Accountmanager

  • Salarisindicatie € 4.000 - € 5.000 + aantrekkelijke resultaatgerichte beloning
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10012458
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Consultancy

Samenvatting

Wil jij het commerciële gezicht worden van een succesvolle detacheerder?

Over de functie

Om het succes verder te helpen uitbouwen, komt Octas graag in contact met kandidaten voor de positie van Accountmanager. Dit is een nieuwe positie, waarin jij het commerciële gezicht wordt van Octas. Een uitgelezen kans voor een gedreven resultaatgerichte professional om verschil te maken en een voortrekkersrol te spelen bij de groei van Octas. De kandidaat die wij zoeken, gaat net zo graag het gesprek aan met bestaande relaties, als met nieuwe klanten. Denkt mee met de business, creëert kansen. Octas kent een aantrekkelijke succes gedreven beloningsstructuur in combinatie met goede basis arbeidsvoorwaarden.

Een afwisselende baan voor een brede sales professional bij Octas, een toonaangevende specialist in flexibiliteit en expertise binnen de financiële sector. Bij Octas krijg jij alle vrijheid om je werk autonoom uit te voeren. Octas stimuleert je in je ambities én beloont je goed voor mooie resultaten. Groeien doe je tenslotte samen. 

 

Over het bedrijf

Octas detacheert al 17 jaar deskundige professionals in de financiële sector op het gebied van onder meer hypotheken, compliance & risk en financieren. Niet zomaar professionals, maar professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Octas begrijpt de financiële sector met kennis, kunde en een breed netwerk.

Aanbod

Octas biedt een goed basissalaris met een volwaardig pakket arbeidsvoorwaarden (pensioen en bonus). Afhankelijk van je ervaring is je salaris tussen de € 4.000 en € 5.000 bruto per maand. Je krijgt verder alles wat je nodig hebt: een auto, laptop, iPhone, goede koffie en een fijne werk-privé balans. Octas werkt in een hecht team met een relaxte sfeer, ook tijdens het thuiswerken. Octas legt de lat hoog, maar je krijgt er veel voor terug: work hard, play hard.

Profiel

De Accountmanager die wij zoeken, gaat net zo graag het gesprek aan met bestaande relaties, als met nieuwe klanten. De Accountmanager denkt mee met de business, ziet kansen. Kandidaten voor deze positie hebben relevante werkervaring (5 tot 10 jaar), een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau en visie op de ontwikkelingen binnen de financiële sector.

Deel dit met mijn netwerk: