UITBREIDEN VAN EEN TEAM PROFESSIONALS? HOE EXECUTIVE SEARCH VOOR DE JUISTE NIEUWE COLLEGA'S ZORGT

Polestar Capital is fondsbeheerder en financier. De organisatie bekostigt wat banken en (private) equity financiers (nog) niet financieren of niet volledig financieren. Door zo meer en sneller duurzame projecten gerealiseerd te krijgen, behalen onze investeerders zowel een financieel als maatschappelijk rendement. Polestar Capital is beheerder van het Limburgs Energie Fonds (LEF) B.V., dat gefinancierd wordt door Provincie Limburg en de Europese Investeringsbank. Dit fonds draagt bij aan de realisatie van kansrijke en innovatieve projecten in of voor Limburg die zich richten op energiebesparing, duurzame energieopwekking, asbestsanering of een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

Philip Tan - Directeur Polestar Capital

 

 

"Ondanks krapte op de arbeidsmarkt wist YER Executive met twee maatwerk wervingstrajecten, het investeringsteam van LEF op korte termijn uit te breiden."

 

Onze consultants denken ook graag met u mee voor een optimale ondersteuning. Of deze nu kortstondig of voor een langere periode is. Voor elke opdracht stellen wij een gedegen businesscase als deze op. Hiermee vinden wij snel de geschikte kandidaat voor u. Dit levert u een kandidaat op die perfect past bij uw organisatie.

Neem contact op