QHSE Manager

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Quality & Safety
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012915
 • Locatie Enschede
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Energy, Gas, Water, (Petro)Chemical

Samenvatting

Ben jij de QHSE Manager die de strategische lijnen uitzet en tevens de vertaling kan maken naar de praktijk? Wil je werken in een dynamische omgeving van een jong beursgenoteerd bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

In de functie van QHSE Manager bij NX Filtration, krijg jij de kans om het algehele beleid op het gebied van QHSE verder vorm te geven en uit te werken samen met je collega’s binnen het bedrijf. Je bent een echte gesprekspartner op directieniveau en weet het QHSE-beleid verder uit te dragen binnen de organisatie. Je draagt zorg voor de juiste inbedding van het QHSE-beleid in de afdelingsdoelstellingen. Naar aanleiding van de groei die NX Filtration doormaakt, wordt er continu verbeterd aan procedures en standaarden. Dat maakt het dat er een flinke uitdaging ligt voor het verder professionaliseren van de QHSE-managementsystemen. NX Filtration is reeds ISO 9001 gecertificeerd en daarnaast gestart met de implementatie van de ISO 14001 en 27001 systemen. Daarnaast heeft NX Filtration ESG-doelstellingen geformuleerd waarvan de verdere implementatie en registratie onder jouw verantwoordelijkheden vallen. Als QHSE manager weet je het QHSE-beleid uit te dragen op alle niveaus binnen de organisatie. Je rapporteert aan de CEO van NX Filtration en werkt nauw samen met de gehele directie.

Kortom als QHSE manager hou je je bezig met:

 • Opstellen en (laten) uitvoeren van het algehele QHSE-beleid op strategisch niveau;
 • Uitdragen en creëren van draagvlak voor het QHSE-beleid in de organisatie;
 • Het implementeren, in stand houden en verder professionaliseren van QHSE-managementsystemen;
 • De vertaalslag te maken van strategisch beleid naar praktische en uitvoerbare procedures en werkwijzen;
 • Goede relaties onderhouden met klanten, leveranciers en keuringsinstituten.

Over het bedrijf

NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. 

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater. 

NX Filtration produceert geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in toepassingen van nanofiltratie, ultrafiltratie en microfiltratie, waarmee haar partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie-toepassingen.

Aanbod

Een zeer mooie en uitdagende functie binnen een snel groeiende organisatie in het hart van de watertransitie. Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol ambities. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Aangezien NX Filtration het belangrijk vindt dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en, in samenspraak met jouw manager, keuzes maakt.

Profiel

Voor een goede match zoeken we een QHSE Manager die als persoon besluitvaardig en communicatief vaardig is. Daarnaast ben je in staat om mensen mee te krijgen in de organisatie en weet je de vertaling tussen theorie en praktijk goed te maken. Veder zien we graag in je cv terug:

 • Hbo/wo-opleiding, bijvoorbeeld richting bedrijfskunde aangevuld met opleidingen op het gebied van kwaliteitsborging en controle
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen QHSE
 • Kennis van en ervaring met QHSE-managementsystemen zoals bijvoorbeeld ISO's 14001, 27001 en 9001
 • Affiniteit met het werken in een technische productieomgeving
Deel dit met mijn netwerk: