Senior Financieel Adviseur

  • Salarisindicatie € 3876 en € 5235 bruto op basis van een 36-urige werkweek
  • Vakgebied Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10023078
  • Locatie Gorinchem
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Real Estate

Samenvatting

Wil jij je financiële kennis graag inzetten op het gebied van (sociale) huisvesting? Ben je een cijfertjesmens, maar ook sociaal en verbindend? Kun jij het financiële fundament bouwen waarop strategische beslissingen worden gebaseerd? En heb je bovendien een goede neus voor financiële kansen? Dan is deze baan bij Poort6, een Gorinchemse woningcorporatie die sinds kort een totaal vernieuwde koers vaart, echt iets voor jou. 

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor de totale P&C-cyclus en het opzetten en ontwikkelen van projectcontrol. Daarnaast zit je in de werkgroep vastgoedsturing. Verder voer je treasury-activiteiten, het procuratiereglement en liquiditeitsprocedures uit en stel je het liquiditeitsplan op. Je ontwikkelt en implementeert een goed werkend risicomanagement en doet de periodieke aangiftes en fiscale administratie. Verder draag je vanuit jouw specialisme bij aan organisatiebrede jaardoelen en de strategische koers #WIJ. Je hebt contact met onder meer accountants, taxateurs en fiscalisten en borgt de afstemming tussen de verschillende disciplines binnen en buiten Poort6. Verder stel je de taxplanning en de registratie van de fiscale activastaat op.

Over het bedrijf

Poort6 is de enige woningcorporatie in Gorinchem, de grootste vestingstad van Nederland. De stichting biedt zo’n 15.000 inwoners een goed thuis – duurzaam, betaalbaar en in een prettige omgeving. Om dat ook in de toekomst te blijven doen is er een nieuwe koers uitgezet: #WIJ. Binnen #WIJ gaat het over werken met hart en hoofd, verbinding, constant verder kijken naar wat er anders en beter kan. Over zorgzaamheid en inclusiviteit. Over de juiste keuzes maken binnen onze vastgoedportefeuille. En vooral: over samenwerken met partners in de stad, huurders en collega’s. Want Poort6 kan het niet alleen en wil het niet alleen. 

Aanbod

Bij Poort6 heb je werk dat ertoe doet, midden in de samenleving. Je krijgt veel zelfstandigheid en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als je dat wilt kun je flexibel werken, bijvoorbeeld parttime of deels vanuit huis. Je ontvangt een salaris tussen de € 3876 en € 5235 bruto op basis van een 36-urige werkweek. 

Profiel

Je bent goed in verbinden, maar ook in het analyseren en monitoren van data. Daarnaast weet je hoe je trends, ontwikkelingen en afwijzingen omzet in rapportages. Je bent zelfstandig, nieuwsgierig en gericht op samenwerking.

Verder:

  •   Heb je een (post)hbo- of academische opleiding afgerond in een financiële richting/accountancy;
  • Is het een plus als je werkervaring hebt bij een woningcorporatie;
  • Is het een plus als je gewend bent om te werken met WALS (Ortec Finance) en Dynamics Empire. 
Deel dit met mijn netwerk: