Projectontwikkelaar Warmtetransitie

  • Salarisindicatie Maximaal € 90.000 - ’s-Hertogenbosch
  • Vakgebied Management
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021393
  • Locatie Den Bosch
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water, Public & Civil

Samenvatting

Dynamische en uitdagende positie bij robuuste onderneming met vitale rol in de samenleving.

Over de functie

In deze veelzijdige en uitdagende rol lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de energie systemen van morgen. Je zet de tanden in business cases, ontwerpen, risicoanalyses en (financiële) plannen. Jouw diplomatieke talent komt van pas op het moment dat je met (onder andere) gemeenten, provincie besturen, energie leveranciers en woningcorporaties in gesprek gaat om klinkende resultaten te boeken. Uiteraard werk je eveneens nauw samen met directe collega’s (bijvoorbeeld business developers en project leiders). 

Over het bedrijf

Onze cliënt, Enpuls Warmte Infra, onderdeel van de stabiele en betrouwbare netwerk bedrijf Enexis Groep (met een geschiedenis die teruggaat tot 1914) ontwikkelt, realiseert en beheert de warmtenet infrastructuur op het transitiepad naar duurzaamheid om de afhankelijkheid van aard gas en de uitstoot van CO2 te minimaliseren.

Aanbod

Maximaal € 90.000 bruto per jaar.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding, aangevuld met aantoonbare ervaring op het gebied van warmtetransitie/warmtenetten. Tevens beschik je over algemene kennis van energiesystemen en heb je ervaring met project management. Vanwege de ‘spin in ’t web’ rol neem je uitstekende sociale en communicatieve vaardig heden mee in combinatie met ondernemerschap, doorzettingsvermogen en pragmatisme.

Deel dit met mijn netwerk: