Manager Manufacturing & Continuous Improvement

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10021425
 • Locatie 's-Gravendeel
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Samenvatting

Wil jij je graag inzetten om producten en processen te optimaliseren binnen een internationaal bedrijf waar duurzaamheid heel serieus wordt genomen? Ben jij dé persoon die voor de Nederlandse productielocatie de productiecapaciteit verhoogt en voor drie productielocaties (Hongarije, Duitsland en Nederland) continuous improvement aanjaagt? Ben je visionair, innovatief en gedreven? Dan is deze rol bij BT Nyloplast, een bedrijf dat onder bochten en verbindingsstukken maakt voor kunststof leidingsystemen, echt iets voor jou.

Over de functie

Als Manager Manufacturing & Continuous Improvement maak je deel uit van het managementteam Nederland. Vanuit ’s Gravendeel ben je eindverantwoordelijk voor de productie van de Nederlandse productielocatie. Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal wordt ingericht en capaciteit goed wordt benut.En uiteraard dat mensen op een veilige manier werken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Continuous Improvement binnen alle drie de productielocaties: Nederland, Duitsland en Hongarije. Je werkt met de Lean Six Sigma-methode. Je ontwerpt en verbetert processen en helpt onze mensen hiermee te blijven werken. Je hebt een duidelijke visie op het werk en je doelen. Je weet hoe het is om mensen te mobiliseren, te betrekken en aan te moedigen. Luisteren, waarderen en samenwerken zit in jouw DNA. Er is veel ruimte om deze functie mede zelf vorm te geven. Je stuurt 4-5 fte direct aan en 50 fte indirect. 

Over het bedrijf

BT Nyloplast maakt deel uit van DYKA Group, een Business Unit van Tessenderlo Group. BT Nyloplast is veel meer dan alleen een fabrikant van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te vervoeren, dragen ze elke dag hun steentje bij aan een betere planeet. Bovendien doen ze dit met gerecyclede of recyclebare materialen. Ze kunnen dan ook met trots zeggen dat ze ‘Nature’s Network’ zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

BT Nyloplast heeft fabrieken in Nederland, Duitsland en Hongarije en samen produceren ze een breed scala aan connectoren en accessoires voor de kunststof leidingsystemen van klanten uit verschillende landen in Europa. BT Nyloplast heeft ongeveer 250 mensen in dienst in deze drie productielocaties in Europa.

Aanbod

 • Een uitdagende baan (32-40 uur)
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een internationale omgeving
 • Een open, informele bedrijfscultuur waarin initiatief en toewijding worden gewaardeerd
 • Een goed salaris
 • 25 vakantiedagen + 12 atv-dagen
 • Flexibiliteit en faciliteiten om vanuit huis te werken

Profiel

Je hebt minimaal een bachelor afgerond en 3-5 jaar relevante ervaring (in een productiegerichte omgeving) en bent in het bezit van een Six Sigma black belt. Sowieso ben je handig met data en systemen. Daarnaast ben je een people manager die hecht aan transparant leiderschap. 

Deel dit met mijn netwerk: