DE LEIDERS VAN MORGEN? DIE KENNEN WE VANDAAG!

Al ruim 30 jaar zijn wij marktleider in de werving en selectie van hoogopgeleide kandidaten. In deze periode hebben wij vanuit 9 kantoren, ruim 1.000 kandidaten bemiddeld naar een vaste of interim positie. Dit bereik je als organisatie niet zomaar. Dat vraagt om essentiële eigenschappen, zoals leiderschap, ervaring en betrouwbaarheid.

Onze recruitment professionals zijn ieder zeer ervaren in een specialisme. Hierdoor zijn ze in staat om enerzijds maatwerkadvies te geven op managementniveau en anderzijds een volwaardige sparringpartner te zijn om de carrière van kandidaten een nieuwe impuls te geven. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn betrokkenheid en transparantie met een solide business case als vertrekpunt. Dankzij ons sterke netwerk en onze gerichte werkwijze kunnen wij de beste match maken.

Neem contact op

Johan-Overgaauw-werving-en-selectie-directeur-YER-Nederland-BV

Johan Overgaauw - Algemeen Directeur YER Nederland B.V.

"Onze consultants combineren hun ervaring als business partner met specialistische kennis van hun eigen vakgebieden en sectoren. Altijd persoonlijk en klantgericht. Mede dankzij ons track record in het maken van de beste match groeien wij sneller dan de markt."

Ontmoet de YER Executive recruitment consultants


YER EXECUTIVE STAAT VOOR

Het verschil maken in een organisatie. Dat doen de recruitment consultants van YER Executive die de kandidaten voor organisaties werven en selecteren. Ons track record is dan ook omvangrijk: veel kandidaten hebben door onze bemiddeling een nieuwe stap kunnen maken in hun carrière.

Ondernemerschap

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Onze consultants zijn ondernemers met een eigen klantenportefeuille. Deze zelfstandigheid zorgt voor creativiteit. We hebben de vrijheid om mee te bewegen met vraagstukken van kandidaat en opdrachtgever. Dit geldt ook voor de locatie, we zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Betrokkenheid

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Wij werken op exclusieve basis en zijn zo een verlengstuk van onze opdrachtgevers. We kennen onze opdrachtgevers en kandidaten zeer goed en kunnen daardoor uitstekend adviseren. Onze ervaren business partners streven met hun advies altijd naar structurele waardecreatie.

Passie

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Wij hebben interesse in wat mensen beweegt. Hierdoor weten we kandidaten te bereiken die de verwachtingen waarmaken en overtreffen. Onze kandidaten zijn leiders die hun persoonlijke competenties willen inzetten, ambities willen waarmaken en voortdurend willen leren.

Verantwoordelijkheid

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

We begrijpen de uitdagingen die in de sector spelen. Ons advies is open en eerlijk. We hebben een bewezen track record in het succesvol bemiddelen van specialisten, managers en directeuren. Met ons ijzersterke netwerk vindt bemiddeling binnen 4 - 6 weken plaats.

Transparantie

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Wij geven een volledig inzicht in het selectieproces. Alle partijen zijn op de hoogte van de gang van zaken en het tijdpad van het proces. Onze kandidaten en opdrachtgevers worden intensief begeleid en voorzien van advies om hun carrière een nieuwe impuls te geven.


YER EXECUTIVE: DAT WERKT

Het verschil maken in een organisatie. Dat doen de recruitment consultants van YER Executive die de hoogopgeleide kandidaten werven en selecteren. Hoe dat werkt, hoe ze dat doen en welke resultaten dat oplevert, laten wij graag zien. Bekijk onze business cases en leer van de successen.

Hoe YER Executive het vertrouwen van GEA won

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Uitdaging bij VPS: oplossing YER Executive

Olietanker in zee met boorplatform en VPS logo

De juiste competenties hielpen LEF groeien

Groeiende plantjes op stapels munten en Limburgs Energie Fonds logo

foto-Philip-Tan-directeur-Polestar-Capital

Philip Tan - Directeur Polestar Capital 

 

"Ondanks krapte op de arbeidsmarkt wist YER Executive met twee maatwerk wervingstrajecten, het investeringsteam van LEF op korte termijn uit te breiden."

 Lees onze succesvolle business cases


VERTROUW OP ONS GROEIPOTENTIEEL

YER Executive is al geruime tijd actief in de top van werving en selectie. We zijn gespecialiseerd in het succesvol verbinden van vraag en aanbod in het hogere segment. Onze aard om iedere dag 'de beste' te willen zijn, zetten wij graag voor u in. Bekijk ons laatste jaarverslag en laat u overtuigen door ons groeipotentieel.

Lees jaarverslag YER Nederland B.V. 2018

Naar de lucht kijkende man tegen zwarte achtergrond

Lees eerdere jaarverslagen YER Nederland B.V.

YER-Jaarverslag-2017 YERgroupjaarverslag2016
YERjaarverslag2015 YERjaarverslag2014

Een oplossing voor ieder vraagstuk

Onze consultants denken graag met u mee voor een optimale ondersteuning. Of deze nu kortstondig of voor een langere periode is. Voor elke opdracht stellen wij een gedegen business case op. Hiermee vinden wij snel de geschikte kandidaat voor u. Dit levert u een kandidaat op die perfect past bij uw organisatie.

Neem contact op