Senior Vastgoedacquisiteur

 • Salarisindicatie Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10023606
 • Locatie Waddinxveen
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Samenvatting

Wil jij een sleutelpositie vervullen bij Lidl, de grootste retailer van Europa? Heb je een scherp oog voor expansiemogelijkheden en ben je een geboren netwerker? Ben je bovendien een echte vastgoedprofessional die denkt in mogelijkheden en kansen? Dan is dit echt een functie voor jou. 

Over de functie

Jij hebt een neus voor het vinden van nieuwe en betere locaties voor nieuwe winkels en de modernisering of uitbreiding van bestaande Lidl-filialen in (voornamelijk) Zuid-Holland en Utrecht. Op die manier vervul je een sleutelrol in de expansie van het bedrijf. De afdeling Bouw & Vastgoed, waar jij gaat werken, zet zich daar dagelijks voor in. Deze bestaat uit specialisten in vastgoedacquisitie, projectmanagement bouw, assetmanagement en facilitaire services. Jij zit rond de tafel met lokale overheden, projectontwikkelaars, (bedrijfs)makelaars en (eind)beleggers. Zodra er zich nieuwe kansen voordoen, ben jij al op de hoogte en heb je de nodige contacten al gelegd. Je doet haalbaarheidsanalyses, boekt onderhandelingsresultaten en bent verantwoordelijk voor verslaglegging en contracteren. Verder begeleid je projectontwikkelings- en tendertrajecten. Ook wijzig je bestemmingsplannen en zorg je voor de vergunningen voor uitbreidingen, verplaatsingen en nieuwe Lidl-supermarkten.

Over het bedrijf

Als grootste supermarktketen in Europa is Lidl actief in 30 landen. In Nederland werken meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De afdeling Bouw & Vastgoed is verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van de winkels: van acquisitie tot  ontwikkeling, uitbreiding en/of modernisering en verplaatsing.

Bij Lidl staat de klant centraal en er wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. In het assortiment, maar ook door de meest duurzame distributiecentra van Nederland te bouwen. Het bedrijf groeit en blijft groeien, acquisitie speelt daarin uiteraard een essentiële rol. 

Aanbod

Je gaat werken in een groeiende organisatie met een sterke afdeling Bouw & Vastgoed. Een afdeling waar groei en optimalisatie van het winkelbestand centraal staan en je blijvend, tastbaar resultaat van je werk ziet. Er komen voortdurend nieuwe uitdagingen op je pad. Verder:

 • Krijg je een marktconform salaris, een leaseauto, en mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen;
 • Zijn er ruime mogelijkheden om thuis, onderweg of op kantoor te werken;
 • Werk je vanuit het kantoor in Waddinxveen, een van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. De werkplekken bevinden zich in een lichte en open ruimte, er zijn moderne vergaderruimtes, een mooie kantine met Lidl-producten en een fitnessruimte.

Profiel

Je bent een prima netwerker en kunt contacten op verschillende niveaus leggen en onderhouden. Daarnaast ben je ook een hunter – je weet wat je wilt en je gaat ervoor. Je ambitie is om op creatieve wijze Lidl’s knelpunten rond huisvesting op te lossen. Ook ben je zelfstandig en neem je graag verantwoordelijkheid. Verder:

 • Heb je een op vastgoed gerichte opleiding op hbo-/wo-niveau afgerond, bijvoorbeeld vastgoed & makelaardij, real estate management, MER, planologie of bouwkunde);
 • Heb je 3-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van vastgoedacquisitie, commercieel assetmanagement of projectontwikkeling en je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière;
 • Heb je kennis van de retailsector dan heb je een streepje voor.
Deel dit met mijn netwerk: