HR Business Partner

 • Salarisindicatie Als HR Business Partner meebouwen aan de mooiste superjachten ter wereld met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10022161
 • Locatie Kaag
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Industrial

Samenvatting

Wil jij als HR Business Partner meebouwen aan de mooiste superjachten ter wereld? Vind jij het interessant om gevraagd en ongevraagd te adviseren en strategisch ofwel tactisch mee te denken? Streef je naar een professionalisering van HR die bijdraagt aan het bedrijfsresultaat én het welzijn van de medewerkers? Dan is deze baan bij Royal Van Lent Shipyard (Feadship) echt iets voor jou.

Over de functie

Als HR Business Partner adviseer je de afdelings- en projectmanagers gevraagd en ongevraagd op het gebied van organisatie, personeel en cultuur. Je richt je daarbij zowel op resultaatverbetering van de organisatie als op het welzijn van de medewerkers. De komende jaren staan in het teken van organisatieontwikkeling en het verder professionaliseren van de organisatie. Resultaatgerichtheid is belangrijk en vanuit HR lopen er projecten om het performance management te verbeteren. Jij implementeert de HR-strategie, ontwikkelt die en geeft er mede uitvoering aan. Verder zorg je ervoor dat de personele bezetting is afgestemd op in- en externe ontwikkelingen en adviseer je over werving en selectie, opleiding en ontwikkeling. Je bent een stevige sparringpartner en een toegankelijke vraagbaak voor het lijnmanagement.

Over het bedrijf

Royal Van Lent Shipyard, behoort tot de absolute wereldtop van scheepswerven voor de luxe jachtenbouw. De werf bouwt haar jachten onder de merknaam Feadship. Elk schip is uniek en wordt volledig overeenkomstig de wensen van haar toekomstige eigenaar ontworpen en gebouwd. De organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en geprofessionaliseerd. Het bedrijf, inmiddels bijna 175 jaar oud, bevindt zich nog steeds op de locatie waar het gesticht werd: Kaag-eiland. Inmiddels bouwt Royal Van Lent motorjachten tot een lengte van ruim 100 meter en is in 2019 een tweede dok in Amsterdam-Westpoort geopend waar tot maar liefst maximaal 160 meter gebouwd kan worden. Royal Van Lent is 100% eigenaar van een meubelfabriek (Waddinxveen) en samen met Koninklijke De Vries Scheepsbouw eigenaar van De Voogt Naval Architects en Feadship Refit & Services. Royal Van Lent maakt onderdeel uit van de LVMH-Group, werelds grootste conglomeraat van luxeproducten.

Aanbod

Je komt terecht in een organisatie met korte lijnen en een informele sfeer, waar je de kans krijgt te werken aan de mooiste superjachten ter wereld. Je werkt op beide lokaties van Royal Van Lent,Amsterdam-Westpoort en Kaag. Je maakt deel uit van een bevlogen HR-team en krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. Het bruto jaarsalaris voor de HR Business Partner is € 57.000 - € 62.000 per jaar op fulltime basis en is afhankelijk van ervaring (cao Metalelektro). Verder krijg je 40 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband (27 vakantiedagen plus 13 ATV) en zijn er ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen te volgen. 

Profiel

Je bent pragmatisch, no nonsens en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties. Daarnaast heb je ervaring met coaching en begeleiding van leidinggevenden én met procesoptimalisatie en organisatie-inrichting. Verder:

 • Heb je ervaring met reorganisaties, adviestrajecten
 • Heb je een hbo-opleiding afgerond (bijvoorbeeld HRM)
 • Heb je minimaal vijf jaar werkervaring als HR Business Partner, bij voorkeur in de maakindustrie
 • Ken je de HR wet- en regelgeving en ontwikkelingen
 • Heb je goede adviesvaardigheden en ben je inhoudelijk sterk
 • Zijn je Engelse en Nederlandse mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid goed
 • Ben je 36-40 uur per week beschikbaar (deels remote is bespreekbaar)
Deel dit met mijn netwerk: