Technisch Manager

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10022606
 • Locatie Zoetermeer/Amstelveen
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Real Estate

Samenvatting

Denk jij aan de toekomst en ben je bezig met duurzaamheid? Kom ons team versterken en lever je bijdrage aan een duurzame toekomst in de retail!

 

Unibail-Rodamco-Westfield hecht veel waarde aan duurzame ontwikkelingen. Een van de doelen is dat de groei van alle bedrijfsactiviteiten en ontwikkelingen op een eerlijke en duurzame wijze plaatsvindt waarbij ze vooroploopt qua relevante sociale en milieuwetgeving. Unibail-Rodamco-Westfield streeft daarnaast naar langdurige en sterke relaties met huurders, bezoekers, leveranciers, financiële partners en de lokale gemeenschap. Unibail-Rodamco-Westfield wil de gemeenschap van aantrekkelijke openbare ruimtes voorzien en ondersteunt onderwijsprogramma’s, culturele, ondernemers- en sociale initiatieven in Nederland en daarbuiten. Daarnaast speelt Unibail-Rodamco-Westfield ook een actieve rol in de verbetering van duurzaamheid in de winkels van al haar huurders.

 

Weet je veel ballen tegelijk in de lucht te houden en verschillende wensen en belangen op elkaar af te stemmen? Bij Unibail-Rodamco-Westfield kun je jouw technisch inzicht inzetten voor innovatie, en je ervaring gebruiken om interessante projecten te realiseren op het gebied van onder andere duurzaamheid.  

Over de functie

Als Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het technisch onderhoud en beheer aan gebouwen en gebouw gebonden installaties door de juiste afstemming met leveranciers. Je begeleidt facilitaire projecten, zoals opleveringen van winkelunits en renovaties of aanpassingen.

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor winkeliers en leveranciers en zorgt voor een optimale afstemming tussen hun wensen en eisen en het aanbod van facilitaire en technische diensten. Tevens stel je diverse begrotingen en rapportages op, zoals de jaarlijkse onderhoudsbegroting, het servicekostenbudget en -afrekening en de onderhouds- en duurzaamheidsrapportages.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Schoon, heel en veilig houden van het shoppingcenter
 • Opstellen (meer)jaren onderhoudsbegroting, zorgdragen voor uitvoering van geplande activiteiten
 • Opstellen facility- en servicekostenbudget en -afrekening
 • Uitvoeren van en rapporteren over HSE audits, opstellen duurzaamheidsrapportages
 • Aansturen van en toezicht houden op technisch beheer
 • Aanbesteden en contracteren facilitaire en technische diensten
 • Beheren technische en facilitaire contracten en leveranciers
 • Begeleiden projecten, zoals opleveren en vernieuwen van winkelunits
 • Deelnemen aan overleggen met huurders en andere stakeholders, zoals gemeenten, VvE’s en eigenaren
 • Afhandelen van schademeldingen

Over het bedrijf

Unibail Rodamco Westfield is gespecialiseerd in het bezitten, ontwikkelen en beheren van toonaangevende winkelobjecten in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten, de meest prestigieuze kantoorgebouwen en grote congres- en tentoonstellingslocaties in de regio Parijs. De portefeuille van de Groep werd op 31 december 2021 gewaardeerd op € 54,5 miljard.

Unibail Rodamco Westfield focust zich op het bezitten, ontwikkelen en beheren van de meest toonaangevende Shopping Malls die de toekomst van retail&leisure destinations vormen.

Unibail-Rodamco-Westfield heeft wereldwijd het beste platform voor detailhandelaren met meer dan 1 miljard bezoekers per jaar in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten.

Met een grote ontwikkelingspijplijn en het beste management in zijn klasse, zal Unibail-Rodamco-Westfield zijn visie voor de toekomst van de retail&leisure in winkelcentra in 13 landen inzetten.

Aanbod

Bij Unibail-Rodamco-Westfield werk je in een professionele, jonge, dynamische en zeer succesvolle commerciële organisatie met internationale carrièrekansen. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, met o.a. 32 vakantiedagen op fulltime basis, een Reiskostenvergoeding (woon-werk): € 0,32 netto per km, gemaximeerd op € 350 netto per maand of een NS Business Card (volledige vergoeding o.b.v. 2e klasse), Aegon PPI beschikbare premie regeling met een eigen bijdrage van 4%, Collectiviteitsregeling voor ziektekosten (VGZ) en korting op fitnessabonnement via One Fit of High Five. 

Profiel

Jij hebt een duidelijke visie op beheer en onderhoud en je weet deze ook te vertalen naar de dagelijkse praktijk van het shoppingcenter. Je hebt een helder resultaat voor ogen en krijgt door je verbindend- en doorzettingsvermogen zaken ook écht voor elkaar. Met jouw technische, bedrijfsmatige en facilitaire kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden weet je jouw gesprekspartners moeiteloos te overtuigen. Je beschikt over analytisch inzicht en over een natuurlijke drive.

Als uitstekend planner overzie jij het geheel en stuur je het projectteam aan op het bereiken van vastgestelde doelen (afspraak = afspraak).

 • (Minimaal) HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur facility management of installatie technische opleiding)
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van technisch beheer en onderhoud bij een vastgoedbelegger of installatie technische service partij
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met budgetteren; cijfermatig sterk
Deel dit met mijn netwerk: