High-end recruitmentspecialist voor Finance

YER Executive is het specialistische label voor het bovenste segment van de arbeidsmarkt. Binnen het financiële domein ligt onze focus exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten voor finance en aangrenzende expertises als insurance. Van ambitieuze high potentials tot ervaren CFO’s. Daarbij richten we ons op vaste functies en interim-posities.

Ons team bestaat uit gedreven recruitmentconsultants met passie voor hun vak. Het grootste deel van hen heeft een financiële achtergrond, terwijl de anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de bemiddeling van financiële functies.

Door onze expertise weten we precies wat financials drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, zodat we perfect kunnen inspelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Op deze manier zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau. Ondernemend, wendbaar en met de blik gericht op de toekomst.

Neem contact op

Uitzonderlijk talent voor iedere organisatie

Wij bemiddelen financials uit de bovenlaag van de arbeidsmarkt voor functies in de salarisrange van 70K-200K. Of het nu gaat om een stevige accountant, een proactieve business controller of een ervaren CFO, wij selecteren dat ene speciale talent voor een perfect fit met uw organisatie.

Ons trackrecord is uitgebreid. Wij schakelen moeiteloos met multinationals en grote familiebedrijven, maar ook met mkb-bedrijven, en start- en scale-ups. Bovendien is onze knowhow over private equity-ondernemingen en de publieke sector groot. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Executive ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen.

Waar bestaat onze service uit?

Voor het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste kandidaten bieden wij de volgende twee diensten:

  • Werving en selectie voor vaste posities op alle niveaus. Voorbeelden van specialistische functies die wij bemiddelen zijn: senior accountant, financial/business controller, reporting specialist, internal auditor, finance manager/director, CFO, financieel directeur.
  • Interim-management voor tijdelijke posities, projecten en transities. Functies die wij bemiddelen zijn onder andere: interim-CFO, interim-finance manager, interim-controller en crisismanager.

Voor functies binnen finance richten wij ons op vrijwel alle sectoren en onze focus ligt op de volgende specialismen:

  • Financieel Management en Directie
  • Business Control en FP&A
  • Internal Control en Audit
  • BI en Data-analyse
  • Accounting & Reporting
  • Tax & Treasury
  • Insurance

Sfeerfoto-1

Grootste bereik van de arbeidsmarkt

Voor opdrachtgevers gaat YER Executive door waar anderen stoppen. Onze uitgebreide executive searchmethodes en geavanceerde data-driven mediastrategie zorgen voor een maximaal bereik van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we snel alle beschikbare kandidaten in beeld hebben. Dus niet alleen de actieve kandidaten, maar ook degenen die passief of latent aan het zoeken zijn.

Daarnaast is ieder specialisme rechtstreeks gekoppeld aan ons exclusieve netwerk dat bestaat uit representatieve financials voor alle niveaus. Wij onderhouden met hen nauwe contacten, zodat we altijd op de hoogte zijn van hun ambities. Heeft u interesse? Binnen afzienbare tijd presenteren we u een kwalitatief hoogstaande shortlist, waarmee u direct om de tafel kunt gaan zitten.

Als vertrouwenspartner zijn we volledig gecommitteerd aan het succesvol invullen van financiële sleutelposities. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z en garanderen de hoogste kwaliteit. Zo kiest u uit de beste kandidaten die de markt te bieden heeft.

Inhoudelijke sparringpartner

Voor veel kandidaten zijn we gedurende de gehele carrière een vertrouwde trusted advisor. Zo onderhouden we regelmatig contact met financieel eindverantwoordelijken die we bij de start van hun loopbaan begeleid hebben. Wij groeien mee met ons netwerk en zijn op verschillende momenten betrokken bij vervolgstappen en teamwijzigingen.

Door onze achtergrond en jarenlange ervaring zijn we bekend met alle aspecten van het financiële vakgebied. Hierdoor zijn we voor u als kandidaat een inhoudelijke sparringpartner, waarmee u een gelijkwaardig gesprek kunt voeren over uw ambities.

Of het nu gaat om de volgende stap of de keuze voor een bepaalde opleiding, wij helpen bij het ontwikkelen van een betekenisvolle carrière. Daarbij zijn we ook een onafhankelijk klankbord als het gaat om gerichte loopbaanadviezen.

 

Neem contact op


Bekijk onze Finance & Control vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 23

Businesscases
Startpunt voor iedere opdracht

 

Bekijk businesscase

Persoonlijk carrièreadvies nodig?

Claudia-van-der-Putte-275x240

 

Reageer direct


Finance & Control consultants YER Executive


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op