Teammanager Watertechnologie

 • Salarisindicatie Modern arbeidsvoorwaardenpakket
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10020038
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Engineering, Energy, Gas, Water

Samenvatting

Wil jij de kans krijgen om aan een eigen team te bouwen? Dan heeft Sweco DE uitdaging voor je! Het verder uitbouwen van het team Watertechnologie als Teammanager binnen de afdeling Watertechnologie.

Over de functie

Als Teammanager geef je leiding aan een team van 15 professionals die onderdeel zijn van de afdeling Watertechnologie, bestaande uit 45 professionals. Het belangrijkste doel is het ontwikkelen en ontwerpen van de vitale waterketen voor een toekomstbestendige werk- en leefomgeving. Concreet houdt dat multidisciplinaire advisering en engineering in op het gebied van installaties voor de drinkwaterbedrijven, waterschappen, de aannemerij en industrie.

De focus van het team ligt op het ontwerpen en de engineering van bovengrondse infrastructuur van drinkwaterbedrijven, zoals pompstations, zuiveringen, reservoirs, opslagtanks, chemicaliëninstallaties etc. Daarnaast werkt jouw team ook aan zuiveringsinstallaties voor de industrie en waterschappen. Jouw team bestaat uit projectleiders en engineers in de disciplines proces, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procesautomatisering. Als Teammanager neem je een leidende rol in de verdere ontwikkeling van het team. Samen met je afdelingshoofd maak je een groeiplan en start je op het juiste moment wervingsacties om het team te laten groeien. Je weet het team te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te brengen. Je zet duidelijk koers en neemt je team hierin mee. Je hebt een heldere visie op ontwikkelingen in de markt en kunt onderzoeken welke kant het team precies op moet om goed op die markt aan te blijven sluiten. Het ontwikkelen en onderhouden van klantrelaties op tactisch en operationeel niveau zijn dan ook essentieel voor de uitvoering van je functie. We dagen je uit om zowel je team als de markt verder uit te bouwen en geven het vertrouwen om hier op jouw manier invulling aan te geven.

Over het bedrijf

Bij Sweco geloven ze in de combinatie van menselijke nieuwsgierigheid en de kunst van ontwerp en techniek. Ze houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van onze toekomstige samenleving. Dit doen ze op een unieke manier. Met een nieuwsgierige vooruitstrevende instelling en expertise maken zij het verschil voor de samenlevingen en steden van de toekomst dat is wat de medewerkers drijft en waar ze graag hun energie in steken. Met meer dan 17.500 experts in Europa helpen zij hun klanten de uitdagingen van morgen succesvol op te lossen. Zo maken ze samen de samenlevingen en steden voor de generaties na ons veiliger, schoner en prettiger leefbaar.

Aanbod

Sweco kent een modern arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, standaard 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling (o.a. NS Businesscard) plaats- en tijdonafhankelijke werken en ruime ontwikkelmogelijkheden. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Profiel

 • Afgeronde technische hbo- of wo-opleiding in één van de genoemde vakrichtingen
 • Stevige achtergrond in een leidinggevende rol en ervaring met multidisciplinaire projecten
 • Zowel een technisch-inhoudelijk als strategische en financiële blik
 • Je voelt je thuis in een organisatie die continu in beweging is
 • Open, hands-on, pragmatisch en ondernemend karakter
Deel dit met mijn netwerk: