DE LEIDERS VAN MORGEN? DIE KENNEN WE VANDAAG!

Al ruim 30 jaar zijn wij marktleider in de werving en selectie van hoogopgeleide kandidaten. In deze periode hebben wij vanuit onze Nederlandse en Amerikaanse kantoren talloze kandidaten bemiddeld - vast en interim. Dit bereik je als organisatie niet zomaar. Dat vraagt om essentiële eigenschappen, zoals leiderschap, ervaring en betrouwbaarheid.

Onze recruitmentconsultants zijn ieder zeer ervaren in een specialisme. Hierdoor zijn ze in staat om enerzijds maatwerkadvies te geven op managementniveau en anderzijds een volwaardige sparringpartner te zijn om de carrière van kandidaten een nieuwe impuls te geven. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn betrokkenheid en transparantie met een solide businesscase als vertrekpunt. Dankzij ons sterke netwerk en onze gerichte werkwijze kunnen wij de beste match maken.

Neem contact op

Johan Overgaauw - Algemeen Directeur YER Nederland B.V.

 
"Onze consultants combineren hun ervaring als businesspartner met specialistische kennis van hun eigen vakgebieden en sectoren. Altijd persoonlijk en klantgericht. Mede dankzij ons trackrecord in het maken van de beste match groeien wij sneller dan de markt."

Ontmoet onze recruitmentconsultants


Lees meer over onze diensten:

YER Executive levert zowel werving- en selectiediensten als interim-managementoplossingen. Lees verder en bepaal welke dienst het best aansluit op uw vereisten.

Werving en selectie

Diensten-werving-en-selectie-274x240

Interim-Management

Diensten-interim-management-274x240


YER EXECUTIVE STAAT VOOR...

…het verschil maken in een organisatie. Dát doen de recruitmentconsultants van YER Executive die de kandidaten voor organisaties werven en selecteren. Ons trackrecord is dan ook omvangrijk. Veel kandidaten hebben door onze bemiddeling een nieuwe stap kunnen maken in hun carrière.

Ondernemerschap

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Onze consultants zijn ondernemers met een eigen klantenportefeuille. Deze zelfstandigheid zorgt voor creativiteit. We hebben de vrijheid om mee te bewegen met vraagstukken van kandidaat en opdrachtgever. Dit geldt ook voor de locatie, we zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Betrokkenheid

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Wij werken op exclusieve basis en zijn zo een verlengstuk van onze opdrachtgevers. We kennen onze opdrachtgevers en kandidaten zeer goed en kunnen daardoor uitstekend adviseren. Onze ervaren businesspartners streven met hun advies altijd naar structurele waardecreatie.

Passie

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Wij hebben interesse in wat mensen beweegt. Hierdoor weten we kandidaten te bereiken die de verwachtingen waarmaken en overtreffen. Onze kandidaten zijn leiders die hun persoonlijke competenties willen inzetten, ambities willen waarmaken en voortdurend willen leren.

Verantwoordelijkheid

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

We begrijpen de uitdagingen die in de sector spelen. Ons advies is open en eerlijk. We hebben een bewezen trackrecord in het succesvol bemiddelen van specialisten, managers en directeuren. Met ons ijzersterke netwerk vindt bemiddeling binnen 4 - 6 weken plaats.

Transparantie

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Wij geven een volledig inzicht in het selectieproces. Alle partijen zijn op de hoogte van de gang van zaken en het tijdpad van het proces. Onze kandidaten en opdrachtgevers worden intensief begeleid en voorzien van advies om hun carrière een nieuwe impuls te geven.


YER EXECUTIVE: DAT WERKT

Met diepgaande branchekennis en oog voor de kandidaat als persoon, zijn de consultants van YER Executive dagelijks bezig ondernemingen succesvoller te maken. Hoe dat werkt, hoe ze dat doen en welke resultaten dat oplevert, laten wij graag zien. Bekijk onze businesscases en leer van de successen.

Philip Tan - Directeur Polestar Capital

 

"Ondanks krapte op de arbeidsmarkt wist YER Executive met twee maatwerk wervingstrajecten, het investeringsteam van LEF op korte termijn uit te breiden."

 

Lees onze succesvolle businesscases

Hoe YER Executive het vertrouwen van GEA won

Geautomatiseerde fabriekshal met GEA logo

Uitdaging bij VPS: oplossing YER Executive

Olietanker in zee met boorplatform en VPS logo

De juiste competenties hielpen LEF sterk groeien

Groeiende plantjes op stapels munten en Limburgs Energie Fonds logo


VERTROUW OP ONS GROEIPOTENTIEEL

YER Executive is al geruime tijd actief in de top van werving en selectie. We zijn gespecialiseerd in het succesvol verbinden van vraag en aanbod in het hogere segment. Onze aard om iedere dag 'de beste' te willen zijn, zetten wij graag voor u in. Bekijk ons laatste jaarverslag en laat u overtuigen door ons groeipotentieel.

Lees jaarverslag YER Nederland B.V. 2021

Jaarverslag-2021-voorblad-1208x682


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op