Manager Inkoop & Facilitaire Diensten

 • Salarisindicatie Grote verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving!
 • Vakgebied Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10021125
 • Locatie Barendrecht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Food, Feed, Pharma

Samenvatting

Wil jij werken bij een marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening in vers? Een bedrijf dat inzet op continue (product)innovatie en digitalisering? En neem jij graag de regie? Dan is deze managementfunctie bij The Greenery echt iets voor jou. Je krijgt forse verantwoordelijkheden, een breed en gevarieerd takenpakket en bent nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van mensen en technologie. Je analyseert, adviseert en structureert en levert een belangrijke bijdrage aan de professionele standaard. 

Over de functie

Je wordt verantwoordelijk voor het inkoopbeleid, de centrale inkoop, uitbesteding van inkoop en het inventariseren van inkoopbehoeften bij directeuren en managers. Ook leid je trajecten rond het selecteren, onderhandelen en contracteren van leveranciers. Daarnaast heb je als Manager Inkoop & Facilitaire Diensten een regiefunctie op het gebied van uitbestede facilitaire diensten. Je bent een inspirator op het gebied van Inkoop & Facilitaire Diensten en kent zowel de obstakels als de kansen op je vakgebied. Je hebt een goed gevoel hoe binnen het bedrijf toegevoegde waarde is te bereiken en schakelt hierbij moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je weet draagvlak te creëren voor je verbeterideeën en werkt zo mee aan een verdergaande professionalisering. Verder ontwikkel je de langetermijnstrategie en het beleid van Inkoop, (technisch) beheer en facilitaire diensten. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle producten behalve groente en fruit en (in een regiefunctie) voor de uitvoering van alle voorkomende facilitaire diensten. Je geeft leiding aan het Inkoop & Facilitaire Diensten team (circa 10 FTE) en je werkt behalve met je interne collega’s ook nauw samen met directieleden en lijnmanagers. Je rapporteert aan de CFO.

Over het bedrijf

The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan (inter)nationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Het bedrijf is een van de marktleiders op het gebied van logistieke dienstverlening in vers groente en fruit. Dat is vooral te danken aan de continue (product)innovatie en de focus op de digitalisering van bedrijfsprocessen. Het bedrijf werkt voor gerenommeerde supermarktketens als Jumbo en PLUS, maar ook voor een groot aantal klanten in de groothandel. Door deze strategie zijn de versproducten op duurzame wijze bereikbaar te maken voor iedere consument. 

Aanbod

Je komt te werken in een ondernemende, uitdagende en complexe organisatie. Collegialiteit, wederzijds vertrouwen en de no-nonsense mentaliteit staan bij The Greenery hoog in het vaandel. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris, een basis- en aanvullende pensioenregeling en een leaseauto of mobiliteitsbudget. Verder:

 • krijg je 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • kun je verlofdagen bijkopen;
 • kun je met FiscFree® leuke producten kopen met belastingvoordeel.
 • is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken. 

Profiel

Je hebt ervaring met inkooptrajecten en de aansturing van uitbestede diensten, en affiniteit met het bedrijf. Daarnaast heb je hbo- of wo-opleiding afgerond met aanvullende specialisaties op inkoop en 7 tot 10 jaar relevante werkervaring – waaronder leidinggevende ervaring. Daarnaast heb je ervaring met ERP-systemen (SAP) en supply chain management. Ervaring in groot MKB een pre.

Deel dit met mijn netwerk: