Research Consultant (Amsterdam & Rotterdam)

  • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10015609
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst Werken bij YER
  • Branche Consultancy, HR, Sales & Marketing

Samenvatting

Ben jij een (toekomstig) hbo- of wo-student die interesse heeft in recruitment? Ben jij energiek, commercieel en communicatief sterk? Grijp dan de kans om je bij YER Executive verder te ontwikkelen op professioneel gebied! YER Executive zoekt een Research Consultant die opereert als verbinder tussen potentiële kandidaten en onze opdrachtgevers.

Over de functie

Als Research Consultant ga jij actief op zoek naar potentiële kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Dit doe je door een initiële search op te stellen op basis van het bedrijfsprofiel van de opdrachtgever en de door de opdrachtgever gestelde criteria waaraan de kandidaat moet voldoen. De potentiële kandidaten die voortvloeien uit de initiële search benader en enthousiasmeer jij met als doel een contactmoment te plannen tussen de kandidaat en één van onze consultants. De werkzaamheden die jij uitvoert, rapporteer jij in een longlist. De longlist bevat het aantal matches met de initiële search, de reacties van kandidaten en jouw persoonlijke bevindingen. Met deze longlist monitor je jouw voortgang die richting de opdrachtgever wordt gerapporteerd. Hierdoor lever je marktinzicht waarmee onze consultant de opdrachtgever kan adviseren. Optioneel kan jij samen met onze consultant de opdrachtgever bezoeken om een betere feeling te krijgen bij de organisatie en de positie.

Als Research Consultant maak jij onderdeel uit van een jong en gezellig team van Research Consultants. Veel van de Research Consultants studeren zelf nog. Samen sparren zij over het optimaliseren van de benadering van potentiële kandidaten. Hierdoor ontwikkel je met deze bijbaan jouw professionele, analytische en communicatieve skills: waardevol voor de korte en lange termijn! Daarnaast krijgt je netwerk in een korte periode een boost, dit biedt perspectief voor je toekomstige carrière.  

Over het bedrijf

YER Executive is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities binnen het hoge segment van de arbeidsmarkt. Onze ervaren recruitmentconsultants richten zich exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten en management- en directieleden. Het grootste deel van onze consultants heeft een achtergrond in de sector waarin ze actief zijn. De anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale businesspartner voor opdrachtgevers en hoogopgeleide kandidaten. Daarnaast hebben we een uitgebreid trackrecord opgebouwd. Met onze uitgebreide excellence sourcing-methodes en geavanceerde data-driven mediastrategie bereiken we de arbeidsmarkt maximaal.

Onze focusgebieden zijn: Finance & Insurance, Legal, Management & Directie, Industry, Sales & Marketing, Vastgoed-Bouw-Energie, Intellectual Property, Human Resources. YER Executive is onderdeel van YER Group B.V. Dit internationale werving- en selectiebureau met kantoren in Nederland, België  en de Verenigde Staten is al ruim 30 jaar marktleider in carrièrebegeleiding van hoogopgeleide specialisten.

Aanbod

YER Executive biedt je een gezellige, gedreven werkomgeving waar je de kans krijgt je op professioneel vlak te ontwikkelen. Je krijgt een vaste vergoeding van €12,50 per uur. Deze vergoeding kan door een bonus van €250 (!) per plaatsing snel oplopen: YER Executive beloont ondernemerschap, gedrevenheid, en daarmee resultaat. YER Executive is op zoek naar een Research Consultant die voor minimaal één jaar 16 tot 24 uur per week beschikbaar is. Je kan deze uren flexibel indelen.

Profiel

YER Executive zoekt een hbo/wo-student met sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Jij kan potentiële kandidaten overtuigen het gesprek met onze Consultants aan te gaan. Daarnaast ben jij resultaatgericht ingesteld. Je bent vrij deze resultaten te behalen met je eigen efficiënte werkwijze.

Ben jij een energieke, commerciële en communicatief vaardige student die waardevolle ervaring wilt opdoen? Kom dan in contact!

Deel dit met mijn netwerk: