Controller

  • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021960
  • Locatie Volendam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Real Estate

Samenvatting

Wil jij als financial graag werken bij een organisatie die midden in de maatschappij staat? En wil je daarnaast graag brede verantwoordelijkheden krijgen en je stempel drukken? Dan is deze functie bij Stichting Woningbeheer De Vooruitgang in Volendam echt iets voor jou. Bij deze corporatie zijn de lijnen kort, en wordt jouw inbreng op waarde geschat. Bovendien kun je vanuit jouw functie een bijdrage leveren aan de stevige ambitie die de organisatie nastreeft. Je bent er projectleider, procesbewaker, administrateur en coach.

Over de functie

Als controller ben je de rechterhand van de manager Finance en I&A en heb je een brede financiële rol. Je beschikt over analytisch vermogen, oplossings- en resultaatgerichtheid en gedegen financiële kennis. Daarmee doorzie je alle financiële processen en procedures perfect en los je problemen snel en feilloos op. Je bent als trekker onder andere verantwoordelijk voor alle producten van de planning- & controlcyclus, de grootboekadministratie, de inrichting van de administratieve organisatie en interne controle. Aan de hand van het interne controleplan zorg je onder meer voor het opstellen van de begroting en de jaarrekening en de inrichting hiervan in de relevante systemen. Ook stel je liquiditeitsprognoses en periodieke rapportages op. Je bent projectleider (jaarrekening), procesbewaker, administrateur en financieel ondersteuner.

Over het bedrijf

Stichting Woningbeheer De Vooruitgang verhuurt ruim 1200 woningen in Volendam. Daarmee biedt de corporatie aan ruim 1.200 mensen een plek om betaalbaar, aangenaam en verantwoord te wonen. De Vooruitgang is een sterk lokaal verankerde organisatie met medewerkers die midden in de Volendamse gemeenschap staan. De organisatie is op de hoogte van actuele lokale, regionale en maatschappelijke ontwikkelingen en biedt vanuit grote affiniteit met sociale doelgroepen kwalitatief goede sociale huurwoningen voor de doelgroep van nu en in de toekomst.

Aanbod

De Vooruitgang biedt een goed salaris, een uitstekende werk-privébalans, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Je komt te werken binnen een ambitieus en enthousiast team, de lijnen zijn kort en de sfeer is familiair. 

Profiel

Je hebt een hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante ervaring. Je werkt graag in een maatschappelijke organisatie, sectorspecifieke (woningcorporatie) kennis en ervaring is een pre. Je hebt ervaring met financieel-administratieve processen, Office-toepassingen en ERP-systemen. Je communicatieve vaardigheden en je schrijfvaardigheden zijn prima ontwikkeld.

Deel dit met mijn netwerk: