WERVING EN SELECTIE IN EEN KRAPPE ARBEIDSMARKT:
HOE YER EXECUTIVE EEN NIEUW FUNCTIEPROFIEL INVULDE

Veritas Petroleum Services (VPS) levert test-, inspectie- en adviesdiensten die klanten helpen meetbare verbeteringen aan te brengen in brandstofbeheer, brandstofkosten en de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van scheepsbrandstoffen. Klanten van VPS zijn voornamelijk scheepseigenaren, energiecentrales, brandstofleveranciers en overheden.

VPS werd opgericht in 1981 en is sindsdien uitgegroeid tot marktleider in brandstoftesten en inspectie met kantoren en laboratoria over de hele wereld, o.a. in Singapore, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten. In Nederland werken ca. 90 medewerkers.

logo-Veritas-Petroleum-Services

“YER is ingeschakeld voor het opstellen en vervullen van een nieuw functieprofiel: een key positie in de organisatie met kennis van Data & Analytics in de scheepvaart.”

Onze consultants denken ook graag met u mee voor een optimale ondersteuning. Of deze nu kortstondig of voor een langere periode is. Voor elke opdracht stellen wij een gedegen businesscase als deze op. Hiermee vinden wij snel de geschikte kandidaat voor u. Dit levert u een kandidaat op die perfect past bij uw organisatie.

Neem contact op