High-end recruitmentspecialist voor Sales & Marketing

YER Executive is het specialistische label voor het bovenste segment van de arbeidsmarkt. Binnen het domein van sales en (online) marketing ligt onze focus exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide commerciële kandidaten. Van ambitieuze high potentials tot ervaren commercieel managers en directieleden. Daarbij richten we ons op vaste functies en interim-posities.

Ons team bestaat uit gedreven recruitmentconsultants met passie voor hun vak. Het grootste deel van hen heeft een bedrijfseconomische of commerciële achtergrond. Ook hebben wij jarenlange ervaring in de bemiddeling van functies voor sales en (online) marketing op middle en senior managementniveau. 

Door onze expertise weten we precies wat commerçanten, (online) marketeers en e-commercemanagers drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, zodat we goed weten in te spelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Zo zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau. Ondernemend, wendbaar en met de blik gericht op de toekomst.

Neem contact op

Commercie-sfeerfoto-1

Uitzonderlijk talent voor iedere organisatie

Wij bemiddelen experts uit de bovenlaag van de arbeidsmarkt voor functies in de salarisrange van 70K-200K. Of het nu gaat om een stevige key accountmanager, een proactieve marketing- en communicatiemanager of een ervaren commercieel directeur, wij selecteren dat ene speciale talent voor een perfect fit met uw organisatie.

Ons trackrecord is uitgebreid. Wij schakelen moeiteloos met familiebedrijven, mkb-bedrijven, maar ook met multinationals en start- en scale-ups. Bovendien is onze knowhow over private equity-ondernemingen en de publieke sector groot. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Executive ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen.

Waar bestaat onze service uit?

Voor het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste kandidaten bieden wij de volgende twee diensten:

 • Werving en selectie voor vaste posities op alle niveaus. Voorbeelden van specialistische functies die wij bemiddelen zijn: (key) accountmanager (new business), (internationaal) salesmanager, commercieel manager/directeur, business development manager, account executive, pre sales consultant, sales engineer, (online) marketing (communicatie) manager, product manager, e-commerce manager, brand manager, database marketing / BI en CRM.
 • Interim-management voor tijdelijke posities, projecten en transities. Functies die wij bemiddelen zijn onder andere: (online) marketing, communicatie en sales posities op verschillende niveau’s, zowel operationeel tot management.

Voor functies binnen sales en (online) marketing richten wij ons op vrijwel alle sectoren, enkele voorbeelden zijn:

 • Food / Agro / FMCG
 • Automotive
 • ICT / Software
 • Technology
 • Bouw en Infra
 • Retail
 • Advies & Consultancy
 • Energie & Recycling
 • Zakelijke dienstverlening

Commercie-sfeerfoto-2

Grootste bereik van de arbeidsmarkt

Voor opdrachtgevers gaat YER Executive door waar anderen stoppen. Onze uitgebreide executive searchmethodes en geavanceerde data-driven mediastrategie zorgen voor een maximaal bereik van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we snel alle beschikbare profielen in beeld hebben. Dus niet alleen de actieve kandidaten, maar ook degenen die passief of latent aan het zoeken zijn.

Daarnaast is ieder specialisme rechtstreeks gekoppeld aan ons exclusieve netwerk dat bestaat uit representatieve kandidaten voor alle niveaus. Wij onderhouden met hen nauwe contacten, zodat we altijd op de hoogte zijn van hun ambities. Heeft u interesse? Binnen afzienbare tijd presenteren we u een kwalitatief hoogstaande shortlist, waarmee u direct om de tafel kunt gaan zitten.

Als vertrouwenspartner zijn we volledig gecommitteerd aan het succesvol invullen van bovenstaande sleutelposities. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z en garanderen de hoogste kwaliteit. Zo kiest u uit de beste specialisten die de markt te bieden heeft.

Inhoudelijke sparringpartner

Voor veel kandidaten zijn we gedurende de gehele carrière een vertrouwde Trusted Advisor. Zo onderhouden we regelmatig contact met eindverantwoordelijken die we bij de start van hun loopbaan begeleid hebben. Wij groeien mee met ons netwerk en zijn op verschillende momenten betrokken bij vervolgstappen en teamwijzigingen.

Door onze achtergrond en jarenlange ervaring zijn we bekend met alle aspecten van het vakgebied. Hierdoor zijn we voor u als kandidaat een inhoudelijke sparringpartner, waarmee u een gelijkwaardig gesprek kunt voeren over uw ambities.

Of het nu gaat om de volgende stap of de keuze voor een bepaalde opleiding, wij helpen bij het ontwikkelen van een betekenisvolle carrière. Daarbij zijn we ook een onafhankelijk klankbord als het gaat om gerichte loopbaanadviezen.

Neem contact op


Bekijk onze Sales & Marketing vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 29

Interviews
Maak kennis met ons netwerk

Karel-270x240

 

Bekijk interview

Persoonlijk carrièreadvies nodig?

Kaz-van-Wezel-270x240

 

Reageer direct


Sales & Marketing consultants YER Executive


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op