Teammanager Educatie

  • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Education & Training
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10016884
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Non-Profit

Samenvatting

Heb jij ervaring in het faciliteren van teamwerk van multidisciplinaire teams en affiniteit met processen en systemen? Dan is de positie van Teammanager Educatie bij de NBA een interessante vervolgstap voor jou!

Over de functie

Wat ga je doen

Als Teammanager Educatie ben je verantwoordelijk de dagelijkse aansturing van het team Permanente Educatie en Praktijkopleidingen en zorg je voor synergie op het gebied van ontwikkeling van systemen en in kennis en expertise.

Specifiek speel je een rol in het verder ontwikkelen, opzetten en implementeren van de nieuwe PE-systematiek en het daarbij behorende toetsingskader. In samenwerking met verschillende in- en externe stakeholders definieer je de kaders en implementeer je het beleid.

Het team Permanente Educatie en Praktijkopleidingen is volop in ontwikkeling waarbij er ruimte is voor vernieuwing en innovatie, nieuwe systemen worden ingericht om werkprocessen te digitaliseren. Daarnaast vindt er een transitie plaats naar een data-gedreven organisatie. Je rapporteert aan de manager Lerend Beroep.

Afdeling

Het team Permanente educatie en Praktijkopleidingen maakt onderdeel uit van de afdeling Lerend Beroep en bestaat uit 14 medewerkers. Zij houden zich onder meer bezig met het faciliteren en ondersteunen van trainees in hun opleiding tot controlerend accountant of adviseur voor de MKB-ondernemer. Zij volgen de Praktijkopleiding om te worden opgeleid tot vakbekwaam accountant en officieel beëdigd te worden. Het team is onder meer verantwoordelijk voor de examenorganisatie en houdt het toezicht op de stagebureaus bij de accountantskantoren.

Verder in hun loopbaan zijn de bij de NBA aangesloten accountants ervoor verantwoordelijk om proactief hun kennis en vaardigheden op niveau te brengen. Met het oog hierop stellen ze een persoonlijk PE-portfolio op, dat wordt beoordeeld en getoetst om de kwaliteit van de beroepsontwikkeling te waarborgen. Het team ontwikkelt beleid en faciliteert de bij de NBA aangesloten accountants hierin.

Over het bedrijf

De NBA is beroepsorganisatie van alle - ruim 22.000 - accountants in Nederland zetten we ons dagelijks in voor onze leden en richten we ons op actuele, maatschappelijke vraagstukken. Met ongeveer 130 medewerkers is onze organisatie klein genoeg om iedereen persoonlijk te leren kennen en groot genoeg om uitdaging en een professionele werkomgeving te bieden. De betrokkenheid is hierdoor hoog, de lijntjes zijn kort en goede samenwerking is essentieel. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het accountancyberoep.

Om het beroep naar het volgende niveau te brengen, leggen we de lat hoog. We zijn een ambitieuze organisatie en zetten altijd stappen om de kwaliteit verder te verhogen. Jouw ideeën en initiatieven zijn hierin onmisbaar. Daarnaast ontstaan zo talloze ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je ook zelf continu stappen zet.


Aanbod

·         Een passend salaris en 13e maand

·         38-urige werkweek

·         Een uitstekende pensioenregeling

·         29 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en de optie om roostervrije dagen op te bouwen

·         Een thuiswerkvergoeding

·         Korting op Bedrijfsfitness

·         Uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

·         Veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je functie zelf vorm te geven

Profiel

·         Afgeronde hbo/wo-opleiding

·         Ervaring met projectmanagement en het inrichten van systemen

·         In staat om processen en werkwijzen te ontwikkelen, opzetten en te implementeren

·         Ervaring in het werken in een complexe stakeholderomgeving en omgevingssensitief

·         Communicatief sterk in woord en geschrift

·         Zelfstandig en proactief

·         Besluitvaardig en resultaatgericht

Deel dit met mijn netwerk: