Manager Vastgoed

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10017556
 • Locatie Dordrecht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Real Estate

Samenvatting

Voor Trivire zoeken wij een manager Vastgoed die samen met het team het verschil gaat maken voor de huurders. Een innovatieve organisatie met een mooie missie: het huisvesten van mensen die daar niet (goed) zelfstandig in kunnen voorzien. En meer specifiek betekent dit, dat Trivire ervoor wil zorgen dat er binnen de regio Drechtsteden voldoende duurzame, betaalbare en kwalitatief goede woningen zijn in prettig leefbare buurten en wijken voor die mensen in onze samenleving waarvoor een dak boven hun hoofd en een plek waar je je thuis voelt geen vanzelfsprekendheid is.

Ben jij klaar voor een rol waarin je actief op strategisch niveau een bijdrage levert aan de missie van Trivire en je onderdeel bent van het MT? Grijp dan deze kans en lees snel verder!

Over de functie

Als manager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de leiding aan de afdeling Vastgoed, met als aandachtsgebieden (de optimalisatie van) integraal vastgoedbeheer, vastgoedontwikkeling, vastgoedsturing, vastgoedbeleid en vastgoedinformatie. Je rapporteert aan de bestuurder, bent lid van een vierkoppig MT en geeft situationeel leiding aan een afdeling van 30 medewerkers. Hierdoor lever je actief een inhoudelijke bijdrage aan de visie en strategie van Trivire. Verder optimaliseer je de ketensamenwerking tussen collega’s onderling, maar ook met andere woningbouwcorporaties, co-makers en andere externe stakeholders om zowel interne als externe efficiency te realiseren voor Trivire.  

Jij wordt succesvol door de onderstaande taken en verantwoordelijkheden op je te nemen:

 • Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de visie en strategie van Trivire
 • Opstellen en realiseren van het jaarplan van de afdeling Vastgoed
 • Bewaken van het proces- en risicomanagement van de afdeling Vastgoed
 • Vertalen van de visie en strategie naar eigen jaarplan, inclusief begroting
 • Bewaken van de kwaliteit van vastgoedbeheer, vastgoedsturing, vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleid en -informatie
 • Faciliteren van teamontwikkeling en uitvoering geven aan het HR-beleid en de organisatiedoelen met betrekking tot de strategische personeelsplanning binnen het team
 • Door ontwikkelen van integraal vastgoedbeheer en ketensamenwerking
 • Stimuleren van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en hiermee stimuleren van het eigenaarschap binnen de afdeling

Over het bedrijf

Van betekenis zijn voor mensen. Dat is waar Trivire zich dagelijks voor inzet. Hoe? Door te zorgen voor goed onderhouden huizen in schone, veilige en aantrekkelijke buurten, zodat iedereen goed en prettig kan wonen en leven in de Drechtsteden. Met ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is Trivire de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid. Binnen deze gemeenten ziet Trivire de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving als kansen. Kansen om te verbinden. Daar werken de 160 medewerkers van Trivire met passie aan, samen met bewoners, ketenpartners, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Vanuit het hoofdkantoor, maar vooral ook in de wijken zelf. 

Aanbod

Trivire biedt jou een omgeving met een informele cultuur waar samen gewerkt wordt om echt van betekenis te kunnen zijn voor huurders (#VanBetekenis). Je komt terecht in een organisatie waar de kernwaarden lerende organisatie, open communicatie, eigenaarschap, samenwerken en vertrouwen centraal staan (LOES V). Een mensgerichte organisatie, zowel intern als extern. Als manager Vastgoed krijg je een uitstekend salaris op basis van een 36-urige werkweek met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Profiel

Voor Trivire zoeken wij een manager Vastgoed die opereert als dienend en faciliterend leider: je bent een verbinder, netwerker en mens- en resultaatgericht. Jij geeft de professionals uit het team vertrouwen, stimuleert het pakken van eigenaarschap en inspireert. Je faciliteert hun behoeften en ontwikkelt waar mogelijk. Je stuurt op het proces en kijkt continu kritisch naar de efficiency en effectiviteit van werkwijzen. Je hebt ervaring met intern en extern stakeholdermanagement met als doel efficiency binnen en buiten de organisatie te realiseren. Jij bent zelfstandig, omgevingsbewust en met jouw abstractieniveau weet jij te prioriteren, voor jezelf en voor het team. Samen maken jullie het verschil voor de huurders, met jou aan het roer.

Verder breng jij:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Een afgeronde hbo of wo-opleiding, in de richting van bijvoorbeeld Vastgoedkunde
 • Je bent besluitvaardig, toegankelijk en mens- en resultaatgericht
 • Je legt verantwoordelijkheid laag in de organisatie en faciliteert en coacht je medewerkers waar nodig
 • Je bent een aanjager en durft kritisch te zijn 
Deel dit met mijn netwerk: