Senior Recruitment Consultant YER België + kartrekker YER Executive België

 • Salarisindicatie Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10021573
 • Locatie Antwerpen
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche Sales & Marketing

Samenvatting

Heeft u minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als Recruitment Consultant? En bent u bekend met werving en selectie (W&S) binnen de Belgische markt, waardoor u YER Executive binnen no-time weet te vermarkten in België? Dan is dit een functie die bij u past!

Na de Nederlandse markt te hebben veroverd met de YER Executive propositie, is het tijd onze grenzeloze ambities voort te zetten in België. Daarom zoekt YER Executive een Senior Recruitment Consultant België die onze YER Executive businesscase in België gaat uitbouwen. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het neerzetten en uitbouwen van de YER Executive propositie in België. Een fundamentele rol waarin ambitie, groei, ondernemerschap, initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Klinkt dit als iets voor u? Lees dan verder.


Over de functie

Als Senior Recruitment Consultant bent u verantwoordelijk voor het neerzetten en uitbouwen van YER Executive België: u focust zich op  werving en selectie binnen het  hoge segment (> 80k)   van de arbeidsmarkt. U fungeert als dé verbindende factor tussen opdrachtgevers en kandidaten. U creëert win-win situaties waarin zowel de kandidaat als opdrachtgever op zowel korte als lange termijn tevreden zijn. Ondanks dat u de enige Recruitment Consultant bent van YER Executive in België, staat u zeker niet alleen. In het YER kantoor in Antwerpen staan YER detachering en interim collega’s voor u klaar: zij kunnen u adviseren op gebied van W&S ingangen.

Nadat u succesvol prospecten en opdrachtgevers hebt geïntroduceerd tot YER Executive, verlegt u de focus meer op het uitbreiden van het team. U bouwt een team van gedreven, ambitieuze consultants om u heen die YER Executive verder uitbouwt in België. Een fundamentele functie waarin u de YER Executive propositie in België ontwikkeld, ondersteund door een goede organisatie. U wordt een succes in deze functie, door de volgende taken en verantwoordelijkheden op u te nemen:

 • Creëren van landelijke bekendheid van YER Executive d.m.v. jouw netwerk, ervaring en acquisitievaardigheden
 • Opbouwen, onderhouden en uitbreiden van een klanten- en kandidatenportefeuille
 • Moeiteloos bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten: u bent een uitstekende gespreks- en sparringpartner
 • Identificeren van marktkansen en deze proactief invullen
 • Bouwen en aansturen van een team Consultants


Over het bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Je komt te werken voor YER Executive, hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen, zowel digitaal als straks weer face-to-face.

YER is een professionele organisatie waarbij ‘Work hard Play hard’ hoog in het vaandel staat!

Aanbod

YER Executive biedt een functie in een omgeving waar ruimte is voor groei, ondernemerschap, initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid. Een flexibele werkomgeving voor een hands-on manager die weet van aanpakken. Verder beloont YER Executive u met:

 • Een uitstekend salaris (75.000 – 150.000 OTE)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een ongelimiteerde bonusregeling en een leaseauto
 • Opleidingsmogelijkheden, waaronder het Management Developing Traject van Intenza Consulting Group
 • Een uitgebreid en intensief inwerkprogramma met in-company trainingen


Profiel

Wij zoeken een Senior Recruitment Consultant met een commerciële mindset en een hands-on mentaliteit. U bent een slagvaardige, resultaatgerichte ondernemer met een winnaarsmentaliteit. U excelleert in een omgeving met vrijheid, ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Verder brengt u leidinggevende capaciteiten: u weet een team te bouwen, motiveren en inspireren. De ideale kandidaat voldoet ook aan de onderstaande criteria:

 • Minimaal 5 jaar relevante W&S ervaring in minimaal één van de volgende richtingen: Finance, Sales, Marketing, Techniek, Industrie en/of Supply Chain
 • Minimaal hbo- of wo-werk-en-denkniveau, mede gevormd door een afgeronde hbo-opleiding en ervaring
 • Ervaring met het opbouwen en aansturen van een team
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een grote pre
Deel dit met mijn netwerk: