Businesscases-470x325.jpg

Businesscases:
Startpunt voor iedere opdracht

Een zorgvuldig uitgewerkte businesscase ligt aan de basis van ieder wervingsvraagstuk. Een resultaatgericht plan dat niet alleen financiële implicaties en tijdsplanning omvat, maar ook achtergronden, projectdoelstellingen in relatie tot bedrijfsdoelen, cultuuraspecten, complexiteit en haalbaarheid vastlegt. Op basis hiervan bepaalt YER Executive de snelste en meest kansrijke vervolgstappen. Om de best passende kandidaat te vinden en professionals de mooiste kans te bieden voor verdere ontwikkeling en persoonlijke groei.

Lees meer succesvolle businesscases


Interviews-470x325.jpg

Interviews:
Maak kennis met ons netwerk 

Hoe maak je carrière en welke beslissingen neem je onderweg? Met welke wervingsvraagstukken krijgen organisaties te maken? Wat kunnen onze specialisten vertellen over hun expertise? Lees de inspirerende verhalen van oud-kandidaten, opdrachtgevers en consultants.

Lees meer persoonlijke interviews


Blogs-470x325.jpg

Blogs:
Inspiratie voor succesvol leiderschap

Als gedreven leider ga je natuurlijk voor het beste resultaat. Welke leiderschapsstijl past bij jou? Hoe stuur je effectief een team aan? Laat je inspireren door onze inzichten en tips.

Lees inspirerende blogartikelen


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Onze consultants denken graag met u mee voor een optimale ondersteuning. Of deze nu kortstondig of voor een langere periode is. Voor elke opdracht stellen wij een gedegen businesscase op. Hiermee vinden wij snel de geschikte kandidaat voor u. Dit levert u een kandidaat op die perfect past bij uw organisatie.

Neem contact op