KOM WERKEN BIJ YER EXECUTIVE

Sluit je aan bij ons team en geef je carrière een boost. Werk samen met een ambitieuze organisatie die flink groeit. Je toekomstige collega’s zijn stuk voor gedreven specialisten. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Houd je van initiatief nemen en heb je veel ondernemingszin? Bij ons krijg je alle ruimte voor ambitie.

Tegelijkertijd profiteer je van de support en voordelen van een groot recruitmentbureau. Snel, toegankelijk en zonder ellenlange interne processen. Als consultant bij YER Executive heb je de meest ondernemende job in loondienst. In een gezond, prettig en slagvaardig bedrijf. Niet alleen volgens onszelf, maar ook volgens onze medewerkers. Lees er meer over in onderstaande interviews.


LEES DE VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S
OVER WERKEN BIJ YER EXECUTIVE

Claudia 480x315

Claudia van der Putte


Voor Claudia is haar functie dé afspiegeling van wie ze is en waar ze voor staat. Dat geeft haar veel energie en ze geniet van haar succes. Ontdek hoe ze haar ambities waarmaakt.

Lees meer

Victor 480x315

Victor Latumahina


Victor is de drijvende kracht achter team Industry. Hij houdt van de uitdagingen die zijn job biedt en kan al zijn ondernemende kwaliteiten kwijt. Waarom deze match zo goed is, lees je hier.

Lees meer

Toon Nieuwenhuizen

Toon Nieuwenhuizen


Toon krijgt alle ruimte om zijn ambitie vorm te geven: de opbouw van zijn eigen team. Een unieke kans die hem veel inspiratie geeft. Ontdek waarom hij zo graag onderdeel is van het enthousiaste en ondernemende YER Executive.

Lees meer

Marcel 480x315

Marcel Sparreboom


Marcel pakt alle kansen om zich te ontwikkelen tot de topperformer die hij voor ogen heeft. Voor hem is zijn baan een match made in heaven. Hoe dit precies zit, vertelt hij je hier.

Lees meer

Patrick 480x315

Patrick Luijkx


Patrick heeft de kans gekregen een nieuwe functie te creëren. Hij heeft meegedacht over de invulling en zijn competenties verdiept. Waarom dit zo motiverend is, legt hij hier uit.

Lees meer

2Rinke 480x315

Rinke Dolfsma


Bij YER Executive komen Rinkes ambities maximaal tot uiting. Ze geeft leiding aan team Finance Amsterdam en geniet van de ondernemende en open werksfeer. Waarom ze zich zo thuis voelt vertelt ze hier.

Lees meer


BEKIJK DE VACATURES

Of neem vrijblijvend contact op via dit formulier.

Resultaten 1 tot 5 van 7

Groei met ons mee

Heb jij veel ervaring in de arbeidsbemiddeling? Of ben je een specialist in jouw vakgebied en overweeg je een carrièreswitch? Ben je enthousiast over YER Executive én:

  • Ambitieus
  • Commercieel
  • Ondernemend

Dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens in te vullen.

Contact opnemen