Manager Vastgoed Logistiek

  • Salarisindicatie Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Facility & Real Estate
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021505
  • Locatie huizen
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Real Estate, Logistics & Transportation, Construction

Samenvatting

Hou jij van pionieren, onderhandelen en meewerken aan de groei van een bedrijf? Heb je affiniteit met en/of kennis van vastgoed en wil je jezelf daar verder in ontwikkelen? Dan heeft Lidl een leuke functie in de aanbieding als Manager Vastgoed Logistiek. Lidl en vastgoed? Jazeker! De vastgoedportefeuille is omvangrijk en blijft groeien. Zeker nu het management ervan verhuisd is naar Nederland. Dicht bij de Rotterdamse havens, met een goed netwerk van verbindingswegen naar de rest van Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen wordt gebouwd aan een nieuw team gericht op het logistieke vastgoed, en jij kan aan de wieg daarvan staan en er mede vorm aan geven. Het vastgoedteam is niet alleen verantwoordelijk voor het portfoliomanagement van de filialen en distributiecentra (DC's) voor Nederland, maar ook voor DC's en logistieke overslagpunten die de internationale organisatie gebruikt. 

Over de functie

Als Manager Vastgoed Logistiek geef je leiding aan een volledig nieuw team met daarin specialisten op het gebied van vastgoed, bouw en facility management. Het gezamenlijk doel is het beheren en ontwikkelen van de internationale logistieke vastgoedportefeuille. Je bepaalt de beleidskaders voor de projectontwikkeling en ontwikkelt de internationale expansiestrategie en voert die samen met je team uit. Jij zorgt voor het beheer van de totale gehele strategische vastgoedportefeuille van internationale logistieke DC’s en gaat de internationale expansiestrategie ontwikkelen en uitvoeren. Verder ben je op commercieel en juridisch vlak verantwoordelijk voor het assetmanagement van de portefeuille en initieer en coördineer je de herziening en actualisering van de huurovereenkomsten volgens de wensen van de organisatie. Daarnaast borg en optimaliseer je procedures en processen. Je hebt een sterk netwerk binnen de (logistieke) vastgoedwereld en onderhoudt contacten met relevante externe partijen zoals makelaars en vastgoedeigenaren. Je rapporteert aan de Directeur Bouw & Vastgoed van Lidl Nederland en zorgt voor een goede begeleiding en ontwikkeling van je team.

Over het bedrijf

Als grootste supermarktketen in Europa is Lidl actief in 30 landen. In Nederland heeft het bedrijf meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat er centraal en er is veel aandacht voor duurzaamheid. Er komen bijvoorbeeld steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in het assortiment. Ook op andere terreinen neemt Lidl haar verantwoordelijkheid: het bouwt de meest duurzame distributiecentra van Nederland en zorgt voor een goede werk/privébalans en veel ontwikkelkansen en een goed salaris voor de medewerkers. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt. 

Aanbod

In deze afwisselende en uitdagende functie krijg je veel zelfstandigheid, stevige verantwoordelijkheden en doe je uiteenlopende (internationale) contacten op. In een gedegen inwerktraject maak je uitgebreid kennis met de organisatie, processen, cultuur en mensen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met een marktconform salaris en de mogelijkheid je volop verder te ontwikkelen. Deze functie moet je mobiel kunnen uitvoeren, daarom horen een auto, laptop en telefoon erbij.

Profiel

De ontwikkeling van jouw medewerkers vind je belangrijk en je hebt oog voor waar ze goed in zijn. Jij weet je team te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ook andere collega’s kun jij enthousiasmeren, boeien en binden, en je hebt talent voor het creëren van draagvlak binnen een organisatie. Strategisch ben je zeer goed onderlegd, je weet prioriteiten te stellen en processen te managen. Je persoonlijkheid en kennis van zaken maken dat je een uitstekende adviseur bent voor de directie en een goede sparringpartner voor al je collega’s. Netwerken zit in je DNA, je legt moeiteloos contact op verschillende niveaus en hebt het talent om relaties te onderhouden. Met jouw uitstekende marktinzicht, kennis van de concurrentie en overtuigingskracht zorg je voor het beste onderhandelingsresultaat. Daarnaast ben je iemand die het leuk vindt om te pionieren. Omdat het gaat om een nieuwe vorm te geven rol kom je zeker niet in een gespreid bedje terecht. Maar dat zie jij alleen maar als een mooie uitdaging! Verder beschik jij over het volgende:

  • Een afgeronde wo-opleiding bijvoorbeeld op het gebied van vastgoed, bouw, recht, economie of (technische) bedrijfskunde en minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in de bouw- of vastgoedwereld
  • Kennis van en ervaring in de logistieke vastgoedmarkt is een pre
  • Vloeiende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van de Engelse (en Duitse) taal
Deel dit met mijn netwerk: