Carrièreadvies - Consulting Exit

  • Salarisindicatie Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10007974
  • Locatie Nederland
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Interim / ZZP
  • Branche Sales & Marketing, Consultancy, Consumer Goods, High Tech, Industrial

Samenvatting

Je werkt bij een top tier strategy firm. Het kriebelt. Partner worden is jouw ambitie niet (meer). Wat zijn de alternatieven? En wat is het juiste moment? Door goed naar jouw verhaal te luisteren en jou de juiste vragen te stellen begeleid ik je graag bij de stap 'naar buiten'.

Over de functie

Al meer dan een decennium geef ik carrièreadvies aan mensen zoals jij. Vanuit YER en vanuit mijn eigen search firm heb ik jarenlang intensief samengewerkt met de grote consulting firms. Tientallen benoemingen bij 'de groten' staan op mijn naam. In 2018 heb ik ad interim bij Bain & Company gewerkt. Ik weet wat consultants drijft en vooral waar je na verloop van tijd tegenaan loopt.

Over het bedrijf

YER Executive Legal biedt je de kans om aan de slag te gaan bij gerenommeerde organisaties in heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! 

Aanbod

Ik nodig je graag uit voor een (hernieuwde) kennismaking als je bij een top tier firm werkt en een sparringpartner zoekt voor jouw loopbaan.

Profiel

Inmiddels begeleid ik consultants bij de stap naar buiten. In de loop der jaren heb ik een sterk netwerk opgebouwd in de top van de markt. Kandidaten van toen zijn opdrachtgevers van nu. Posities waarvoor ik bemiddel bevinden zich voornamelijk op het gebied van Corporate Development: Strategy, Business Development en M&A. Mijn klanten zijn corporates, scale-ups, PE’s en portfoliobedrijven.

Deel dit met mijn netwerk: