Uit het netwerk van YER Executive – Inspirerende interviews 

Hoe maak je carrière en welke beslissingen neem je onderweg? Met welke wervingsvraagstukken krijgen organisaties te maken? Wat kunnen de specialisten van YER Executive vertellen over hun expertise? Lees de inspirerende verhalen van oud-kandidaten, opdrachtgevers en consultants.


 • Zwemkampioen Jeroen Baars over topsportmentaliteit YER Executive

  Zwemkampioen Jeroen Baars over topsportmentaliteit YER Executive

  Jeroen Baars is fulltime recruitmentconsultant bij YER Executive. Daarnaast is hij topsporter. Hij werd driemaal Nederlands zwemkampioen en wil zich nu plaatsen voor de Olympische Spelen van 2021 in Tokio. Wat is het geheim van deze succesvolle combinatie en hoe vertaalt hij dit naar zijn opdrachtgevers? Baars vertelt over zijn drijfveren en ambities.
  Lees meer

 • Over succesvol samenwerken met YER Legal

  Over succesvol samenwerken met YER Legal

  Voor een goede match kijken Deborah Wijlhuizen en haar Legal team verder dan de cv van een kandidaat. Ze focussen op het totaalplaatje en willen de mens achter de jurist leren kennen. In het volgende interview vertelt een General Counsel over haar samenwerking met YER Legal. Lees meer

 • Interview Nico Barendse - Zo maak je carrière in finance

  Interview Nico Barendse - Zo maak je carrière in finance

  Nico Barendse gaat per ultimo 2020 financieel directeur Peter Kraan opvolgen bij SWK in Rotterdam. Dit is het oudste waarborgfonds voor koopwoningen in Nederland dat verzekerden garantie geeft op de afbouw van hun woning. Welke belangrijke keuzes heeft hij tijdens zijn carrièrepad gemaakt en hoe heeft YER Executive bij zijn plaatsing geholpen?
  Lees meer

 • Interview Eric Polman - Algemeen directeur SWK

  Interview Eric Polman - Algemeen directeur SWK

  SWK is het oudste waarborgfonds voor koopwoningen in Nederland. Onlangs heeft YER Executive financieel directeur Nico Barendse geplaatst. Hoe is het wervingstraject verlopen? YER Executive gaat in gesprek met algemeen directeur Eric Polman. Lees meer

Pagina 1 van 3

Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op