Controller

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden | snelgroeiende internationale organisatie
 • Vakgebied Finance
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10020681
 • Locatie Breda
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Finance

Samenvatting

Voor onze opdrachtgever Bliss Mobil in Breda zijn wij op zoek naar een Controller. Dit betreft een brede en afwisselende functie voor een talentvolle financial bij een snelgroeiend bedrijf, met een specialistisch product, die zich tot de beste in de markt mag rekenen. Binnen de functie krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen processen te managen, (verbeter)ideeën aan te dragen en om deze te implementeren. Bij gebleken geschiktheid doorgroei naar lid van het managementteam.

Over de functie

Als Controller ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket, in een dynamische, snelgroeiende en internationale werkomgeving bestaande uit o.a. de crediteuren- en debiteurenadministratie, de productie en projectadministratie, de inkoop-/voorraadadministratie en de salaris-/ personeelsadministratie.

Je voert controlling uit op budgetten, opbrengsten, kosten en projecten en je staat in voor ad-hocanalyses. Je participeert in het maandelijks afsluitingsproces, bereidt de jaarrekening voor en biedt ondersteuning bij de externe audit. Maandelijks bereid je de salarisverwerking voor en draag je zorg voor alle afdrachten en aansluitingen in de financiële administratie.

Onze projectorganisatie is “papierloos” en tot in de details geautomatiseerd en afgestemd op de projecten en de omvangrijke productieadministratie.

Je bent samen met een team verantwoordelijk voor de juiste en accurate verwerking van de gehele financiële en projectadministratie alsook voor het beheer van de logistieke processen en de voorraad stromen. Je rapporteert aan het management team.

Over het bedrijf

Bliss Mobil is een jonge organisatie, opgericht in 2012, en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de ontwikkeling en bouw van high-end expeditie voertuigen. Binnen de expeditie-branche zijn ze door standaardisatie en de productieorganisatie de grootste wereldwijd geworden en vooruitlopend in de markt. Ze staan bekend om hun hightech producten met een hoogwaardige standaard en hebben over de jaren heen een stijgende internationale groei laten zien en hiermee een sterk internationaal brand ontwikkeld.

De nadruk binnen Bliss Mobil ligt op transparantie (zowel intern als extern), kwaliteit en klanttevredenheid. Ze bewegen zich in een niche markt en de doelgroep, particulieren, oriënteert zich via internet en referentie-klanten. Service en de klant ontzorgen, zijn ingebed in de cultuur van de organisatie. Daarnaast wordt doorlopend gekeken hoe zaken beter en efficiënter kunnen worden gedaan. Dit start bij de productontwikkeling/engineering, maar heeft ook betrekking op de keuze van materialen, buy or make, de investeringen in machines, de opleiding van mensen, outsourcing etc.  

Aanbod

Een brede en afwisselende functie voor een talentvolle financial bij een snelgroeiend bedrijf, met een specialistisch product, die zich tot de beste in de markt mag rekenen. Binnen de functie krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen processen te managen, (verbeter)ideeën aan te dragen en om deze te implementeren. Bij gebleken geschiktheid doorgroei naar lid van het managementteam. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Voor deze positie zijn we op zoek naar een Controller die het team versterkt en een actieve bijdrage levert aan onze internationale ambities.

 • Een Masterdiploma in een economische richting;
 • 1-3 jaar ervaring met financiën, fiscaliteit, externe verslaglegging, controlling en auditing;
 • Bij voorkeur kennis en ervaring met Exact Online;
 • Sterke analytische vaardigheden en een kritische instelling;
 • Resultaatgericht, pro-actief, zelfstarter, hands-on mentaliteit;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
 • Fulltime inzetbaarheid.
Deel dit met mijn netwerk: