Manager R&D Off-road Vehicles

  • Salarisindicatie Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10015301
  • Locatie Oisterwijk
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Automotive, Engineering

Samenvatting

Voor de toegewijde, deskundige en ervaren Manager R & D Off-road Vehicles die het verschil gaat maken bij onze opdrachtgever Tobroco-Giant, liggen bijzonder mooie uitdagingen. Niet alleen krijgt deze Manager R & D de mogelijkheid om de visie van Tobroco-Giant op het gebied van productontwikkeling en innovatie te vertalen en implementeren in de nieuwe generatie Tobroco-Giant machines, in termen van Stage V dieseltechniek en elektrificeren middels het vertalen van klant/marktwensen naar een concurrerend productengamma. Maar ook de mogelijkheid om daarop om de huidige afdeling verder te professionaliseren, nieuwe werkprocessen en standaarden door te voeren. Kennis van/ervaring met CREO Parametric/Windshield is daarbij een pré. Daarnaast zijn het coachen van medewerkers, het verder ontwikkelen en uitbouwen van de afdeling R & D welke in een gezonde balans aansluit op de internationale groei ambities een van de sleutelactiviteiten.

Over de functie

Als Manager R & D word je verantwoordelijk voor de productontwikkeling en engineering en vorm je daarmee het boegbeeld van de afdeling. Samen met 35 deskundige en hoogopgeleide engineers zorg je voor de tijdige realisatie van voertuigprojecten voorzien van state-of-the-art technologie, zoals Stage V dieseltechniek en elektrische aandrijfsystemen. Dit in nauwe samenwerking met de afdelingen Verkoop en Productie. Strategisch beleid, resourceplanning en budgetbewaking maken eveneens deel uit van de sleutelactiviteiten. Je rapporteert rechtstreeks aan de DGA en bent lid van het MT.

Over het bedrijf

Tobroco-Giant, producent van multi-inzetbare off-road voertuigen voor de agri- en (wegen)bouwsector, is in 2016 onderscheiden tot het beste MKB van Nederland. Met een volhardende focus op innovatie en marktleiderschap, wordt in Oisterwijk de bewezen succesformule van de Giant wiel- en telescoopladers verder uitgebouwd. De machines van Tobroco-Giant staan bekend als premium producten met dito erkenning in de markt 375 toegewijde medewerkers werken dagelijks in Oisterwijk aan de groeiende toelevering van machines aan klanten in meer dan 60 landen. Binnen solide en gezonde Tobroco-Giant organisatie is thans ruimte ontstaan voor een enthousiaste en ervaren Manager R&D.

Aanbod

Bij de aanstelling, kan de geschikte en geselecteerde kandidaat een direct dienstverband verwachten met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, waaronder 27 vakantie dagen en 13 ADV.

Profiel

Je hebt een afgeronde HTS/TU WTB of E opleiding en relevante engineering- en (project) managementervaring. Je bezit aantoonbare capaciteiten om engineers binnen afdelingen te coachen en processen te structureren en ontwikkelen. Hierbij ben je resultaatgericht en pragmatisch ingesteld en beschik je over goede sociale vaardigheden. Affiniteit met landbouwmechanisatie of de automotive industrie is een pre. Last but least, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels.

Deel dit met mijn netwerk: