Executive Search

Samenwerken met YER Executive maakt uw zoektocht naar de juiste leidinggevende gemakkelijk. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in werving en selectie van hoger opgeleiden. Daardoor fungeren wij als volwaardig business partner voor onze opdrachtgevers.

Wij kennen uw uitdagingen en verdiepen ons in de doelen en cultuur van uw organisatie. Minstens zo belangrijk is onze resultaatgerichte, toegewijde, no-nonsense werkwijze. Persoonlijk en servicegericht. Als solide speler in de arbeidsmarkt kunnen wij de beste specialisten, managers en directieleden aan u voorstellen, op welk niveau en met welke scope dan ook.

YER Executive voor het topsegment

Het bereik van YER Executive

Interim Management

Organisaties in beweging hebben soms tijdelijk behoefte aan leiders om gewenste veranderingen te realiseren. Interim managers die spijkers met koppen slaan. Inhoudelijk specialisten die met hun kennis en ervaring een impuls geven aan succes.

Onze consultants denken graag met u mee voor een optimale ondersteuning, of die nu kortstondig is of voor een langere periode. Voor elke opdracht stellen wij een gedegen business case op, op basis waarvan wij snel de geschikte kandidaat voor u kunnen vinden.


Van business case naar einddoel

Het bereik van YER Executive