Indirect Buyer

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10014991
 • Locatie Eindhoven
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Industrial

Samenvatting

Heb jij aantoonbare ervaring opgedaan als Strategic Buyer in een internationale en complexe context? Ben jij assertief, autonoom en dynamisch? Dan hebben wij een uitdaging voor jou die je moet grijpen! Voor Air Liquide zoeken wij naar een Buyer Indirect, met als standplaats Rotterdam of Eindhoven. Wil jij je vaardigheden toepassen en doorontwikkelen in een internationale werkomgeving? Lees dan verder.

Over de functie

Als Indirect Buyer ben jij verantwoordelijk voor het toepassen, onderhouden en aanpassen van sourcingsstrategieën die zijn gedefinieerd. Als er nog geen specifieke sourcingsstrategieën gedefinieerd zijn, draag jij proactief bij aan het ontwikkelen van nieuwe sourcingsstrategieën.

Als Indirect Buyer verzorg je het contract- en stakeholdermanagement. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je leveranciersportfolio. Jij communiceert nieuwe plannen en houdt ze op de hoogte over de vorderingen/wijzigingen. Jij bent verantwoordelijk voor het managen van de behoeften van Air Liquide en de betrokken stakeholders om zo de best mogelijke oplossing te realiseren. Door jouw resultaatgerichte houding, ambitie en continue drive naar verbetering weet jij die oplossing te realiseren. In lijn met de ambities van Air Liquide streef je ernaar om de marktleider te worden, prestaties op korte- en lange termijn te leveren en bij te dragen aan duurzaamheid. Jij rapporteert aan de Indirect Buyers’ Manager. Samen met hen worden plannen gemaakt, herzien en/of gewijzigd.

Over het bedrijf

Air Liquide is een wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor Industrie en Gezondheid. Air Liquide opereert in meer dan 80 landen met ongeveer 64.500 medewerkers waarmee ze meer dan meer dan 3,5 miljoen klanten en patiënten bedient. Zuurstof, stikstof en waterstof zijn essentiële kleine moleculen voor leven, materie en energie. Ze belichamen het wetenschappelijke territorium van Air Liquide en vormen sinds de oprichting in 1902 de kern van de activiteiten van het bedrijf. Air Liquide is hierdoor onmisbaar.

Het is de ambitie van Air Liquide om een leider in haar sector te zijn, prestaties op korte- en lange termijn te leveren en bij te dragen aan duurzaamheid - met een sterke toewijding aan klimaatverandering en energietransitie als kern van haar strategie. De klantgerichte transformatiestrategie van het bedrijf is gericht op winstgevende, gezonde en verantwoorde groei op de lange termijn. Het steunt op operationele uitmuntendheid, selectieve investeringen, open innovatie en een netwerkorganisatie die wereldwijd door de Groep wordt geïmplementeerd.

Aanbod

Air Liquide biedt een interessante, uitdagende job in een complexe en internationale omgeving. Air Liquide biedt je een functie waarin je in jezelf kan blijven investeren door verschillende vaardigheden te ontwikkelen. Vaardigheden die verder zullen worden ontwikkeld tijdens het werken als Indirect Inkoper omvatten, maar zijn niet beperkt tot: Strategische Sourcing, Risicobeheer, Onderhandelingsvaardigheden en Kosten- en Projectbeheer. Naast een uitdagende omgeving biedt Air Liquide uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Air Liquide is op zoek naar een professional die zowel op operationeel als strategisch niveau bijdrage levert. Jij weet met jouw contract- en stakeholdermanagement kwaliteiten op korte- en lange termijn succesvol te zijn. Verder voldoe jij aan de onderstaande criteria:

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma.
 • Je hebt 5–10 jaar aantoonbare ervaring in Strategic Sourcing in een internationale en complexe context.
 • Je beschikt over sterke, aantoonbare vaardigheden op het gebied van contract- en stakeholdermanagement.
 • Je bent resultaatgericht, een goede onderhandelaar en een uitstekende communicator.
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Frans of een andere Europese taal is een pluspunt.
 • Je bent proactief in het herkennen van bedrijfsbehoeften en het vinden van oplossingen om continue verbetering te realiseren.
Deel dit met mijn netwerk: