Europees Octrooigemachtigde

  • Salarisindicatie Overtuigende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Legal
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-09494000
  • Locatie Eindhoven
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Legal

Samenvatting

Je hoeft niet meteen van baan te veranderen als je mij belt om een keer te praten. Sterker nog: in de regel bemiddel ik kandidaten niet binnen een jaar nadat we voor de eerste keer kennis hebben gemaakt. Die beslissing om over te stappen vergt nou eenmaal tijd.

Over de functie

Wat een octrooigemachtigde zo allemaal doet, hoef ik je niet uit te leggen. Waar ik je over in kan lichten is hoe de arbeidsmarkt er voor jou uit ziet. Niet in weidse vergezichten, maar op microniveau. Dankzij mijn intensieve netwerk onder de werkgevers van octrooigemachtigden in Nederland, kan ik je vertellen wie er waar op jou zit te wachten en of en waarom jij daar zou passen.

Over het bedrijf

Octrooigemachtigden hebben over hun baanzekerheid geen zorgen. Ze kunnen wel hun leven nog prettiger maken door eens van werkgever te veranderen. Wat heb je en wat kun je krijgen? Ben je nog tevreden met enkel maar prosecutie? Hoe is de reisafstand naar kantoor nu? Zou je bij een kleiner kantoor niet eerder partner kunnen worden? Past de industrie niet beter bij je? Of ben je juist benieuwd naar de diversiteit in het vrije beroep? Heb je het idee dat je financieel ondergewaardeerd wordt? Hoe is de sfeer nu: heb je zin om het ongemakkelijke gedoe in te ruilen voor constructieve samenwerking met een biertje na? Is thuiswerken iets voor jou, maar vindt je werkgever dat maar niks? De redenen om te veranderen zijn net zo divers als legitiem.

Aanbod

Een gesprek met mij over je positie en potentie in de markt. Daarna misschien een kennismaking met een mogelijke nieuwe werkgever en uiteindelijk - wie weet - misschien wel een overstap van 'uitstekend' naar 'ideaal'. Overbodig te bevestigen dat discretie gewaarborgd is.

Profiel

Opdrachtgevers houden van een constructieve en transparante opstelling. Als je na één of meer gesprekken toch liever bij je huidige werkgever blijft, vinden we dat jammer, maar niet iets om je kwalijk te nemen. De kans dat je zelf afgewezen wordt, is trouwens niet heel groot.

Deel dit met mijn netwerk: