Focusgebieden-470x325.jpg

Focusgebieden

Onze ervaren recruitmentconsultants richten zich exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten en management- en directieleden. Het grootste deel van onze consultants heeft een achtergrond in de sector waarin ze actief zijn. De anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale businesspartner voor opdrachtgevers en hoogopgeleide kandidaten.

Kies uw focusgebied


Businesscases-470x325.jpg

Businesscases:
Startpunt voor iedere opdracht

Een zorgvuldig uitgewerkte businesscase ligt aan de basis van ieder wervingsvraagstuk. Een resultaatgericht plan dat niet alleen financiële implicaties en tijdsplanning omvat, maar ook achtergronden, projectdoelstellingen in relatie tot bedrijfsdoelen, cultuuraspecten, complexiteit en haalbaarheid vastlegt. Op basis hiervan bepaalt YER Executive de snelste en meest kansrijke vervolgstappen. Om de best passende kandidaat te vinden en professionals de mooiste kans te bieden voor verdere ontwikkeling en persoonlijke groei.

Lees meer succesvolle businesscases


Interviews-470x325.jpg

Interviews:
Maak kennis met ons netwerk 

Hoe maak je carrière en welke beslissingen neem je onderweg? Met welke wervingsvraagstukken krijgen organisaties te maken? Wat kunnen onze specialisten vertellen over hun expertise? Lees de inspirerende verhalen van oud-kandidaten, opdrachtgevers en consultants.

Lees meer persoonlijke interviews


Blogs-470x325.jpg

Blogs:
Inspiratie voor succesvol leiderschap

Als gedreven leider ga je natuurlijk voor het beste resultaat. Welke leiderschapsstijl past bij jou? Hoe stuur je effectief een team aan? Laat je inspireren door onze inzichten en tips.

Lees inspirerende blogartikelen


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op