Research Consultant (Amsterdam & Rotterdam)

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10015609
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche Consultancy, HR, Sales & Marketing

Samenvatting

Voor jou als HBO- of WO-student geen bijbaantje in de koffietent op de hoek of callcenter – jij wilt je hersens gebruiken en je ambitie ruim baan geven. Je tanden in iets uitdagends zetten, bijleren en je theoretische kennis in praktijk brengen. Mooi, dan is deze bijbaan echt iets voor jou.

Bij YER Executive werken we elke dag aan het maken van de perfecte match tussen een vacature en een kandidaat. Jij wordt een belangrijke schakel in dat proces. Een creatieve aanpak is welkom, je collega’s geven je graag feedback en je wordt gestimuleerd om (door) te groeien. Alles bij elkaar is deze baan een boost voor je netwerk en een goede aftrap van je carrière.

Over de functie

Je gaat actief op zoek naar potentiële kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Je werkt samen met de consultants door research te doen en eventueel het bedrijf samen te bezoeken om meer feeling te krijgen met de organisatie of functie. Je zoekt mogelijke kandidaten en scherpt het profiel van de ideale kandidaat steeds verder aan tot de gedroomde match. De kandidaten die daaraan voldoen, benader je en probeer je enthousiast te maken voor een gesprek met een consultant. Jouw werk en ervaringen hou je bij in een longlist. Deze longlist zal de basis zijn waarop de consultant het wervingstraject bouwt.

Je maakt deel uit van een jong en gezellig team van research consultants, van wie er veel nog studeren. Binnen het team sparren jullie regelmatig over het ontwikkelen van creatieve en systematische zoek-strategieën om kandidaten nog beter te bereiken. Zo worden je professionele, analytische en communicatieve skills beter en beter: waardevol voor de korte én lange termijn. Je helpt niet alleen de klant, maar versterkt je ook je eigen competenties.

Over het bedrijf

YER Executive, onderdeel van YER, is dé specialist in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities in het hogere segment van de arbeidsmarkt. Met kantoren in Nederland, België en de Verenigde Staten is YER ruim 30 jaar marktleider in carrièrebegeleiding van hoogopgeleide specialisten.

We focussen op Finance & Insurance, Legal, Management & Directie, Industry, Sales & Marketing, Vastgoed-Bouw-Energie, Intellectual Property en Human Resources. De meesten van onze consultants hebben een achtergrond in één van die sectoren. De anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. Dat, gekoppeld aan uitgebreide excellence sourcing-methodes en een geavanceerde data-driven mediastrategie, zorgt ervoor dat we de markt optimaal bereiken. Dat maakt ons een niet te missen speler in de markt en de ideale businesspartner voor opdrachtgevers én kandidaten.

Aanbod

Wat kun je van YER Executive als werkgever verwachten?

Je komt terecht in een werkomgeving met gedreven, enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen. De communicatielijnen zijn kort en ondernemende, (pro)actieve en resultaatgerichte collega’s worden zeer gewaardeerd.

Jouw inzet en leergierigheid belonen wij met:

 • Vaste vergoeding van €12,50 per uur (16 – 24 uur)
 • Bonus van €250,- per plaatsing
 • Motiverende en professionele werksfeer
 • Events en teamuitjes
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Flexibiliteit om uren zelf in te delen
 • Voorsprong op de arbeidsmarkt, wanneer je zelf gaat oriënteren, door het opbouwen van marktkennis en een uitstekend netwerk

Profiel

YER Executive zoekt een HBO/WO-student met sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels, en een fikse dosis resultaatgerichtheid. Je weet mensen goed in te schatten en te enthousiasmeren en documenteert je werk goed. Je bent energiek, commercieel, analytisch en overtuigend, werkt resultaatgericht en zet je kwaliteiten efficiënt in. Tot slot ben jij 16 tot 24 uur per week beschikbaar voor een periode van minstens een jaar.

Pas jij in dit profiel en wil je waardevolle ervaring opdoen naast je studie? Maak dan snel kennis met ons.

Deel dit met mijn netwerk: