Teammanager Veiligheid

 • Salarisindicatie Modern arbeidsvoorwaardenpakket
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012530
 • Locatie De Bilt
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction, Engineering, Consultancy

Samenvatting

Als jij de kans wil een eigen team te bouwen, heeft Sweco DE uitdaging voor je! Het verder opzetten en uitbouwen van het team Veiligheid als Teammanager binnen de afdeling Building Services!

Over de functie

Het team Veiligheid is onderdeel van de Afdeling Building Services en bestaat uit 9 professionals. Zij houden zich voornamelijk bezig met advisering op gebied van brandveiligheid in complexe gebouwen en externe veiligheid voor industrie en ruimtelijke ordening. Klanten zijn met name vastgoedbeheerders, overheden en particulieren in de industrie. Het team heeft de ambitie om Fire Safety Engineering en Externe Veiligheid verder uit te bouwen en naar een hoger plan te brengen.

Jouw uitdaging als Teammanager Veiligheid is dan ook om daar vorm aan te geven. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de organisatorische en inhoudelijke gang van zaken. Daarnaast ontwikkel je klantrelaties op tactisch en strategisch niveau. Naast jouw rol als Teammanager fungeer je ook zelf als Adviseur richting klanten. Jouw technische expertise en netwerk binnen deze branche zijn dan ook van groot belang. Kortom: jouw rol vraagt niet alleen leiderschap en een hoge mate van ondernemerschap, maar biedt ook uitdaging op technisch inhoudelijk vlak. Je werkt bovendien nauw samen met andere teams en het afdelingshoofd waaraan je tevens rapporteert.

Over het bedrijf

Bij Sweco geloven ze in de combinatie van menselijke nieuwsgierigheid en de kunst van ontwerp en techniek. Ze houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van onze toekomstige samenleving. Dit doen ze op een unieke manier. Met een nieuwsgierige vooruitstrevende instelling en expertise maken zij het verschil voor de samenlevingen en steden van de toekomst dat is wat de medewerkers drijft en waar ze graag hun energie in steken. Met meer dan 17.500 experts in Europa helpen zij hun klanten de uitdagingen van morgen succesvol op te lossen. Zo maken ze samen de samenlevingen en steden voor de generaties na ons veiliger, schoner en prettiger leefbaar.

Aanbod

Sweco kent een modern arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, standaard 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling (o.a. NS Businesscard) plaats- en tijdonafhankelijke werken en ruime ontwikkelmogelijkheden. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Profiel

 • Een afgeronde technische hbo-/wo-opleiding
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring en ruime ervaring met advisering in de (brand) veiligheid
 • Je bent resultaatgericht en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit
 • Je bent klantgericht, commercieel vaardig en beschikt over een breed netwerk van leveranciers, installateurs en opdrachtgevers
 • Je hebt ervaring met het stimuleren, coachen en inspireren van medewerkers om individuele en teamdoelstellingen te realiseren en je vindt het leuk om het team te ontwikkelen naar een volgend niveau
Deel dit met mijn netwerk: