KOM WERKEN BIJ YER EXECUTIVE

Sluit je aan bij ons team en geef je carrière een boost. Werk samen met een ambitieuze organisatie die flink groeit. Je toekomstige collega’s zijn stuk voor gedreven specialisten. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Houd je van initiatief nemen en heb je veel ondernemingszin? Bij ons krijg je alle ruimte voor ambitie.

Tegelijkertijd profiteer je van de support en voordelen van een groot recruitmentbureau. Snel, toegankelijk en zonder ellenlange interne processen. Als consultant bij YER Executive heb je de meest ondernemende job in loondienst. In een gezond, prettig en slagvaardig bedrijf. Niet alleen volgens onszelf, maar ook volgens onze medewerkers. Lees er meer over in onderstaande interviews.


LEES DE VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S
OVER WERKEN BIJ YER EXECUTIVE

Claudia 480x315

Claudia van der Putte


Voor Claudia is haar functie dé afspiegeling van wie ze is en waar ze voor staat. Dat geeft haar veel energie en ze geniet van haar succes. Ontdek hoe ze haar ambities waarmaakt.

Lees meer

Marcel 480x315

Marcel Sparreboom


Marcel pakt alle kansen om zich te ontwikkelen tot de topperformer die hij voor ogen heeft. Voor hem is zijn baan een match made in heaven. Hoe dit precies zit, vertelt hij je hier.

Lees meer


BEKIJK DE VACATURES

Of neem vrijblijvend contact op via dit formulier.

Resultaten 1 tot 5 van 6

Groei met ons mee

Heb jij veel ervaring in de arbeidsbemiddeling? Of ben je een specialist in jouw vakgebied en overweeg je een carrièreswitch? Ben je enthousiast over YER Executive én:

  • Ambitieus
  • Commercieel
  • Ondernemend

Dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens in te vullen.

Contact opnemen