(Sr.) Project Buyer

 • Salarisindicatie Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012342
 • Locatie Eindhoven
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Industrial, Manufacturing

Samenvatting

Om de supply chain van een strategische klant van Adimec soepel te laten verlopen zijn we voor Adimec op zoek naar een Project Buyer die sterk is in netwerken en houdt van intensieve klantinteracties. Adimec is volop in beweging en behoorlijk dynamisch. We zoeken dan ook een Project Buyer met een CAN DO mentaliteit die energie krijgt van het deel kunnen uitmaken van een dedicated projectteam. Een team ingericht voor een specifieke klant bestaande uit een ontwikkelingsgroep, een project manager en een account team.

Over de functie

De uitdaging

 • In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor alle supply chain activiteiten voor de strategische klant met als belangrijkste aandachtsgebied Inkoop en operations/planning. Je fungeert hierbij als 1e aanspreekpunt voor alle supply chain gerelateerde vragen. Denk hierbij aan diverse projecten die simultaan lopen. Je onderhoudt hierbij samen met projectmanagement en het accountteam zeer frequent contact met deze strategische klant.
 • Op basis van jouw kennis en ervaring in combinatie met je ondernemende persoonlijkheid en scherpe onderhandelingsvaardigheden weet je actief in te spelen op de klantwens en deze te vertalen naar de interne ontwikkel- en maakorganisatie.
 • In deze sterk extern gerichte functie zijn de dagelijkse activiteiten erg uiteenlopend; iedere dag kan er anders uitzien.
 • Als kritische sparringpartner organiseer je voor deze strategische klant een helder leveranciersmanagement. Je streeft daarbij naar een goede mix van prijs, kwaliteit, samenwerkingsniveau en leverbetrouwbaarheid.
 • Bij Adimec wereldwijd werken circa. 150 collega’s. Het Supply Chain team, waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit 11 collega’s waarvan er drie in het inkoopteam werken. In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor dit specifieke project. Het kan zijn dat je na verloop van tijd ook verantwoordelijk wordt voor reguliere klanten.
 • Adimec heeft als doel een Healthy Organisation en een geoliede ‘projectenfabriek’ te zijn. Met jouw inkoopkennis en ervaring lever je een actieve bijdrage aan de samenwerking in één projectteam. Het is van belang dat je goed kunt schakelen tussen interne stakeholders (projectmanagement, projectleden en inkoop, productie/planning) en externe stakeholders (klanten en leveranciers).
 • Als Project Buyer ben je bekend met de  QLTC principes en je ziet het als een uitdaging om interne en externe processen te ontwikkelen volgens deze methodiek.

Over het bedrijf

Adimec is een dynamische organisatie waarin je als Project Buyer actief bent in verschillende marktsegmenten en productgroepen.


Adimec ontwikkelt en produceert high-end industriële camera’s die worden gebruikt in o.a. de productiecontrole van de smartphone die wij elke dag gebruiken. Denk hierbij aan het display maar ook aan de inwendige elektronica. 65 Megapixels met 70 beelden per seconde. Zelfontwikkelde high speed data interfaces. Toepassingen bij extreme temperaturen. Voldoen aan shock en vibraties zoals in de race auto van de 24h van le Mans. Allemaal eigenschappen van de camera’s waar bij Adimec aan wordt gewerkt.

Aanbod

Zij biedt een marktconform salaris, pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding maar nog belangrijker: je komt terecht in een High-Tech omgeving met een geweldig product en een organisatie waarin de mens centraal staat.

We bieden onze medewerkers veel vrijheid om hun werk zelfstandig te organiseren. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je een uitgebreid inwerktraject met intensieve POP-begeleiding, training en cursusmogelijkheden. Dit allemaal om jou de kans te bieden om in korte tijd veel te leren! Verder organiseert de personeelsvereniging leuke activiteiten waarbij je kunt denken aan BBQ’s, bowlen, karten en andere leuke uitjes. Ook hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel waar je je collega’s nog beter kunt leren kennen. In coronatijd zijn deze activiteiten helaas op een lager pitje komen te staan, maar dit gaan we ruimschoots inhalen zodra het weer mogelijk is!

Last but not least zijn de Adimec collega’s altijd bereid om je de helpende hand toe te steken, zodat je je snel thuis voelt binnen onze organisatie.

 

Profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om in een multidisciplinaire projectomgeving voor een dynamische key-customer te werken. Het doel is om een optimaal customer service level te bieden om de groei van deze klant en Adimec te realiseren. Dit vraagt een sterk karakter, doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt snel schakelen, bewaart overzicht en schuwt niet om over verschillende tijdzones te werken. Adimec is een hoogwaardig technologische organisatie met een grote R&D afdeling. Jouw technisch inzicht en supply chain achtergrond zorgen ervoor dat je een kritische gesprekspartner bent voor de klant en de interne (project)organisatie. Als Project Buyer zorg je ervoor dat jouw specifieke kennis en ervaring wordt gedeeld met de organisatie waardoor waarde wordt toegevoegd aan de teams en projecten.

 

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde (doorzetter, CAN-DO mentaliteit) kandidaat die een technische HBO opleiding heeft afgerond, eventueel met een  NEVI diploma. Je hebt minimaal 5-7 jaar ervaring als (tactisch) inkoper in een technische OEM projectenomgeving. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met internationale ervaring in Supply Chain Management op tactisch niveau.

Onze organisatie is internationaal georiënteerd en het is dan ook van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst (Duitse taal is een pré). Onze mensen vormen het DNA van het bedrijf en daarom hechten we veel waarde aan nauwe samenwerking om iedere dag beter te worden.

Deel dit met mijn netwerk: