Teammanager Contractmanagement Infra

 • Salarisindicatie Modern arbeidsvoorwaardenpakket
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10007611
 • Locatie De Bilt
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Engineering

Samenvatting

Voor het team Contractmanagement Infra is YER voor Sweco op zoek naar een resultaatgerichte Teammanager die het team verder laat groeien. Klanten hebben binnen het contractmanagementproces behoefte aan advies rondom contracttypes, aanbestedingsvormen en inkoop- en uitvoeringsbegeleiding. Heb jij passie voor contractmanagement en wil je je verder ontwikkelen in de rol van Teammanager?

Over de functie

Als teammanager Contractmanagement Infra werk je met een betrokken en benaderbaar team van professionals. Het team beheerst alle facetten rondom het project- en contractmanagement, aanbestedingstrajecten en het begeleiden van de uitvoering. Opdrachtgevers zijn onder andere Rijkswaterstaat, provincies, TenneT, Vervoerregio Amsterdam en diverse grote aannemers. Het team werkt intensief samen met andere teams binnen Sweco om de Rijks- en Provinciale wegen te realiseren en aan vele andere toonaangevende infrastructurele projecten die onze leefomgeving toekomstbestendig maken. Dit doet men vanuit standplaats De Bilt, de projectlocatie van de opdrachtgever of één van de andere Sweco kantoren door het hele land.

Bij de ontwikkeling van je team (8fte) ligt focus op groei in samenhang met ontwikkeling van expertises en competenties die nodig zijn om Sweco stevig in de markt te blijven positioneren. Alle handvatten die Sweco biedt om individuen én het team vooruit te brengen weet je met jouw vaardigheden handig in te zetten.

In deze rol ben je lid van het MT van de afdeling Wegen. Deze afdeling is gespecialiseerd in het voorbereiden en ontwerpen van grote multidisciplinaire projecten in de droge infrastructuur. Van planvorming tot en met realisatie is de afdeling Wegen betrokken bij de contractvoorbereiding, aanbesteding en begeleiding van realisatie met alle bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan projecten als A9 BaHo, Oosterweelverbinding (B), ViA15 en de RijnlandRoute. 

Over het bedrijf

Bij Sweco geloven ze in de combinatie van menselijke nieuwsgierigheid en de kunst van ontwerp en techniek. Ze houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van onze toekomstige samenleving. Dit doen ze op een unieke manier. Met een nieuwsgierige vooruitstrevende instelling en expertise het verschil maken voor de samenlevingen en steden van de toekomst dat is wat de medewerkers drijft en waar ze graag hun energie in steken. Met meer dan 17.500 experts in Europa helpen zij hun klanten de uitdagingen van morgen succesvol op te lossen. Zo maken ze samen de samenlevingen en steden voor de generaties na ons veiliger, schoner en prettiger leefbaar.

Aanbod

Sweco kent een modern arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, standaard 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling (o.a. NS Businesscard) plaats- en tijdonafhankelijke werken en ruime ontwikkelmogelijkheden. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Profiel

Als Teammanager weet je wat contractmanagement in grote projecten inhoudt, ken je de markt en heb je reeds een netwerk opgebouwd. Vanuit je visie op integrale projecten en het opstellen van geïntegreerde contracten en/of projectmanagement van grote projecten vertaal je het afdelingsplan naar jouw teamplan. Je bent benaderbaar voor relaties en weet op basis van betrokkenheid en inhoudelijke expertise goede relaties op te bouwen, waarbij je voortdurend gericht blijft op het behalen van commerciële resultaten. Je hebt een heldere visie op ontwikkelingen in de markt en je bent in staat een netwerk in het marktgebied te onderhouden, uit te nutten en uit te breiden. Je hebt de drive om voortdurend met verbetervoorstellen en creatieve oplossingen te komen en deze te implementeren. Je bent eindverantwoordelijk voor de (financiële) projectbeheersing van de projecten binnen jouw team, waarbij je regelmatig ook een inhoudelijke rol pakt.

 • Je bent hbo- of wo-opgeleid en hebt affiniteit met infrastructuur en contractmanagement.
 • Werkervaring als contractmanager, contractadviseur, projectmanager en/of als leidinggevende.
 • Je hebt een relevant netwerk en flinke inhoudelijke bagage om op alle niveaus gesprekspartner te zijn.
 • Je denkt en handelt als een ondernemer en beschikt over aantoonbare resultaten op dit vlak.
 • Ontwikkeling van jezelf, je mensen en het vakgebied is voor jou vanzelfsprekend en een dagelijks onderdeel van het werk.
 • Je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht en bent flexibel en stressbestendig.
 • Je hebt een zakelijke grondhouding en bent in staat financiële doelen te halen.
Deel dit met mijn netwerk: