Manager Operations Radioactief afval

  • Salarisindicatie € 80.000 - € 110.000 bruto per jaar
  • Vakgebied Management
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10014257
  • Locatie Nieuwdorp
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water, Manufacturing, (Petro)Chemical

Samenvatting

Een uitdagende en veelzijdige rol voor een betrouwbare peoplemanager bij een solide en stabiele organisatie met belangrijke maatschappelijke taken.

Over de functie

In het hart van de organisatie, lees: het primaire proces, is momenteel ruimte voor een zelfverzekerde, daadkrachtige Manager Operations. Je bent verantwoordelijk voor alle processen rondom de inzameling, verwerking, opslag en beheer van het radioactief afval. Via aansturing van een 4-tal voormannen zwaai je de scepter over een groep van zo’n 30 personen. Naast de dagelijkse operationele aansturing (op een heldere, besluitvaardige wijze) lever je een bijdrage aan de bedrijfsstrategie en sta je borg voor een gezonde en veilige bedrijfscultuur. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Over het bedrijf

Onze cliënt COVRA (Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval), is een 100% staatsdeelneming dat al het Nederlandse radioactief afval op een zorgvuldige en robuuste wijze verwerkt en voor minimaal 100 jaar opslaat. Zodanig dat het geen gevaar meer vormt voor mens, dier en omgeving. Veiligheid, kwaliteit, samenwerking, onderzoek & ontwikkeling vormen sleutelbegrippen bij deze stabiele organisatie nabij Middelburg, met een gematigd winstoogmerk.

Aanbod

€ 80.000 - € 110.000 en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 44 vrije dagen per jaar).

Profiel

Je hebt een academisch werk- en denkniveau, beschikt over minimaal een technische hbo-opleiding, en hebt ruime leidinggevende ervaring in een industriële omgeving. Natuurlijk ben je communicatief sterk, een echte teamplayer en beschik je over daadkracht. Een betrouwbare, stabiele achtergrond in combinatie met oog voor mensen vervolmaken het geheel.

Deel dit met mijn netwerk: