Business Unit Manager

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Sales, Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-09719000
 • Locatie Boxtel
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Samenvatting

Customer service excellence is altijd geweest en zal altijd één van de belangrijkste concurrentievoordelen zijn voor elk bedrijf. "Your customer doesn’t care how much you know until they know how much you care."

Over de functie

Functieomschrijving en missie:

De Business Unit manager begeleidt en coördineert alle werkzaamheden binnen een vestiging. Je bent operationeel en commercieel verantwoordelijk voor jouw vestiging (Boxtel) en regio (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Grofweg bestaat de functie uit vier deelgebieden:

People manager:

Je geeft leiding aan een team van 20 adviseurs. Je coacht jouw teamleden, menselijk en consequent. Je verzorgt jaarlijks de plannings-, coachings- en beoordelingsgesprekken met je teamleden. Je bent aanwezig voor afstemming met je collega’s. Je bent voorzitter van het teamoverleg. Bij vacatures zorg je voor aanname van nieuwe collega’s.

Belangrijke prestatie indicatoren:

 • % A-spelers (deze passen bij onze kernwaarden en haalt prestatie-indicatoren);
 • Medewerkerstevredenheid;

Efficiënte bedrijfsvoering:

Je zorgt ervoor dat de teamleden het werk goed en efficiënt kunnen doen. Je houdt je bezig met het verbeteren van de diensten en producten en het inregelen van processen.

Belangrijkste prestatie indicatoren:

 • Net promotor score (klanttevredenheid van onze relaties)
 • Factureerbare uren van collega’s
 • Marge

Commercieel:

Nobralux wil groeien in de regio. Het wordt jouw taak om, samen met het team, deze groei te realiseren. Binnen het team is een persoon fulltime bezig met het bezoeken van relaties waar ze nog niet actief voor zijn. Jij stuurt deze persoon aan. Daarnaast bezoek je (samen met een adviseur) zelf ook bestaande en nieuwe relaties. Je maakt een commercieel plan en coacht je teamleden op commerciële vaardigheden.

Je bent goed op de hoogte van de diensten en processen van het Nobralux. Je kunt de visie van Nobralux overbrengen bij gemeenten. Je onderhoudt 'sympathieke en deskundige' klantrelaties en breidt deze uit. Je houdt de markt in de gaten, zodat je kunt inspringen op ontwikkelingen. Je bewaakt de reputatie van Nobralux.

Belangrijkste prestatie-indicatoren:

 • Realiseren van de omzetdoelstelling
 • Masten in beheer

Bedrijfssturing:

Je neemt deel aan het managementteam van Nobralux waarin je samenwerkt aan de toekomst van het bedrijf. Je kunt strategisch denken afwisselen met hands-on operationeel management. Je bent proactief en komt met voorstellen ter bespreking in het managementteam.

Verantwoordelijkheden en resultaten:

Na een inwerkperiode ben je in staat om het volledige pakket aan taken van de Business Unit manager uit te voeren. Binnen de functie krijg je de vrijheid om deze zelfstandig vorm te geven. Periodiek worden een aantal prestatie-indicatoren afgesproken die we periodiek evalueren. Deze indicatoren zijn: klanttevredenheid, het ontwikkelen van medewerkers, het realiseren van groei en het realiseren van winstgevende omzet.

Over het bedrijf

Nobralux B.V. is een adviesbureau op het gebied van openbare verlichting en elektrische objecten in de openbare ruimte. Eigenlijk alles met een stekker in de buitenruimte. Nobralux wil de openbare ruimte beter maken. Beter betekent mooier, duurzamer, efficiënter en bovenal veiliger. Zij laten dit aan hun (gemeentelijke en provinciale) opdrachtgevers concreet zien.

Nobralux verzorgt het beheer van openbare verlichting voor 55 gemeenten. De 50 collega’s zijn intermediair tussen de gemeente, bewoners, aannemer, netwerkbedrijf en leveranciers. De belangrijkste taak van de beheerder is ervoor te zorgen dat het storingsmanagement door de aannemer goed en tijdig wordt verzorgd.

Naast beheren geeft Nobralux ook advies. Ze schrijven beleidsplannen, bestekken en adviezen. Tevens ontwerpen ze verlichtingsprojecten en voeren directie en toezicht over de uitvoering. Ze zorgen ervoor dat de projectmatige vervanging van openbare verlichting goed wordt verzorgd.

De missie van Nobralux is om de buitenruimte ‘beter’ te maken. Met het beheren van openbare verlichting en het adviseren omtrent openbare verlichting dragen ze bij aan openbare ruimte die aantrekkelijker, duurzamer en veiliger is, tegen verantwoorde kosten. Nobralux werkt vanuit drie vestigingen: Boxtel, Amsterdam en Apeldoorn.

Kernwaarden:

De kernwaarden van Nobralux zijn het ethisch kompas en vormen de richtlijn voor hun dagelijks gedrag. Het is een voorwaarde dat deze kernwaarden aansluiten bij jouw persoonlijkheid. De kernwaarden zijn:

Sympathiek: Je toont interesse in collega’s en klanten en straalt daarbij een positieve houding uit. Je bent enthousiast, open en eerlijk.

Deskundig: Je bent leergierig en ontwikkelt je eigen kennis. Je stelt de juiste vragen en luister naar je (interne) klant. Je geeft begrijpelijk advies en zorgt dat je van toegevoegde waarde ben.

Slagvaardig: Je komt je afspraken na, durft beslissingen te nemen, bent de klant een stapje voor en je overziet en plant je werk.

Verbeteren: Je overtref de verwachtingen van de (interne) klant. Je ontdekt graag (samen) nieuwe dingen. Je geeft ongevraagd advies. Je kent jouw kwaliteiten en verbeterpunten.

Verantwoordelijk: Je ben betrokken bij jou werk. Je werkt maatschappelijk verantwoord. Je vraagt om hulp. Je doet een stapje extra.

Aanbod

Nobralux biedt jouw een baan voor 40 uur per week in een open en informele werksfeer. Jouw uitvalsbasis is in Boxtel (vanaf 2021 Schijndel). Naast het basis salaris, kan op basis van de gehaalde prestaties een variabele beloning worden verkregen. De variabele beloning wordt jaarlijks bepaald aan de hand van het bedrijfsdoelstellingen, persoonlijke targets en persoonlijke functioneren. Daarnaast hebben zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden onder andere een leaseauto en een goede pensioenregeling.

Profiel

Nobralux vindt wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd, maar in het beste geval beschik je over de volgende ervaring en diploma’s:

 • Afgeronde (technische) wo/hbo-opleiding
 • Ruime ervaring met leidinggeven
 • Ervaring en/of affiniteit met openbare verlichting
 • Ervaring en/of affiniteit met het werken voor overheden
 • Begrijpt de dynamiek omtrent het registreren en factureren van declarabele uren
Deel dit met mijn netwerk: