High-end recruitmentspecialist voor Management en Directie

YER Executive is het specialistische label voor het bovenste segment van de arbeidsmarkt. Binnen het domein voor management en directie ligt onze focus exclusief op de bemiddeling van ervaren en hoogopgeleide management- en directieleden. Daarbij richten we ons op vaste functies en interim-posities.

Ons team bestaat uit gedreven recruitmentconsultants met passie voor hun vak en een uitgebreid netwerk, die zonder uitzondering kunnen bogen op jarenlange ervaring in de bemiddeling van kandidaten voor management- en directiefuncties. 

Door onze expertise en jarenlange ervaring weten we precies wat kandidaten drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, waardoor we goed weten in te spelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Zo zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau. Ondernemend, wendbaar en met de blik gericht op de toekomst.

Neem contact op

Management-directie-sfeerfoto-1

Uitzonderlijk expertise voor iedere organisatie

Wij bemiddelen kandidaten uit de bovenlaag van de arbeidsmarkt voor functies in de salarisrange vanaf € 100.000,-. Of het nu gaat om een plant manager, een director operations, een commercieel manager of financieel directeur, wij selecteren die ervaren leider voor een perfect fit met uw organisatie.

Ons trackrecord is uitgebreid. Wij schakelen moeiteloos met multinationals en grote familiebedrijven, maar ook met mkb-bedrijven en start- en scale-ups. Bovendien is onze knowhow over private equity-ondernemingen en de publieke sector groot. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Executive ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen.

Waar bestaat onze service uit?

Voor het permanent en tijdelijk aantrekken van de juiste kandidaten bieden wij de volgende twee diensten:

  • Werving en selectie voor vaste posities op management- en directieniveau. Voorbeelden van functies die wij bemiddelen zijn: algemeen directeur, business unit directeur / manager, plant director, manager operations, supply chain director, key account director, sales & marketing manager en CFO.

Management-directie-sfeerfoto-2

Grootste bereik van de arbeidsmarkt

Voor opdrachtgevers gaat YER Executive door waar anderen stoppen. Onze uitgekiende executive searchmethodes en geavanceerde data-driven mediastrategie zorgen voor een maximaal bereik van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we snel alle relevante en beschikbare kandidaten in beeld hebben. Dus niet alleen de actieve kandidaten, maar ook degenen die passief of latent aan het zoeken zijn.

Daarnaast is ieder specialisme rechtstreeks gekoppeld aan ons exclusieve netwerk dat bestaat uit ervaren managers en directeuren voor alle disciplines. Wij onderhouden met hen nauwe contacten, zodat we altijd op de hoogte zijn van hun ambities. Heeft u interesse? Binnen afzienbare tijd presenteren we u een kwalitatief hoogstaande shortlist, waarmee u direct om de tafel kunt gaan zitten.

Als vertrouwenspartner zijn we volledig gecommitteerd aan het succesvol invullen van sleutelposities op management- en directieniveau. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z en garanderen de hoogste kwaliteit. Zo kiest u uit de beste kandidaten die de markt te bieden heeft.

Inhoudelijke sparringpartner

Voor veel kandidaten zijn we gedurende de gehele carrière een vertrouwde Trusted Advisor. Zo onderhouden we regelmatig contact met MT- en directieleden die we bij een eerdere fase van hun loopbaan begeleid hebben. Wij groeien mee met ons netwerk en zijn op verschillende momenten betrokken bij vervolgstappen en teamwijzigingen.

Door onze achtergrond en jarenlange ervaring zijn we bekend met alle aspecten van ons vakgebied. Hierdoor zijn we voor u als kandidaat een inhoudelijke sparringpartner, waarmee u een gelijkwaardig gesprek kunt voeren over uw ambities.

Of het nu gaat om de volgende stap of de keuze voor een bepaalde opleiding, wij helpen bij het ontwikkelen van een betekenisvolle carrière. Daarbij zijn we ook een onafhankelijk klankbord als het gaat om gerichte loopbaanadviezen.

Neem contact op


Bekijk onze vacatures voor Management en Directie 

Resultaten 1 tot 4 van 7

Businesscases
Startpunt voor iedere opdracht

 

Bekijk businesscase

Persoonlijk carrièreadvies nodig?

Marie-José-270x240

 

Reageer direct


Senior Management en Directie consultants YER Executive


Een oplossing voor ieder vraagstuk

Voor een optimale ondersteuning denken onze recruitmentconsultants actief met u mee. Of het nu gaat om een vaste positie of een interim-opdracht, wij bieden altijd een gedegen businesscase op maat. Met onze geavanceerde wervingsstrategie selecteren we snel de beste kandidaten uit de markt. Wij verzorgen het wervingstraject van a tot z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw organisatie.

Neem contact op