niet alleen de actieve kandidaten, maar ook degenen die passief of latent aan het zoeken zijn.

Daarnaast is ieder specialisme rechtstreeks gekoppeld aan ons exclusieve netwerk dat bestaat uit representatieve kandidaten voor alle niveaus. Wij onderhouden met hen nauwe contacten, zodat we altijd op de hoogte zijn van hun ambities. Heeft u interesse? Binnen afzienbare tijd presenteren we u een kwalitatief hoogstaande shortlist, waarmee u direct om de tafel kunt gaan zitten.

Als vertrouwenspartner zijn we volledig gecommitteerd aan het succesvol invullen van technische sleutelposities. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z en garanderen de hoogste kwaliteit. Zo kiest u uit de beste kandidaten die de markt te bieden heeft.

Inhoudelijke sparringpartner

Voor veel kandidaten zijn we gedurende de gehele carrière een vertrouwde trusted advisor. Zo onderhouden we regelmatig contact met eindverantwoordelijken die we bij de start van hun loopbaan begeleid hebben. Wij groeien mee met ons netwerk en zijn op verschillende momenten betrokken bij vervolgstappen en teamwijzigingen.

Door onze achtergrond en jarenlange ervaring zijn we bekend met alle aspecten van het technische vakgebied. Hierdoor zijn we voor u als kandidaat een inhoudelijke sparringpartner, waarmee u een gelijkwaardig gesprek kunt voeren over uw ambities.

Of het nu gaat om de volgende stap of de keuze voor een bepaalde opleiding, wij helpen bij het ontwikkelen van een betekenisvolle carrière. Daarbij zijn we ook een onafhankelijk klankbord als het gaat om gerichte loopbaanadviezen.

Neem contact op 


Bekijk onze Vastgoed, Bouw en Energie vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 32

Businesscases
Startpunt voor iedere opdracht

 

Bekijk businesscase


Vastgoed, Bouw en Energie consultants YER Executive


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op