Concerncontroller (24 uur pw)

  • Salarisindicatie Parttime functie voor 24 uur per week
  • Vakgebied Finance
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10021488
  • Locatie Dordrecht
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Real Estate

Samenvatting

Voor Trivire zoeken wij een gepassioneerde concerncontroller (24 uur per week) die graag het verschil gaat maken. Een innovatieve organisatie met een mooie missie: het huisvesten van mensen die daar niet (goed) zelfstandig in kunnen voorzien. En meer specifiek betekent dit, dat Trivire ervoor wil zorgen dat er binnen de regio Drechtsteden voldoende duurzame, betaalbare en kwalitatief goede woningen zijn in prettig leefbare buurten en wijken voor die mensen in onze samenleving waarvoor een dak boven hun hoofd en een plek waar je je thuis voelt geen vanzelfsprekendheid is.

Richt jij je niet alleen op interne controle, maar ga je voor verbetering van de interne beheersing? Heb je graag contact met veel verschillende collega’s om zo de ‘temperatuur op te nemen’ binnen de organisatie en weet je je bevindingen te vertalen in heldere verbeteradviezen? Kun jij goed overzicht houden en ben je een ster in het meenemen en overtuigen van mensen? Grijp dan je kans en lees snel verder! 

Over de functie

In deze functie heb je een belangrijke rol in het beheersen van de financiële risico’s en de bedrijfsvoering van Trivire, zodat de continuïteit gewaarborgd is. Je belangrijkste taken zijn dan ook het toetsen van de besluitvorming (doen we de juiste dingen) en het auditen van de interne processen (doen we wat we zeggen?). Je neemt als het ware de temperatuur van de organisatie op en stuurt bij waar nodig. Om dat goed te kunnen doen heb je contact met collega’s binnen de hele organisatie, wat de baan heel afwisselend maakt. Bovendien bekijk je de processen in samenhang met elkaar. Je analyseert waar eventuele obstakels zitten, kunt langetermijngevolgen inschatten en weet informatie goed te wegen. Op basis van je bevindingen geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur, het management en/of de Raad van Commissarissen. Ook maak je onderdeel uit van de Auditcommissie. Daarnaast beoordeel/zie je toe op een juiste en adequate werking van de interne controle, risicomanagement, governance en compliance.

Over het bedrijf

Van betekenis zijn voor mensen. Dat is waar Trivire zich dagelijks voor inzet. Hoe? Door te zorgen voor goed onderhouden huizen in schone, veilige en aantrekkelijke buurten, zodat iedereen goed en prettig kan wonen en leven in de Drechtsteden. Met ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is Trivire de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid. Binnen deze gemeenten ziet Trivire de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving als kansen. Kansen om te verbinden. Daar werken de 160 medewerkers van Trivire met passie aan, samen met bewoners, ketenpartners, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Vanuit het hoofdkantoor, maar vooral ook in de wijken zelf.

Aanbod

Trivire biedt jou een omgeving met een informele cultuur waar samen gewerkt wordt om echt van betekenis te kunnen zijn voor huurders (#VanBetekenis). Je komt terecht in een organisatie waar de kernwaarden lerende organisatie, open communicatie, eigenaarschap, samenwerken, vertrouwen en verantwoord handelen centraal staan (LOES V²). Een mensgerichte organisatie, zowel intern als extern. Als concerncontroller krijg je een uitstekend salaris (conform inschaling in salarisschaal M van de cao Woondiensten) met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende opleidingsmogelijkheden en een individueel keuzebudget van 15,3% van je jaarsalaris (dit is inclusief vakantiegeld en bovenwettelijke dagen uit de cao). Ook is er aandacht voor een goede werk/privébalans. Daar worden flexibele afspraken over gemaakt. De positie is voor 24 uur per week, meer dagen is bespreekbaar.

Profiel

Je hebt passie voor je vak en bent een ervaren controller met een wo-werk- en -denkniveau. Daarnaast beschik je bij voorkeur over brede kennis van de corporatiesector, of vergelijkbare complexe omgeving, en de bijbehorende processen. Verder ben je in staat organisatiebreed het overzicht te bewaken, proactief en communicatief sterk. Je weet mensen mee te nemen en te overtuigen, je bent omgevingssensitief en altijd op zoek naar kansen voor verbetering.

Deel dit met mijn netwerk: