MAAK KENNIS MET YER EXECUTIVE

YER Executive is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities binnen het hoge segment van de arbeidsmarkt. Onze ervaren recruitmentconsultants richten zich exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten en management- en directieleden. Het grootste deel van onze consultants heeft een achtergrond in de sector waarin ze actief zijn. De anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale businesspartner voor opdrachtgevers en hoogopgeleide kandidaten. Daarnaast hebben we een uitgebreid trackrecord opgebouwd. Met onze uitgebreide excellence sourcing-methodes en geavanceerde data-driven mediastrategie bereiken we de arbeidsmarkt maximaal.

Onze focusgebieden zijn: Finance & Insurance, Legal, Management & Directie, Industry, Sales & Marketing, Vastgoed-Bouw-Energie, Intellectual Property, Human Resources.

YER Executive is onderdeel van YER Group B.V. Dit internationale werving-en- selectiebureau met kantoren in Nederland, België en de Verenigde Staten is al ruim 30 jaar marktleider in carrièrebegeleiding van hoogopgeleide specialisten.

Neem contact op

Twintig consultants voor werving en selectie, interim management en executive search in industriehal

Managementteam: Rinke Dolfsma, Patrick Luijkx, Vincent Lee, Kaz van Wezel, Victor Latumahina, Toon Nieuwenhuizen, Claudia van der Putte

Ontmoet consultants op locatie:  

 

Amsterdam Rotterdam Eindhoven


YER EXECUTIVE STAAT VOOR

Het verschil maken in een organisatie. Dat doen de recruitment consultants van YER Executive die de kandidaten voor organisaties werven en selecteren. Ons trackrecord is dan ook omvangrijk: veel kandidaten hebben door onze bemiddeling een nieuwe stap kunnen maken in hun carrière. Lees meer over onze kernwaarden.

Zwart wit icoon van poppetje met handen in de lucht die presenteert

Ondernemerschap

Zwart wit icoon drie poppetjes met vergrootglas op middelste poppetje

Passie

Zwart wit icoon oplichtende gloeilamp in de palm van een hand

Betrokkenheid

Zwart wit icoon twee poppetjes in gesprek met spreekwolken

Transparantie

Zwart wit icoon poppetje met handen in de lucht op eerste plaats podium

Verantwoordelijkheid


AMSTERDAM

Dagmar-Schenkel

DAGMAR SCHENKEL - Managing Consultant

Expertise: Construction & Civil Engineering, Energie, Facility & Real Estate

Een energieke gesprekspartner op strategisch niveau. In 2009 ben ik afgestudeerd binnen HR en ik heb inmiddels tien jaar saleservaring. Met ruim vijf jaar ervaring als consultant bij YER is mijn specialiteit vastgoed en vastgoed gerelateerde organisaties. Denk bijvoorbeeld aan adviesbureaus, ontwikkelaars, aannemers, institutionele en particuliere vastgoedbeleggers.

Ik signaleer ontwikkelingen in de markt en speel daar snel op in. Ook houd ik partijen op de hoogte van tijdlijnen en (markt)ontwikkelingen. Ik denk mee, evalueer en bemiddel vaste posities (vanaf 70K jaarsalaris) in combinatie met interim op het snijvlak van commercie en techniek.

Bel icon white 06-29239176 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Elke-Kesnich-267x400

ELKE KESNICH - Senior Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Als Arbeid- en Organisatie Psychologe heb ik een grote interesse voor de medewerkers in een organisatie. Het blijft voor mij altijd boeiend om mee te denken met opdrachtgevers, en voor hen de “juiste persoon op de juiste plaats” te vinden. Ik bemiddel hoofdzakelijk Human Resource professionals en projectmanagers. Van strategisch tot operationeel niveau, generalisten en specialisten.

Met mijn jarenlange ervaring en sterke netwerk kan ik snel schakelen om de juiste match te maken. Hierbij zorg ik voor optimale begeleiding en coaching tijdens het werving- en selectieproces. Met jou als kandidaat en u als werkgever kom ik graag in contact.

Bel icon white 06-21489211 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk LinkedIn profiel Location icon blue Bezoekadres

Ernestine-Simonis

ERNESTINE SIMONIS - Senior Consultant

Expertise: Banking, Finance, Insurance

Door mijn ervaring in verschillende branches, organisaties en functies, heb ik een extra zintuig ontwikkeld voor de juiste match. Ik heb mij bewezen in het adviseren van bedrijven in snel veranderende markten. Momenteel zorgt big data bijvoorbeeld voor verstoring binnen branches.

Door mijn netwerk van ervaren kandidaten met kwantitatieve specialisaties (finance, data, digital, GRC), ondersteun ik opdrachtgevers met het aanpassen aan deze nieuwe realiteit. Ik lever hierbij toegevoegde waarde tijdens het recruitmentproces. Ik begeleid de verwachtingen van beide partijen aan het begin van een hoogwaardige, langdurige relatie.

Bel icon white 06-29239025 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Karen-Bausch

KAREN BAUSCH - Senior Consultant

Expertise: Marketing & Communication, Sales

Als Senior Consultant focus ik mij op management-, sales, marketing- en communicatiefuncties binnen de business IT, zakelijke dienstverlening en consumer goods. Dit kan een vaste of een tijdelijke oplossing zijn (ZZP en detacheren). Elke opdracht is anders en dus is het belangrijk altijd maatwerk te leveren met een focus op kwaliteit en resultaat.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik de vraagstelling van de opdrachtgever goed doorgronden. Door mijn netwerk weet ik de juiste kandidaten aan de organisatie te binden. Daarnaast geef ik inzicht in de trends op de arbeidsmarkt. Een mooi vak; als ik succesvol ben, dan heeft een kandidaat een nieuwe baan en heeft een organisatie een nieuwe collega gevonden!

Bel icon white 06-29239202 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Marcel L'Herminez_264x400

MARCEL L'HERMINEZ - Senior Consultant

Expertise: Finance, General Management, Manufacturing

Met 20 jaar ervaring in verschillende leidinggevende rollen met 6 – 6000 FTE bij DAF en Randstad, om aansluitend als zelfstandig ondernemer gedurende 10 jaar een succesvol psychologisch adviesbureau te runnen, ben ik sinds 5 jaar actief als headhunter en executive search specialist.

Mijn focus ligt op zwaardere bestuurs-, management- en directiefuncties, waarbij mijn expertise met name ligt op het gebied van financieel en algemeen management. Het achterhalen en duiden van de mens achter de professional is mijn tweede natuur en helpt enorm om effectief de kans van slagen van een potentiële nieuwe sterspeler in uw organisatie te peilen.

Bel icon white 06-10242444 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Marie José van Riel

MARIE JOSÉ VAN RIEL - Senior Consultant

Expertise: Technisch Management, Commercieel Management, Executive Coaching

Met 21+ jaar ervaring in recruitment consultancy in de kennisintensieve industrie (chemicals, high tech, food, life sciences), ben ik een kritische en analytische interviewer en kunnen kandidaten rekenen op persoonlijke begeleiding voor en tijdens het recruitmentproces. Opdrachtgevers mogen advies verwachten over de recruitmentstrategie die past bij hun business.

De juiste persoon op de juiste plaats is de basis voor een succesvolle organisatie én voor een succesvolle carrière! Wat ooit mijn keuze voor psychologie bepaalde is hetzelfde als waarom ik nog steeds verknocht ben aan mijn vak: mijn nieuwsgierigheid voor wat mensen motiveert. Graag ontmoet ik u als kandidaat of als opdrachtgever.

Bel icon white 06-21534435 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Rinke-Dolfsma

RINKE DOLFSMA - Managing Consultant

Expertise: Facility & Real Estate, Finance, Public

Mijn specialisatie is het bemiddelen van financiële en specialistische posities (permanent en interim). Zo heb ik de afgelopen tien jaar vele (senior) concern controllers, auditors en finance managers geworven. Op deze manier ondersteun ik mijn opdrachtgevers bij het inrichten van een efficiënte en slagvaardige bedrijfsvoering. De beste kandidaat vinden en binden is een uitdaging waar ik iedere keer weer enthousiast van word.

Ik ga net zo lang door tot de positie naar tevredenheid is ingevuld. Een goede match met de organisatiecultuur, intensieve begeleiding en concrete feedback is hierbij vanzelfsprekend. Graag nodig ik u uit om samen te werken aan uw organisatie-uitdaging of carrièrepad!

Bel icon white 06-29239131 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Toon Nieuwenhuizen -267x400

TOON NIEUWENHUIZEN - Managing Consultant

Expertise: Supply Chain, Engineering, General Management

Gedreven om het beste resultaat te behalen. Met ruim 10 jaar ervaring in het recruitmentvak - van traineeships tot directiefuncties binnen de maak-, proces-, food- en hightech industrie - weet ik goed te bepalen hoe we voor alle betrokken partijen gaan voor het hoogst haalbare. Transparantie en eerlijkheid vormen daarin de basis. Door goed te luisteren, door te vragen en omdat ik kritisch durf te zijn, kom ik tot de kern van waaruit ik een efficiënt proces opzet. Opdrachtgevers koppelen vaak terug dat ze het waarderen dat ik altijd nieuwe invalshoeken inbreng en het nooit opgeef.

Mijn opdrachtgevers zijn innovatief en in ontwikkeling. Door continu te verbeteren blijven ze de concurrentie voor. Als adviseur en sparringpartner van management en directie bepalen we samen hoe zich dat vertaalt naar het beste profiel. En door te vragen om feedback, creëer ik optimale betrokkenheid.

Bel icon white 06-11597841 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

ROTTERDAM

Bram-Mutsaarts-267x400-II

BRAM MUTSAARTS - Senior Consultant

Expertise: Operations, Procurement, Supply Chain, Logistics

Sinds 2009 met veel passie, inzet en enthousiasme werkzaam als recruitmentspecialist binnen de arbeidsbemiddeling. Energieke en toegankelijke persoonlijkheid die goed luistert naar klant en kandidaat om zo de brug te vormen tussen beiden.

Mijn focus en netwerk zijn gericht op kandidaten en organisaties binnen de logistiek, productie- en procesindustrie. Functiegebieden lopen uiteen van operationele functies tot en met senior management. Mijn toegevoegde waarden zijn: creatief meedenken in oplossingen, nakomen van afspraken en het uitvoeren van een gedegen en nauwkeurig selectieproces om zo de perfecte kandidaat te presenteren.

Een opdracht is voor mij vergelijkbaar met een hardloopwedstrijd. Maximale inzet en toewijding zijn een vereiste, falen of opgeven zijn geen optie tot de eindstreep bereikt is.

Bel icon white 06-21134667 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Jeroen-Baars

CELINE LANDMAN - Senior Consultant

Expertise: Research & Development, Quality & Safety, Procurement

Door mijn ruim vijf jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van hoger opgeleiden ben ik een volwassen sparringpartner voor directie, management en HR. De te behalen organisatiedoelstellingen - op zowel de korte als (middel)lange termijn – zijn altijd mijn uitgangspunt. Samen met mijn opdrachtgevers bepaal ik de stappen die moeten worden gezet om deze doelstellingen te behalen, waarna ik deze vertaal naar benodigde competenties voor een wervingsprofiel. Met dit heldere profiel in de hand zoek en vind ik de persoon die het best past bij de concrete vraag van mijn opdrachtgever.

Met mijn achtergrond als arbeid- en organisatiepsycholoog én mijn ruime ervaring met het afnemen van assessments, weet ik goed door te vragen om de juiste match te maken. Ik heb een passie voor het verduurzamen van bedrijven en ben specialist in de ketens van de (plastic) maakindustrie, handel, bewerking en afvalverwerking. 

Bel icon white 06-29341425 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Claudia van der Putte

CLAUDIA VAN DER PUTTE - Managing  Consultant

Expertise: Finance

Met een financiële opleiding en twaalf jaar relevante werkervaring, in finance (audit BIG-4) en recruitment, geeft het mij elke dag energie om beide expertises te combineren. Deze kennis en passie zet ik graag op een transparante manier in, met een aandachtig luisterend oor. Zo vind en verbind ik financials. Als team maken wij ons sterk voor een kwalitatief werving en selectie proces, gericht op financials in het hogere segment op senior & executive niveau – reporting, controlling, audit, management en directie functies. 

Wilt u ook gezamenlijk successen bereiken of eens sparren? Neem contact op en dan spreken wij elkaar snel!

Bel icon white 06-15862076 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Esmeralda-Postma-267x400

ESMERALDA POSTMA - Consultant

Expertise: Sales, Marketing en Communicatie

Mijn focus ligt op sales, marketing- en communicatiefuncties binnen de (IT-)consultancy, life sciences en manufacturing-branche. Met ruim vier jaar ervaring in recruitment en HR-consultancy ben ik bedreven in het opzetten van werving-en-selectietrajecten en het faciliteren van interim-inzet. Ik fungeer als sparringpartner bij de zoektocht naar de langetermijnmatch en ben een pragmatische probleemoplosser voor tijdelijke ondersteuning.   

Centraal in mijn aanpak staan: eerlijk advies over de beweging in de arbeidsmarkt, gedegen procesmanagement en transparantie in de communicatie gedurende het gehele traject. Het resultaat is dat u als kandidaat blij bent met een uitdagende carrièrestap en u als opdrachtgever een stap verder bent in het bereiken van uw ambitie. 

Bel icon white 06-51944525 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Faye-Fartoux-267x400

FAYE FARTOUX - Consultant

Expertise: Finance, Legal

Mijn specialisatie is het bemiddelen van juridische en financiële posities binnen het hogere segment. Tijdens en na de afronding van mijn studie Algemene Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden heb ik jarenlang praktijkervaring opgedaan als jurist. Ik was werkzaam binnen de rechtbank, een advocatenkantoor, verschillende besturen en een rechtsbijstandskantoor. Vervolgens koos ik in 2016 voor de arbeidsbemiddeling. 

Mijn kracht ligt in het maken van de juiste verbinding. Met mijn doortastendheid en luisterende oor voel ik aan waar de wensen en behoeften liggen wat betreft uw carrièrepad of bedrijfsvoering. Mijn doel is een geslaagde opdracht. Immers, dan heeft de kandidaat een passende baan en de opdrachtgever een ingevulde positie. Dat geeft alle partijen een goed gevoel.  

Bel icon white 06-51601513 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Julian-smits-267x400

JULIAN SMITS - Consultant

Expertise: Engineering, General Management, Asset Management

Sinds 2018 ben ik werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Tijdens een korte uitstap naar de ICT-sector besefte ik dat ik het best op mijn plaats ben in een functie als recruitmentspecialist. Met mijn opgebouwde ervaring en bestuurskundige achtergrond weet ik de juiste match te maken voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen in combinatie met mijn eerlijkheid en enthousiasme maak ik voor beiden het verschil.

Als consultant Industry richt ik me voornamelijk op sleutelposities voor engineering, general management en asset management. Ik kom graag in contact met interessante bedrijven en kandidaten. Zelf contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking? Dat kan zeker, zie de gegevens hieronder.

Bel icon white 06-51243323 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Justin Dorst

JUSTIN DORST - Senior Consultant

Expertise: Finance

Al meer dan tien jaar ligt mijn kracht in het bemiddelen van senior finance professionals. Ik heb bemiddeld voor functies als cfo, group financial controller, finance director en finance manager.

Mijn werkwijze is gericht op het verzorgen van een (exclusief) transparant en kwalitatief werving- en selectieproces. Gericht op de kwaliteit van de match tussen de kandidaat en de job, en het bouwen aan langetermijnrelaties met (finance) professionals, waarbij ik geen onderscheid maak tussen kandidaat of klant. Door afspraken na te komen en doortastend te werken, kan ik de kwaliteit bieden die kandidaten en opdrachtgevers mogen verwachten.

Bel icon white 06-29239100 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Kevain van Beest

KEVIN VAN BEEST - Consultant

Expertise: Finance

De combinatie van mijn financiële achtergrond bij KPMG (BIG-4 Audit) en mijn ervaring in recruitment stelt mij in staat inhoudelijk te kunnen sparren met zowel opdrachtgevers als kandidaten. De opgedane kennis gebruik ik om financiële posities goed te doorgronden en vervolgens de juiste kandidaat aan de opdrachtgever te koppelen. Hierbij stel ik de ontwikkeling van de kandidaat en de tevredenheid van de opdrachtgever centraal.

 “In this life, in any profession, you have to believe you are the best at everything you do. With such a mindset together with hard, consistent and honest work, success is inevitable”.

Bel icon white 06-57877755 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Kim-Steenkamp

KIM STEENKAMP - Senior Consultant

Expertise: Manufacturing, Technisch Management, Commercieel Management

Na het behalen van mijn master Sociale- en Organisatie Psychologie, koos ik 12 jaar geleden voor een carrière in het recruitmentvak. Mijn studierichting komt dagelijks van pas bij het adviseren van opdrachtgevers en het interviewen van kandidaten. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan door mijn jarenlange ervaring en opgebouwd netwerk een snel, efficient en kwalitatief proces garanderen. Bij YER ben ik verantwoordelijk voor het recruitment van vaste, senior (management) posities. Ik doe dit voornamelijk, maar niet exclusief, voor technische bedrijven.


Mijn specialisaties liggen in de branches: olie & gas, chemie, offshore en machinebouw. Functies die ik succesvol heb ingevuld zijn: sales manager/director, (international) accountmanager, procurement manager, service manager, production manager, QHSE manager en HR manager.

Bel icon white 06-51527812 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Claudia van der Putte

MARCEL SPARREBOOM - Senior Consultant

Expertise: General Management, Manufacturing, Quality & Safety

Mijn werving- en selectieproces resulteert in de juiste match door mijn achtergrond in én passie voor techniek, gecombineerd met mijn solide netwerk binnen de proces- en maakindustrie. Met ruim 11 jaar ervaring binnen interim-management en recruitment van technisch specialisten, technische managers en (technisch) directeuren, ben ik een zeer ervaren sparringpartner voor mijn opdrachtgevers.

Ik werk met een sterke focus op de langetermijnrelatie door een luisterend oor te bieden, proactief mee te denken, de juiste verwachtingen te scheppen en tot het uiterste te gaan om een opdracht succesvol te volbrengen. Zo kan mijn opdrachtgever zich blijven concentreren op de bedrijfsstrategie en de kandidaat zich blijven ontwikkelen in zijn of haar loopbaan.

Bel icon white 06-29388296 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Patrick Luijkx

PATRICK LUIJKX - Business Development Manager

Expertise: Marketing & Communication, Sales, General Management

Het behalen van uw doelstellingen door de inzet van Human Capital, dat is het hoogste doel binnen mijn werk. Mijn stellige overtuiging is dat alleen mensen hét cruciale verschil kunnen maken binnen een organisatie. Hierbij kijk in niet alleen naar de beste match op basis van kennis en ervaring. Maar óók op basis van persoonlijkheid en vooral de juiste motivatie. Hierdoor denk ik mee als strategische businesspartner.

Deze aanpak i.c.m. de inzet van de sterke wervingsinstrumenten die YER heeft ontwikkeld, maakt dat ik als consultant al 10 jaar succesvol ben. Doordat ik voor mijn klanten niet een willekeurig passende, maar de op dat moment best beschikbare kandidaten in de markt aantrek.

Bel icon white 06-41221001 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Phillip Wessels

PHILLIP WESSELS - Senior Consultant

Expertise: Engineering, General Management, Manufacturing

Sinds 2009 werk ik met veel passie en overgave binnen de arbeidsbemiddeling. Mijn klantenfocus ligt voornamelijk op maakbedrijven en bedrijven die actief zijn in de (zware) industrie. Binnen deze sectoren richt ik mij niet alleen op de bemiddeling van technische specialisten, maar ook op management – en directieposities.

Door mijn jarenlange ervaring met de technische arbeidsbemiddeling weet ik klanten van het juiste advies te voorzien als het gaat om de inzet van een op maat gemaakte recruitmentstrategie. Zo lukt het mij om juist die ene kandidaat te vinden die het verschil gaat maken.

Bel icon white 06-57452006 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk LinkedIn profiel Location icon blue Bezoekadres

Victor Latumahina

VICTOR LATUMAHINA - Managing Consultant

Expertise: General Management, Operations, Engineering, Maintenance en QHSE

Sinds 2006 werk ik met veel plezier en enthousiasme binnen de arbeidsbemiddeling. Daarbij heb ik mijn klantenfocus voornamelijk gericht op maakbedrijven, met als specialisatie de proces-, food- en zware industrie. Posities die ik succesvol heb mogen bemiddelen, variëren van site management posities tot technisch specialisten.

Wanneer ik mijzelf aan een opdracht committeer, dan bewandel ik alle wegen die nodig zijn om een opdracht succesvol in te vullen. Ik denk creatief mee bij het begeleiden en invullen van een opdracht en probeer eventuele valkuilen van tevoren te zien en te managen.

Bel icon white 06-29239236 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk LinkedIn profiel Location icon blue Bezoekadres

Vincent-Lee

VINCENT LEE - Manager

Expertise: General Management, Business Development, Finance

Door mijn financiële werkervaring (BIG-4 Audit en Controller) en bedrijfseconomische universitaire opleiding, doorgrond ik financiële posities inhoudelijk en ben ik een relevante sparringpartner op niveau voor mijn opdrachtgevers. Dit resulteert in een nauwkeurige selectie van kandidaten, waarbij ik op het gebied van inhoud, persoonlijkheid en competenties de beste match maak voor beide partijen.

Als manager van YER Executive ben ik verantwoordelijk voor de strategische besluitvorming en aansturing. Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op!

Bel icon white 06-52781795 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

EINDHOVEN

Guido Klaassen

GUIDO KLAASSEN - Senior Consultant

Expertise: General Management, Manufacturing, Sales

Sinds 1998, met liefde voor het vak, veel ervaring opgedaan binnen werving en selectie. Vanaf 2005, bescheiden doch trots werkzaam bij YER. Met toewijding en discipline een innig netwerk en deskundigheid opgebouwd. Cliënten kunnen derhalve rekenen op oprechte, onvoorwaardelijke inzet van alle kennis en kunde.

Compromisloos ten aanzien van kwaliteit, doch langetermijnrelaties koesterend. Inzicht en zorgvuldigheid leiden tot het juiste advies dat garant staat voor het aanstellen van de perfecte kandidaat. Bekwame, betrouwbare en gemotiveerde professionals voelen zich gesteund door accurate informatievoorziening en persoonlijke begeleiding.

Bel icon white 06-55384024 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Jaap van Bakel

JAAP VAN BAKEL - Managing Consultant

Expertise: Finance

Kandidaten zijn het kapitaal van YER. Ik vind het dan ook erg belangrijk, zeker in de veranderende arbeidsmarkt, afspraken na te komen. Daarnaast merk ik dat kandidaten het op prijs stellen als je buiten kantoortijden bereikbaar bent en flexibel in je agenda. Naar opdrachtgevers toe ben ik altijd transparant, zowel over het proces als over de tarieven. Eerlijkheid duurt het langst en opdrachtgevers stellen het op prijs als je eerlijk bent en ze op de hoogte houdt van de voortgang.

Daarnaast heeft een opdrachtgever vaak behoefte aan een sparringpartner, iemand die de interim- arbeidsmarkt goed kent en hem dus adviseert. Het lukt me vrijwel altijd dat advies te geven en te leveren wat ik beloof.

Bel icon white 06-29239005 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Kaz van Wezel

KAZ VAN WEZEL - Consultant

Expertise: Sales, Marketing & Communicatie

Een energieke persoonlijkheid, met een passie voor mensen en commercie. In mijn rol een sterke focus op management- en senior managementposities binnen het domein Sales, Marketing & Communicatie. Door mijn ervaring in sales, spreek ik dezelfde taal als de opdrachtgever en kandidaat.

Transformatie biedt kansen. Daarom zijn mijn opdrachtgevers vooruitstrevend en continu in beweging. Ik bied een luisterend oor en voel aan met welke uitdagingen je te maken hebt. Tot op het bot gemotiveerd en gedreven om de precieze behoeften boven tafel te krijgen. Ik adviseer en ga voor het hoogst haalbare resultaat. Een nauwkeurige selectie van alleen de beste kandidaten en een succesvolle match.

Bel icon white 06-29430741 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Marco Geijsels

MARCO GEIJSELS - Senior Consultant

Expertise: Procurement, Project & Program Management, Supply Chain

Bedrijfskundige met ruim 20 jaar ervaring in het headhunt- en recruitmentvak. Nu ruim 12 jaar werkzaam bij YER. Duidelijke focus op (interim) seniorposities binnen de veranderende en veeleisende hightech/maak-, proces- en foodindustrie. Opdrachten en functies lopen uiteen, maar bevinden zich altijd binnen een keten/supply chain. Businessposities maar ook project- en programmamanagement.

Passie en ondernemerschap, kwaliteit en langetermijnrelatie, daar kun je me op afrekenen. Adviseur van management en directie met als doel hen voor te bereiden op de uitdagingen, waarmee zij worden geconfronteerd in de huidige veranderende omgeving.

Bel icon white 06-30391537 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Peter Jeurissen

PETER JEURISSEN - Senior Consultant

Expertise: Finance, Technisch Management, Commercieel Management

Sinds 1989 ben ik actief in werving en selectie en sinds 2010 werk ik voor YER. Ik ben gespecialiseerd in management- en directiefuncties op financieel, technisch en commercieel gebied. Mijn ervaring en professionele netwerk onderscheiden me in dit vak. Ook werk ik klant- én kandidaatgericht.

Ik heb een sterke focus op de ideale match en op een langetermijnrelatie. Ik zorg voor intensieve begeleiding tijdens de wervingsprocedure en investeer in het leren kennen van de bedrijfscultuur. Door up-to-date te blijven met de ontwikkelingen in de bedrijven en sectoren van mijn opdrachtgevers blijf ik een ervaren gesprekspartner met kennis van zaken.

Bel icon white 06-45400689 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Peter Thissen

PETER THISSEN - Senior Consultant

Expertise: Legal & Tax

Headhunter met meer dan twintig jaar ervaring. Born & raised YERiaan. Sinds 2013 volledig gefocust op intellectual property professionals: zacht net zo goed als hard. One & only go-to in heel Nederland. Zorgvuldige, discrete benadering. Inside kennis, respect en vertrouwen. Verkrijgt gemakkelijk acceptatie door wetenschappelijke staat van dienst en talige begaafdheid. Nooit zonder spitse humor.

Raadsman voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Laat geen tegel ongelicht. Een opdracht is een missie die falen niet duldt. Effectiviteit en volharding van de sniper. Gevreesd door hunting grounds, gerespecteerd door alle anderen. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat: resultaat.

Bel icon white 06-29239024 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Toine Joosten-264x400 (202205091119511951)

TOINE JOOSTEN - Consultant

Expertise: Legal & tax

Ik ben bedreven in het meedenken met klanten, hun wensen bepalen en deze omzetten naar oplossingen. Door mijn jarenlange ervaring binnen de Legal-branche en mijn uitgebreide netwerk weet ik snel de juiste professional aan de opdrachtgever te koppelen. Door mijn ondernemende en dienstverlenende instelling verloopt het samenbrengen van deze twee partijen op een natuurlijke en professionele wijze.

Als persoon ben ik verbindend, ondernemend en mensgericht. In de samenwerking hecht ik waarde aan transparante communicatie, snelheid en betrouwbaarheid. De meeste voldoening haal ik uit het contact met klanten en professionals, waarin beide partijen investeren om een gezamenlijk doel te realiseren.

Bel icon white 06-23057297 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Timo van Rooij_264x400

TIMO VAN ROOIJ - Consultant

Expertise: Sales, Marketing & Communicatie, Management

Mijn focus is gericht op de bemiddeling van hoogopgeleide kandidaten die gespecialiseerd zijn in sales, marketing en communicatie. Opdrachtgevers schakelen mij in voor maatwerkoplossingen en adviezen over personele vraagstukken. In de samenwerking draag ik zorg voor transparantie en een heldere communicatie.

Na het succesvol behalen van mijn bedrijfseconomische bachelor heb ik gekozen voor het recruitmentvak. In de ruim zes jaar dat ik werkzaam ben in de arbeidsbemiddeling heb ik een bewezen trackrecord opgebouwd binnen diverse functieniveaus. Ook deed ik ervaring op in het starten en uitbreiden van een sterk recruitmentteam.

Bel icon white 06-13784905 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Rob Engels

ROB ENGELS - Senior Consultant

Expertise: Customer Service, Sales, Marketing & Communication

In ruim 13 jaar ervaring als consultant bij YER Werving & Selectie, heb ik geleerd me te verdiepen in opdrachtgevers en kandidaten te selecteren op basis van competenties én persoonlijkheid. Mijn inhoudelijke achtergrond en ervaring helpen om op een gedegen wijze te screenen. Hierbij begeleid ik de werving-en-selectietrajecten van a tot z.

Ik houd ervan proactief contacten te leggen en kandidaten onder de aandacht te brengen van werkgevers. Hierdoor treed ik op als professioneel adviseur. Ik ben erg gedreven om alle stakeholders te bedienen.

Bel icon white 06-45578800 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

RESEARCH CONSULTANTS

Charlotte-Laveaux-267x400

CHARLOTTE LAVEAUX - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na mijn bachelor Business Administration aan Nyenrode ben ik onlangs begonnen met de MSc Financial Management aan de VU Amsterdam. In mijn rol als research consultant help ik de consultants met het vervullen van vacatures, voornamelijk, maar niet uitsluitend, binnen technische bedrijven. Met oog voor detail zoek ik naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat, en maak van een idee realiteit.

Bel icon white 06-21315607 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Hannah-Bartels-267x400

HANNAH BARTELS - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na mijn master Behavioral Economics, ben ik nu bezig met een master in Marketing aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast mijn studie werk ik bij YER Executive als research consultant in het Finance team, waar ik samen met de consultants op zoek ga naar geschikte kandidaten voor diverse financiële posities. Daarnaast gebruik ik mijn kennis van de huidige arbeidsmarkt om gesprekken te voeren met financials die op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière.

Bel icon white 06-25081867 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Ivo Dorresteijn_264x400

IVO DORRESTEIJN - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na mijn bachelor Rechtsgeleerdheid met afstudeerrichting Economie ben ik op dit moment bezig met mijn master Ondernemingsrecht, eveneens aan de Universiteit Leiden. In Amsterdam werk ik als research consultant voornamelijk binnen het Finance-team. Binnen het gebied van financiële posities breng ik de arbeidsmarkt in kaart en help ik de consultants bij het vinden en benaderen van geschikte kandidaten. Naast financiële posities specialiseer ik mij ook op IT-gerichte functies.

Bel icon white 088-9371100 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Josephine King_264x400

JOSEPHINE KING - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Na het afronden van mijn Communicatie en Media bachelor ga ik nu beginnen aan een Master Global Business and Sustainability. Als Research Consultant in Rotterdam ondersteun ik consultants met het vinden van de perfecte kandidaat voor, voornamelijk, sales & marketingfuncties. Met mijn analytische en communicatieve skills geef ik consultants meer inzicht in de markt en help ik kandidaten de volgende stap in hun carriere te maken. 

Bel icon white 06-23418708 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Lisa Kamphuijs_264x400

LISA KAMPHUIJS - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Momenteel ben ik mijn laatste jaar van de bachelor Political Science aan de Universiteit van Amsterdam aan het afronden. Hierna wil ik graag nog een master volgen in de richting van International Political Economy. Gezien mijn studieachtergrond ben ik ruim inzetbaar binnen yer en werk ik dan ook elke week aan opdrachten in andere branches. Zo help ik als research consultant op het kantoor in Amsterdam meerdere consultants bij het vinden van geschikte kandidaten. 

Bel icon white 088-9371100 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Suzanne Kepel_264x400

SUZANNE KEPEL - Research Consultant

Expertise: Human Resource & Recruitment

Naast mijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werk ik bij YER Rotterdam als research consultant. Hier maak ik onderdeel uit van het Finance team en ondersteun ik consultants in het overzichtelijk maken van de arbeidsmarkt en help ik bij hun zoektocht naar geschikte kandidaten voor posities in de Financiële sector.   

Bel icon white 088-9371100 Mail icon blue Stuur een bericht
linkedin logo blauw 2 Bekijk Linkedin profiel Location icon blue Bezoekadres

Een oplossing voor ieder vraagstuk

Onze consultants denken graag actief mee. Zoekt u als werkgever kortstondige of langdurige ondersteuning? Bent u als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen met bij het volledige traject.

Neem contact op