Chief (E-)Commerce

 • Salarisindicatie Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Marketing & Communication
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10015718
 • Locatie Delft
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Energy, Gas, Water

Samenvatting

Ben jij een commercieel gedreven persoon die ervaring op heeft gedaan in de B2C markt? Ben jij resultaatgericht, slagvaardig en gedreven? Dan bieden wij een kans die je moet grijpen! Voor DeWarmte zoeken wij een commercieel medewerker die hen helpt te groeien van startup naar scale-up. Een rol met vrijheid, waar initiatief en proactiviteit resulteren voor de gewenste groei. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Over de functie

Als Chief (E-)Commerce bij DeWarmte ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en controleren van de Marketing- en Sales strategie. Jij brengt de nieuwe, duurzame oplossing van DeWarmte onder aandacht bij potentiële consumenten: De HeatCycle. Met de HeatCycle kan een gemiddeld huishouden 650 m3 gas per jaar besparen door efficiënt warmte in te winnen en te leveren. Jouw taken en verantwoordelijkheden staan hieronder chronologisch weergegeven:

 • Je creëert brand exposure door telefonische acquisitie, word-of-mouth, marketingcampagnes en media-artikelen.
 • Je optimaliseert de website. Je zorgt ervoor dat de potentiële klanten de benodigde informatie tot hun beschikking hebben en eventuele interesse kenbaar kunnen maken.
 •   Je regelt visuele inspecties voor klanten om de mogelijkheden van de plaatsing te bekijken.
 • Je rondt de koop af en blijft in contact met de klant om aftersales te genereren. Klanttevredenheid staat hierin centraal.

Jij komt te werken in een jong, betrokken team. De focus binnen dit team ligt op groeien: zowel op bedrijfs- als individueel niveau. Samen brengen wij de startup naar scale-up niveau. Er heerst een platte organisatiecultuur waar een verscheidenheid aan verantwoordelijkheden en kansen is: ondernemerschap wordt gewaardeerd en beloond. 

Over het bedrijf

DeWarmte is een innovatief bedrijf dat zich focust op het aanbieden van de beste duurzame verwarmingsproducten. De oplossingen die DeWarmte biedt moeten toegankelijk zijn voor iedereen: alleen zo kan versnelde verduurzaming in de vorm van warmtetransitie worden gerealiseerd. DeWarmte is op zoek gegaan naar een nieuwe, duurzame oplossing om huizen te verwarmen en die hebben ze gevonden: De HeatCycle. Een innovatieve technologie om de warmte in elke afvoer terug te winnen, zo maak je met vorige douche de volgende mogelijk!

Totaal bestaat de HeatCycle uit 3 onderdelen die gekoppeld worden door (geïsoleerde) waterleidingen; de warmt terugwin-unit, de warmtepomp en de boiler. De warmte terugwin-unit komt in de kruipruimte of kelder, de rest van de installatie wordt in de woning geplaatst.

De warmtepomp is ongeveer 40x50x60 cm en de boiler wordt gedimensioneerd op het warmwaterverbruik. De warmtepomp staat bij voorkeur op de begane grond, waar de boiler zowel bij de warmtepomp als bij de (aanwezige) cv-ketel kan worden geplaatst.

De eerste 175 installaties zijn verkocht. De HeatCycle kan in elk huistype op een efficiënte en snelle wijze worden geïnstalleerd. Ze zoeken een Commercieel Medewerker die samen met hen deze groei voortzet. Met dit elektrische, gemakkelijk product realiseren ze duurzaamheid en geldbesparing. Realiseer jij binnen no-time 1.000 installaties?

Aanbod

DeWarmte biedt een uitdagende rol waar je veel vrijheid hebt in een dynamische startup. Werken bij DeWarmte betekent werken bij een bedrijf dat zich focust op zowel bedrijfs- als persoonlijke ontwikkeling. Deze ambitieuze omgeving zal jouw professionele carrière nog een stap verder helpen door de steile leercurve. Naast deze uitdaging, biedt DeWarmte jou een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen, een laptop, mobiel en lunch op het kantoor. Daarnaast biedt DeWarmte de kans om écht onderdeel te zijn van het bedrijf: ze bieden een Employee Stock Ownership plan.

Profiel

DeWarmte zoekt naar een sales talent met ervaring in de B2C markt. Jij hebt ervaring opgedaan als manager en bent in staat in de toekomst een team samen te stellen en aan te sturen. Jij weet als geen ander contacten te leggen en contracten af te sluiten. Jij bent analytisch en slagvaardig: jij spot kansen die je vervolgens weet te realiseren met jouw proactieve instelling. Verder heb jij:

 • Wo denk- en werkniveau in de commerciële richting
 •   Affiniteit en/of ervaring met de installatie- en/of warmtemarkt
 •   Projectmanagement skills: jij weet verschillende projecten effectief te laten lopen
 • Hands-on mentaliteit
 •   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Deel dit met mijn netwerk: