Maintenance Manager

  • Salarisindicatie € 60.000 – € 90.000 bruto per jaar
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10006983
  • Locatie Zeewolde
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Agriculture, Manufacturing

Samenvatting

Een veelzijdige en uitdagende positie op het gebied van onderhoudsmanagement. Dit bij een solide en succesvolle organisatie op het gebied van plastic recycling.

Over de functie

In deze nieuwe rol zwaai je de scepter over zo’n 20 loyale, capabele professionals en krijg je de mogelijkheid om samen met hen (preventieve) onderhoudsprogramma’s vorm te geven teneinde borg te staan voor stabiele en veilig draaiende fabrieken Je maakt korte en langetermijnplanningen. Je beslist mee over personele bezetting, strategisch technische aangelegenheden en investeringen in machines en installaties. Je houdt toezicht op de dagelijkse werkuitvoering en bent verantwoordelijk voor contractor management. Je bent eindverantwoordelijk voor de 24/7 beschikbaarheid van alle installaties, middels uitgekiende onderhoudsconcepten.

Over het bedrijf

Onze cliënt, Morssinkhof Plastics, heeft sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw een sterke reputatie opgebouwd over het op een innovatieve wijze verwerken van grote hoeveelheden kunststof. Zodanig dat het wederom hoogwaardig te gebruiken is en een bijdrage levert aan een betere wereld. Vanuit diverse locaties in binnen- en buitenland (Zeewolde, Lichtervoorde, Emmen, Heerenveen, Duitsland, België en Polen) is deze stabiele, financieel sterke en plat georganiseerde familie­onderneming een begrip voor hoogwaardige plastics recycling. Morssinkhof Plastics werkt met name samen met grote brand owners. 

Aanbod

  • € 60.000 – € 90.000 bruto per jaar 

Profiel

Mts/hts (bijv. Procestechnologie, WTB of E) aangevuld met technische project of management ervaring binnen de proces/chemische industrie. Teamplayer, no-nonsense, analytisch, pragmatisch en initiatiefrijk. Nederlands en Engels taalvaardig.

Deel dit met mijn netwerk: