MAAK KENNIS MET YER EXECUTIVE

YER Executive is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities binnen het hoge segment van de arbeidsmarkt. Onze ervaren recruitmentconsultants richten zich exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten en management- en directieleden. Het grootste deel van onze consultants heeft een achtergrond in de sector waarin ze actief zijn. De anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale businesspartner voor opdrachtgevers en hoogopgeleide kandidaten. Daarnaast hebben we een uitgebreid trackrecord opgebouwd. Met onze uitgebreide excellence sourcing-methodes en geavanceerde data-driven mediastrategie bereiken we de arbeidsmarkt maximaal.

Onze focusgebieden zijn: Finance & Insurance, Legal, Management & Directie, Industry, Sales & Marketing, Vastgoed-Bouw-Energie, Intellectual Property, Human Resources.

YER Executive is onderdeel van YER Group B.V. Dit internationale werving-en- selectiebureau met kantoren in Nederland, België en de Verenigde Staten is al ruim 30 jaar marktleider in carrièrebegeleiding van hoogopgeleide specialisten.

Neem contact op

Twintig consultants voor werving en selectie, interim management en executive search in industriehal

Ontmoet consultants op locatie:  

 

Amsterdam Rotterdam Eindhoven Enschede


YER EXECUTIVE STAAT VOOR

Het verschil maken in een organisatie. Dat doen de recruitment consultants van YER Executive die de kandidaten voor organisaties werven en selecteren. Ons trackrecord is dan ook omvangrijk: veel kandidaten hebben door onze bemiddeling een nieuwe stap kunnen maken in hun carrière. Lees meer over onze kernwaarden.

Zwart wit icoon van poppetje met handen in de lucht die presenteert

Ondernemerschap

Zwart wit icoon drie poppetjes met vergrootglas op middelste poppetje

Passie

Zwart wit icoon oplichtende gloeilamp in de palm van een hand

Betrokkenheid

Zwart wit icoon twee poppetjes in gesprek met spreekwolken

Transparantie

Zwart wit icoon poppetje met handen in de lucht op eerste plaats podium

Verantwoordelijkheid


AMSTERDAM

Annemarie Bosch

ANNEMARIE BOSCH - Senior Consultant

Expertise: Consultancy, Finance

Ik bemiddel uitzonderlijk talent op alle niveaus: van starter tot en met de leiders van vandaag en morgen. De combinatie van een tweetal factoren - analytische vaardigheden en business sense - vormt de rode draad. Daarbij heeft Gender Diversity mijn specifieke aandacht.

Posities bevinden zich voornamelijk op het gebied van Corporate Development: Strategy, Business Development en M&A. Mijn klanten zijn corporates, scale-ups, strategische adviesbureaus, PE’s en portfoliobedrijven.

Bel icon white 06-29239219 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Dagmar-Schenkel

DAGMAR SCHENKEL - Managing Consultant

Expertise: Construction & Civil Engineering, Energie, Facility & Real Estate

Een energieke gesprekspartner op strategisch niveau. In 2009 ben ik afgestudeerd binnen HR en ik heb inmiddels tien jaar saleservaring. Met ruim vijf jaar ervaring als consultant bij YER is mijn specialiteit vastgoed en vastgoed gerelateerde organisaties. Denk bijvoorbeeld aan adviesbureaus, ontwikkelaars, aannemers, institutionele en particuliere vastgoedbeleggers.

Ik signaleer ontwikkelingen in de markt en speel daar snel op in. Ook houd ik partijen op de hoogte van tijdlijnen en (markt)ontwikkelingen. Ik denk mee, evalueer en bemiddel vaste posities (vanaf 70K jaarsalaris) in combinatie met interim op het snijvlak van commercie en techniek.

Bel icon white 06-29239176 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Elke-Kesnich-267x400

ELKE KESNICH - Senior Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Als Arbeid- en Organisatie Psychologe heb ik een grote interesse voor de medewerkers in een organisatie. Het blijft voor mij altijd boeiend om mee te denken met opdrachtgevers, en voor hen de “juiste persoon op de juiste plaats” te vinden. Ik bemiddel hoofdzakelijk Human Resource professionals en projectmanagers. Van strategisch tot operationeel niveau, generalisten en specialisten.

Met mijn jarenlange ervaring en sterke netwerk kan ik snel schakelen om de juiste match te maken. Hierbij zorg ik voor optimale begeleiding en coaching tijdens het werving- en selectieproces. Met jou als kandidaat en u als werkgever kom ik graag in contact.

Bel icon white 06-21489211 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk LinkedIn profiel Location icon blue Bezoekadres

Ernestine-Simonis

ERNESTINE SIMONIS - Senior Consultant

Expertise: Banking, Finance, Insurance

Door mijn ervaring in verschillende branches, organisaties en functies, heb ik een radar voor de juiste match ontwikkeld. Ik heb mij bewezen in het adviseren van bedrijven in snel veranderende markten. Momenteel zorgt big data bijvoorbeeld voor verstoring binnen branches.

Door mijn netwerk van ervaren kandidaten met kwantitatieve specialisaties (finance, data, digital, GRC), ondersteun ik opdrachtgevers met het aanpassen aan deze nieuwe realiteit. Ik lever hierbij toegevoegde waarde tijdens het recruitmentproces. Ik begeleid de verwachtingen van beide partijen aan het begin van een hoogwaardige, langdurige relatie.

Bel icon white 06-29239025 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Karen-Bausch

KAREN BAUSCH - Senior Consultant

Expertise: Marketing & Communication, Sales

Als Senior Consultant focus ik mij op management-, sales, marketing- en communicatiefuncties binnen de business IT, zakelijke dienstverlening en consumer goods. Dit kan een vaste of een tijdelijke oplossing zijn (ZZP en detacheren). Elke opdracht is anders en dus is het belangrijk altijd maatwerk te leveren met een focus op kwaliteit en resultaat.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik de vraagstelling van de opdrachtgever goed doorgronden. Door mijn netwerk weet ik de juiste kandidaten aan de organisatie te binden. Daarnaast geef ik inzicht in de trends op de arbeidsmarkt. Een mooi vak; als ik succesvol ben, dan heeft een kandidaat een nieuwe baan en heeft een organisatie een nieuwe collega gevonden!

Bel icon white 06-29239202 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Marie José van Riel

MARIE JOSÉ VAN RIEL - Senior Consultant

Expertise: Technisch Management, Commercieel Management, Executive Coaching

Met 21+ jaar ervaring in recruitment consultancy in de kennisintensieve industrie (chemicals, high tech, food, life sciences), ben ik een kritische en analytische interviewer en kunnen kandidaten rekenen op persoonlijke begeleiding voor en tijdens het recruitmentproces. Opdrachtgevers mogen advies verwachten over de recruitmentstrategie die past bij hun business.

De juiste persoon op de juiste plaats is de basis voor een succesvolle organisatie én voor een succesvolle carrière! Wat ooit mijn keuze voor psychologie bepaalde is hetzelfde als waarom ik nog steeds verknocht ben aan mijn vak: mijn nieuwsgierigheid voor wat mensen motiveert. Graag ontmoet ik u als kandidaat of als opdrachtgever.

Bel icon white 06-21534435 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Rinke-Dolfsma

RINKE DOLFSMA - Managing Consultant

Expertise: Facility & Real Estate, Finance, Public

Mijn specialisatie is het bemiddelen van financiële en specialistische posities (permanent en interim). Zo heb ik de afgelopen tien jaar vele (senior) concern controllers, auditors en finance managers geworven. Op deze manier ondersteun ik mijn opdrachtgevers bij het inrichten van een efficiënte en slagvaardige bedrijfsvoering. De beste kandidaat vinden en binden is een uitdaging waar ik iedere keer weer enthousiast van word.

Ik ga net zo lang door tot de positie naar tevredenheid is ingevuld. Een goede match met de organisatiecultuur, intensieve begeleiding en concrete feedback is hierbij vanzelfsprekend. Graag nodig ik u uit om samen te werken aan uw organisatie-uitdaging of carrièrepad!

Bel icon white 06-29239131 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Toon Nieuwenhuizen -267x400

TOON NIEUWENHUIZEN - Managing Consultant

Expertise: Supply Chain, Engineering, General Management

Gedreven om het beste resultaat te behalen. Met ruim 10 jaar ervaring in het recruitmentvak - van traineeships tot directiefuncties binnen de maak-, proces-, food- en hightech industrie - weet ik goed te bepalen hoe we voor alle betrokken partijen gaan voor het hoogst haalbare. Transparantie en eerlijkheid vormen daarin de basis. Door goed te luisteren, door te vragen en omdat ik kritisch durf te zijn, kom ik tot de kern van waaruit ik een efficiënt proces opzet. Opdrachtgevers koppelen vaak terug dat ze het waarderen dat ik altijd nieuwe invalshoeken inbreng en het nooit opgeef.

Mijn opdrachtgevers zijn innovatief en in ontwikkeling. Door continu te verbeteren blijven ze de concurrentie voor. Als adviseur en sparringpartner van management en directie bepalen we samen hoe zich dat vertaalt naar het beste profiel. En door te vragen om feedback, creëer ik optimale betrokkenheid.

Bel icon white 06-11597841 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

ROTTERDAM

Bram-Mutsaarts-267x400-II

BRAM MUTSAARTS - Senior Consultant

Expertise: Operations, Procurement, Supply Chain, Logistics

Sinds 2009 met veel passie, inzet en enthousiasme werkzaam als recruitmentspecialist binnen de arbeidsbemiddeling. Energieke en toegankelijke persoonlijkheid die goed luistert naar klant en kandidaat om zo de brug te vormen tussen beiden.

Mijn focus en netwerk zijn gericht op kandidaten en organisaties binnen de logistiek, productie- en procesindustrie. Functiegebieden lopen uiteen van operationele functies tot en met senior management. Mijn toegevoegde waarden zijn: creatief meedenken in oplossingen, nakomen van afspraken en het uitvoeren van een gedegen en nauwkeurig selectieproces om zo de perfecte kandidaat te presenteren.

Een opdracht is voor mij vergelijkbaar met een hardloopwedstrijd. Maximale inzet en toewijding zijn een vereiste, falen of opgeven zijn geen optie tot de eindstreep bereikt is.

Bel icon white 06-21134667 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Jeroen-Baars

CELINE LANDMAN - Senior Consultant

Expertise: Research & Development, Quality & Safety, Procurement

Door mijn ruim vijf jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van hoger opgeleiden ben ik een volwassen sparringpartner voor directie, management en HR. De te behalen organisatiedoelstellingen - op zowel de korte als (middel)lange termijn – zijn altijd mijn uitgangspunt. Samen met mijn opdrachtgevers bepaal ik de stappen die moeten worden gezet om deze doelstellingen te behalen, waarna ik deze vertaal naar benodigde competenties voor een wervingsprofiel. Met dit heldere profiel in de hand zoek en vind ik de persoon die het best past bij de concrete vraag van mijn opdrachtgever.

Met mijn achtergrond als arbeid- en organisatiepsycholoog én mijn ruime ervaring met het afnemen van assessments, weet ik goed door te vragen om de juiste match te maken. Ik heb een passie voor het verduurzamen van bedrijven en ben specialist in de ketens van de (plastic) maakindustrie, handel, bewerking en afvalverwerking. 

Bel icon white 06-29341425 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Claudia van der Putte

CLAUDIA VAN DER PUTTE - Managing  Consultant

Expertise: Finance

Met een financiële opleiding en twaalf jaar relevante werkervaring, in finance (audit BIG-4) en recruitment, geeft het mij elke dag energie om beide expertises te combineren. Deze kennis en passie zet ik graag op een transparante manier in, met een aandachtig luisterend oor. Zo vind en verbind ik financials. Als team maken wij ons sterk voor een kwalitatief werving en selectie proces, gericht op financials in het hogere segment op senior & executive niveau – reporting, controlling, audit, management en directie functies. 

Wilt u ook gezamenlijk successen bereiken of eens sparren? Neem contact op en dan spreken wij elkaar snel!

Bel icon white 06-15862076 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Justin Dorst

JUSTIN DORST - Senior Consultant

Expertise: Finance

Al meer dan tien jaar ligt mijn kracht in het bemiddelen van senior finance professionals. Ik heb bemiddeld voor functies als cfo, group financial controller, finance director en finance manager.

Mijn werkwijze is gericht op het verzorgen van een (exclusief) transparant en kwalitatief werving- en selectieproces. Gericht op de kwaliteit van de match tussen de kandidaat en de job, en het bouwen aan langetermijnrelaties met (finance) professionals, waarbij ik geen onderscheid maak tussen kandidaat of klant. Door afspraken na te komen en doortastend te werken, kan ik de kwaliteit bieden die kandidaten en opdrachtgevers mogen verwachten.

Bel icon white 06-29239100 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Kevain van Beest

KEVIN VAN BEEST - Consultant

Expertise: Finance

De combinatie van mijn financiële achtergrond bij KPMG (BIG-4 Audit) en mijn ervaring in recruitment stelt mij in staat inhoudelijk te kunnen sparren met zowel opdrachtgevers als kandidaten. De opgedane kennis gebruik ik om financiële posities goed te doorgronden en vervolgens de juiste kandidaat aan de opdrachtgever te koppelen. Hierbij stel ik de ontwikkeling van de kandidaat en de tevredenheid van de opdrachtgever centraal.

 “In this life, in any profession, you have to believe you are the best at everything you do. With such a mindset together with hard, consistent and honest work, success is inevitable”.

Bel icon white 06-57877755 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Maarten van der Flier-267x400

MAARTEN VAN DER FLIER - Senior Consultant

Expertise: Construction & Civil Engineering, Facility & Real Estate

Door mijn opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde en gedegen ervaring binnen de vastgoed- en zorgsector weet ik opdrachtgevers en kandidaten op de juiste manier te adviseren over wervingsvraagstukken gerelateerd aan (zorg)vastgoed. Organisaties zien mij als een relevante sparringpartner en schakelen mij in voor advies over de juiste positionering in deze krappe arbeidsmarkt.

Vertrouwen is de basis voor een succesvolle samenwerking. Daarom bouw ik aan een langdurige relatie, waarin transparantie en eerlijkheid vooropstaan. Goed luisteren, vragen stellen en kritisch durven zijn, zorgen voor een optimale start van het proces. Vervolgens ga ik net zo lang door tot de positie naar tevredenheid is ingevuld.

Of je nu wilt sparren over de arbeidsmarkt of een gezamenlijk succes wilt realiseren, ik nodig je graag uit voor een persoonlijke kennismaking. 

Bel icon white 06-21824183 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Kim-Steenkamp

KIM STEENKAMP - Senior Consultant

Expertise: Manufacturing, Technisch Management, Commercieel Management

Na het behalen van mijn master Sociale- en Organisatie Psychologie, koos ik 12 jaar geleden voor een carrière in het recruitmentvak. Mijn studierichting komt dagelijks van pas bij het adviseren van opdrachtgevers en het interviewen van kandidaten. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan door mijn jarenlange ervaring en opgebouwd netwerk een snel, efficient en kwalitatief proces garanderen. Bij YER ben ik verantwoordelijk voor het recruitment van vaste, senior (management) posities. Ik doe dit voornamelijk, maar niet exclusief, voor technische bedrijven.


Mijn specialisaties liggen in de branches: olie & gas, chemie, offshore en machinebouw. Functies die ik succesvol heb ingevuld zijn: sales manager/director, (international) accountmanager, procurement manager, service manager, production manager, QHSE manager en HR manager.

Bel icon white 06-51527812 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Claudia van der Putte

MARCEL SPARREBOOM - Senior Consultant

Expertise: General Management, Manufacturing, Quality & Safety

Mijn werving- en selectieproces resulteert in de juiste match door mijn achtergrond in én passie voor techniek, gecombineerd met mijn solide netwerk binnen de proces- en maakindustrie. Met ruim 11 jaar ervaring binnen interim-management en recruitment van technisch specialisten, technische managers en (technisch) directeuren, ben ik een zeer ervaren sparringpartner voor mijn opdrachtgevers.

Ik werk met een sterke focus op de langetermijnrelatie door een luisterend oor te bieden, proactief mee te denken, de juiste verwachtingen te scheppen en tot het uiterste te gaan om een opdracht succesvol te volbrengen. Zo kan mijn opdrachtgever zich blijven concentreren op de bedrijfsstrategie en de kandidaat zich blijven ontwikkelen in zijn of haar loopbaan.

Bel icon white 06-29388296 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Miranda Pasterkamp

MIRANDA BOKMA - Management Assistent

Expertise: General Management

Als student Human Resources startte ik ruim 10 jaar geleden als research consultant Excellence Sourcing bij YER. Eenmaal afgestudeerd ben ik fulltime aan de slag gegaan met het ondersteunen van de managers bij YER bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo leerde ik nog beter de business en de kandidaten kennen. Dagelijks spreek ik management- en directieleden van multinationals, grote familiebedrijven, mkb’s, start-ups en scale-ups. Ik breng in kaart wat ze nu doen, maar ook wat ze in de toekomst willen doen. Zo kunnen wij als YER Executive onze kandidaten nu én in de toekomst voorzien van gericht en persoonlijk carrièreadvies.

Sta jij op het punt van het nemen van de volgende stap in jouw loopbaan? Dan kom ik graag in contact met jou!

Bel icon white 06-21134723 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Patrick Luijkx

PATRICK LUIJKX - Business Development Manager

Expertise: Marketing & Communication, Sales, General Management

Het behalen van uw doelstellingen door de inzet van Human Capital, dat is het hoogste doel binnen mijn werk. Mijn stellige overtuiging is dat alleen mensen hét cruciale verschil kunnen maken binnen een organisatie. Hierbij kijk in niet alleen naar de beste match op basis van kennis en ervaring. Maar óók op basis van persoonlijkheid en vooral de juiste motivatie. Hierdoor denk ik mee als strategische businesspartner.

Deze aanpak i.c.m. de inzet van de sterke wervingsinstrumenten die YER heeft ontwikkeld, maakt dat ik als consultant al 10 jaar succesvol ben. Doordat ik voor mijn klanten niet een willekeurig passende, maar de op dat moment best beschikbare kandidaten in de markt aantrek.

Bel icon white 06-41221001 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Phillip Wessels

PHILLIP WESSELS - Senior Consultant

Expertise: Engineering, General Management, Manufacturing

Sinds 2009 werk ik met veel passie en overgave binnen de arbeidsbemiddeling. Mijn klantenfocus ligt voornamelijk op maakbedrijven en bedrijven die actief zijn in de (zware) industrie. Binnen deze sectoren richt ik mij niet alleen op de bemiddeling van technische specialisten, maar ook op management – en directieposities.

Door mijn jarenlange ervaring met de technische arbeidsbemiddeling weet ik klanten van het juiste advies te voorzien als het gaat om de inzet van een op maat gemaakte recruitmentstrategie. Zo lukt het mij om juist die ene kandidaat te vinden die het verschil gaat maken.

Bel icon white 06-57452006 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk LinkedIn profiel Location icon blue Bezoekadres

Victor Latumahina

VICTOR LATUMAHINA - Managing Consultant

Expertise: General Management, Operations, Engineering, Maintenance en QHSE

Sinds 2006 werk ik met veel plezier en enthousiasme binnen de arbeidsbemiddeling. Daarbij heb ik mijn klantenfocus voornamelijk gericht op maakbedrijven, met als specialisatie de proces-, food- en zware industrie. Posities die ik succesvol heb mogen bemiddelen, variëren van site management posities tot technisch specialisten.

Wanneer ik mijzelf aan een opdracht committeer, dan bewandel ik alle wegen die nodig zijn om een opdracht succesvol in te vullen. Ik denk creatief mee bij het begeleiden en invullen van een opdracht en probeer eventuele valkuilen van tevoren te zien en te managen.

Bel icon white 06-29239236 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk LinkedIn profiel Location icon blue Bezoekadres

Vincent-Lee

VINCENT LEE - Manager

Expertise: General Management, Business Development, Finance

Door mijn financiële werkervaring (BIG-4 Audit en Controller) en bedrijfseconomische universitaire opleiding, doorgrond ik financiële posities inhoudelijk en ben ik een relevante sparringpartner op niveau voor mijn opdrachtgevers. Dit resulteert in een nauwkeurige selectie van kandidaten, waarbij ik op het gebied van inhoud, persoonlijkheid en competenties de beste match maak voor beide partijen.

Als manager van YER Executive ben ik verantwoordelijk voor de strategische besluitvorming en aansturing. Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op!

Bel icon white 06-52781795 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

EINDHOVEN

Guido Klaassen

GUIDO KLAASSEN - Senior Consultant

Expertise: General Management, Manufacturing, Sales

Sinds 1998, met liefde voor het vak, veel ervaring opgedaan binnen werving en selectie. Vanaf 2005, bescheiden doch trots werkzaam bij YER. Met toewijding en discipline een innig netwerk en deskundigheid opgebouwd. Cliënten kunnen derhalve rekenen op oprechte, onvoorwaardelijke inzet van alle kennis en kunde.

Compromisloos ten aanzien van kwaliteit, doch langetermijnrelaties koesterend. Inzicht en zorgvuldigheid leiden tot het juiste advies dat garant staat voor het aanstellen van de perfecte kandidaat. Bekwame, betrouwbare en gemotiveerde professionals voelen zich gesteund door accurate informatievoorziening en persoonlijke begeleiding.

Bel icon white 06-55384024 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Jaap van Bakel

JAAP VAN BAKEL - Managing Consultant

Expertise: Finance

Kandidaten zijn het kapitaal van YER. Ik vind het dan ook erg belangrijk, zeker in de veranderende arbeidsmarkt, afspraken na te komen. Daarnaast merk ik dat kandidaten het op prijs stellen als je buiten kantoortijden bereikbaar bent en flexibel in je agenda. Naar opdrachtgevers toe ben ik altijd transparant, zowel over het proces als over de tarieven. Eerlijkheid duurt het langst en opdrachtgevers stellen het op prijs als je eerlijk bent en ze op de hoogte houdt van de voortgang.

Daarnaast heeft een opdrachtgever vaak behoefte aan een sparringpartner, iemand die de interim- arbeidsmarkt goed kent en hem dus adviseert. Het lukt me vrijwel altijd dat advies te geven en te leveren wat ik beloof.

Bel icon white 06-29239005 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Kaz van Wezel

KAZ VAN WEZEL - Consultant

Expertise: Sales, Marketing & Communicatie

Een energieke persoonlijkheid, met een passie voor mensen en commercie. In mijn rol een sterke focus op management- en senior managementposities binnen het domein Sales, Marketing & Communicatie. Door mijn ervaring in sales, spreek ik dezelfde taal als de opdrachtgever en kandidaat.

Transformatie biedt kansen. Daarom zijn mijn opdrachtgevers vooruitstrevend en continu in beweging. Ik bied een luisterend oor en voel aan met welke uitdagingen je te maken hebt. Tot op het bot gemotiveerd en gedreven om de precieze behoeften boven tafel te krijgen. Ik adviseer en ga voor het hoogst haalbare resultaat. Een nauwkeurige selectie van alleen de beste kandidaten en een succesvolle match.

Bel icon white 06-29430741 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Marco Geijsels

MARCO GEIJSELS - Senior Consultant

Expertise: Procurement, Project & Program Management, Supply Chain

Bedrijfskundige met ruim 20 jaar ervaring in het headhunt- en recruitmentvak. Nu ruim 12 jaar werkzaam bij YER. Duidelijke focus op (interim) seniorposities binnen de veranderende en veeleisende hightech/maak-, proces- en foodindustrie. Opdrachten en functies lopen uiteen, maar bevinden zich altijd binnen een keten/supply chain. Businessposities maar ook project- en programmamanagement.

Passie en ondernemerschap, kwaliteit en langetermijnrelatie, daar kun je me op afrekenen. Adviseur van management en directie met als doel hen voor te bereiden op de uitdagingen, waarmee zij worden geconfronteerd in de huidige veranderende omgeving.

Bel icon white 06-30391537 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Peter Jeurissen

PETER JEURISSEN - Senior Consultant

Expertise: Finance, Technisch Management, Commercieel Management

Sinds 1989 ben ik actief in werving en selectie en sinds 2010 werk ik voor YER. Ik ben gespecialiseerd in management- en directiefuncties op financieel, technisch en commercieel gebied. Mijn ervaring en professionele netwerk onderscheiden me in dit vak. Ook werk ik klant- én kandidaatgericht.

Ik heb een sterke focus op de ideale match en op een langetermijnrelatie. Ik zorg voor intensieve begeleiding tijdens de wervingsprocedure en investeer in het leren kennen van de bedrijfscultuur. Door up-to-date te blijven met de ontwikkelingen in de bedrijven en sectoren van mijn opdrachtgevers blijf ik een ervaren gesprekspartner met kennis van zaken.

Bel icon white 06-45400689 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Peter Thissen

PETER THISSEN - Senior Consultant

Expertise: Legal & Tax

Headhunter met meer dan twintig jaar ervaring. Born & raised YERiaan. Sinds 2013 volledig gefocust op intellectual property professionals: zacht net zo goed als hard. One & only go-to in heel Nederland. Zorgvuldige, discrete benadering. Inside kennis, respect en vertrouwen. Verkrijgt gemakkelijk acceptatie door wetenschappelijke staat van dienst en talige begaafdheid. Nooit zonder spitse humor.

Raadsman voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Laat geen tegel ongelicht. Een opdracht is een missie die falen niet duldt. Effectiviteit en volharding van de sniper. Gevreesd door hunting grounds, gerespecteerd door alle anderen. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat: resultaat.

Bel icon white 06-29239024 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Rob Engels

ROB ENGELS - Senior Consultant

Expertise: Customer Service, Sales, Marketing & Communication

In ruim 13 jaar ervaring als consultant bij YER Werving & Selectie, heb ik geleerd me te verdiepen in opdrachtgevers en kandidaten te selecteren op basis van competenties én persoonlijkheid. Mijn inhoudelijke achtergrond en ervaring helpen om op een gedegen wijze te screenen. Hierbij begeleid ik de werving-en-selectietrajecten van a tot z.

Ik houd ervan proactief contacten te leggen en kandidaten onder de aandacht te brengen van werkgevers. Hierdoor treed ik op als professioneel adviseur. Ik ben erg gedreven om alle stakeholders te bedienen.

Bel icon white 06-45578800 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

RESEARCH CONSULTANTS

Anne-Mooldijk-264x400

ANNE MOOLDIJK - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Naast mijn studie Human Resource Management werk ik voor YER Executive als research consultant. Ik vind het belangrijk om mijzelf naast mijn studie te blijven ontwikkelen. YER biedt daar ruim voldoende mogelijkheden voor. Dit komt ten goede aan mijn communicatieve en analytische vaardigheden.

Voor het Finance team in Rotterdam benader ik de juiste kandidaten voor diverse financiële posities. Door gedegen marktonderzoek te verrichten voorzie ik de consultants van de juiste informatie.

Bel icon white 06-21992376 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Charlotte-Laveaux-267x400

CHARLOTTE LAVEAUX - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na mijn bachelor Business Administration aan Nyenrode ben ik onlangs begonnen met de MSc Financial Management aan de VU Amsterdam. In mijn rol als research consultant help ik de consultants met het vervullen van vacatures, voornamelijk, maar niet uitsluitend, binnen technische bedrijven. Met oog voor detail zoek ik naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat, en maak van een idee realiteit.

Bel icon white 06-21315607 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Ella-van-der-End-267x400

ELLA VAN DER END - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanaf september ga ik beginnen met mijn masterspecialisatie in de richting van Human Resource Management. Als research consultant ondersteun ik de consultants door het verzamelen van relevante informatie over de arbeidsmarkt. Hierbij richt ik mij op profielen op commercieel gebied.

Bel icon white 06-15411369 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Hannah-Bartels-267x400

HANNAH BARTELS - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na mijn master Behavioral Economics, ben ik nu bezig met een master in Marketing aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast mijn studie werk ik bij YER Executive als research consultant in het Finance team, waar ik samen met de consultants op zoek ga naar geschikte kandidaten voor diverse financiële posities. Daarnaast gebruik ik mijn kennis van de huidige arbeidsmarkt om gesprekken te voeren met financials die op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière.

Bel icon white 06-25081867 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Madeleine-Voorhuis-267x400

MADELEINE VOORHUIS - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Afgelopen september ben ik begonnen aan de master Kunst, Markt en Connaisseurschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als research consultant op het kantoor in Amsterdam help ik de consultants bij het vinden van geschikte kandidaten. Mijn focus ligt vooral op functies binnen  marketing, communicatie en techniek.

Bel icon white 06-15221960 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Mieke-Bentvelzen-267x400

MIEKE BENTVELZEN - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na mijn bachelor Nanobiology aan de TU Delft, ben ik afgelopen september gestart met mijn master Bioinformatics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In de functie van research consultant help ik de consultants in Eindhoven met het benaderen van de juiste kandidaten. Tijdens mijn werk zet ik mijn analytische vaardigheden in om relevante informatie over de arbeidsmarkt te gebruiken. Ik richt mij voornamelijk op technische profielen.

Bel icon white 06-15557321 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Pim-Jong-267x400

PIM JONG - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Op dit moment zit ik in de afrondende fase van mijn master Financieel Recht aan de Universiteit Leiden. Voor ik bij YER Executive kwam werken, heb ik ervaring opgedaan bij een executive-searchkantoor in Den Haag. Deze ervaring zet ik nu in als research consultant voor het team in Amsterdam. Mijn focus ligt op de financiële posities en binnen deze focus breng ik de arbeidsmarkt in kaart. Daarnaast help ik de consultants bij het vinden en benaderen van de juiste kandidaten.

Bel icon white 06-23646121 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Rik de Haan

RIK DE HAAN - Team Lead Excellence Sourcing

Expertise: Human Resource & Recruitment

Momenteel studeer ik Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Ter zelfontwikkeling heb ik afgelopen jaar een online programma Projectmanagement gevolgd aan de Australische University of Adelaide. In september start ik met een minor Business Administration aan de VU Amsterdam.

Mijn analytische en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat ik de vertaalslag van opdracht naar professional adequaat kan maken. Hiernaast kan ik door mijn technische achtergrond inhoudelijk het gesprek aangaan met zowel de klant als de kandidaat.

Bel icon white 06-11088417 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Rosemarijn-Voorhuis-267x400

ROSEMARIJN VOORHUIS - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

In september ben ik begonnen met mijn master Cultural Economics and Entrepeneurship aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als research consultant werk ik in Amsterdam en ben ik vooral actief op het gebied van vastgoed en vastgoed gerelateerde organisaties. Op dit gebied probeer ik de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken en daarmee de consultants te voorzien van relevante informatie. Daarnaast help ik bij het vinden en benaderen van de juiste kandidaten. Ik richt mij op zowel commerciële als technische functies.

Bel icon white 06-15412409 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Een oplossing voor ieder vraagstuk

Onze consultants denken graag actief mee. Zoekt u als werkgever kortstondige of langdurige ondersteuning? Bent u als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen met bij het volledige traject.

Neem contact op