HR Manager

  • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10022577
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water, (Petro)Chemical

Samenvatting

Wil jij je HR-vaardigheden graag toepassen in een organisatie-in-transitie? Heb je affiniteit met techniek en ben je hands-on maar ook creatief? Werk je bovendien graag in een internationale omgeving? Dan is deze functie bij Eurotank Amsterdam, een van de terminals van het energie-op- en -overslagbedrijf VTTI, echt iets voor jou. 

Over de functie

Behalve dat jij de HR-verantwoordelijke van de terminal in Amsterdam bent (ongeveer 90 fte), houd je je ook bezig met wereldwijde projecten van VTTI. Het bedrijf zit in een transitiefase naar meer duurzame energieoplossingen. Je bent lid van het MT en de rechterhand van de General Manager van de terminal als het gaat om HR-onderwerpen. Je hebt 1 direct report, een HR Officer en rapporteert functioneel aan de Group HR Director.

Over het bedrijf

Eurotank Amsterdam (ETA) is onderdeel van de moederonderneming VTTI - een onafhankelijk energie- op- en overslagbedrijf met in totaal 10,2 miljoen m³ aan opslagcapaciteit, verdeeld over 5 continenten. De 'VTTI Way' is het DNA dat de medewerkers aan elkaar bindt. De vijf pijlers ervan zijn “collective leadership, productive people, creative ownership, dynamic strategy en risk savvy” met een down-to-earth mentaliteit.

Binnen VTTI heeft Eurotank zich tot doel gesteld om versneld haar bedrijfsactiviteiten te verduurzamen met de opslag van biobased fuels en de ontwikkeling van duurzame initiatieven. Samen met collega’s, klanten en partners implementeert ETA een nieuwe manieren van denken waarin de energietransitie centraal staat. 

Aanbod

Je ontvangt een salaris van maximaal € 80.000 exclusief bonus, krijgt 27 vakantiedagen en een pensioenregeling (werknemersbijdrage van 5%). Daarnaast kun je rekenen op een auto van de zaak en een goede ziektekostenverzekering. Het betreft een functie die zowel parttime als fulltime in te vullen is (minimaal 24 uur).

Profiel

Je hebt een bachelor in HRM en minimaal 5 jaar HR-ervaring – bij voorkeur in een technische omgeving. Verder heb je ervaring met company culture veranderingen. Ervaring met een OR, vakbonden, en cao-onderhandelingen is een grote pre, en/of kennis van het juridische deel van HR. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bent besluitvaardig en daadkrachtig. 

Deel dit met mijn netwerk: