Safety Manager Dangerous Materials

  • Salarisindicatie Salarisindicatie: € 56.000 - € 82.000 bruto per jaar - Zeeland
  • Vakgebied Quality & Safety
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10025842
  • Locatie Nieuwdorp
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche (Petro)Chemical, Energy, Gas, Water, Public & Civil

Samenvatting

Een veelzijdige en verantwoordelijke rol bij een oersolide organisatie, dit voor een integere en standvastige Veiligheidskundige.

Over de functie

Als Veiligheidskundige heb je een adviserende en sturende rol op het gebied van het veiligheids beleid. Je hebt een sleutelpositie en denkt mee om het veiligheidsmanagement naar een hoger plan te tillen. Je houdt je o.a. bezig met risico-inventarisaties en -evaluaties ten behoeve van managementrapportages en bedrijfsvoering, het organiseren van veiligheidsbijeenkomsten, het organiseren van het operationeel storingsonderzoek en het doen van beoordelingen van en aanbevelingen voor verbetervoorstellen voor de veiligheidscultuur. Ook ondersteun je de KAM coördinatoren t.a.v. het opstellen van audits.

Over het bedrijf

Onze cliënt COVRA is een 100% staatsbedrijf, heeft als missie om al het Nederlands radioactief afval op een robuuste wijze te verwerken en slaat het voor minimaal 100 jaar op. Zodanig dat het geen gevaar meer vormt voor mens, dier en omgeving. Kwaliteit, samen werking en onderzoek vormen sleutel begrippen bij deze stabiele organisatie die geen winstoogmerk kent.

Aanbod

Salarisindicatie € 56.000,= - € 82.000,= bruto per jaar – Zeeland

Profiel

Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een HVK-opleiding, danwel de bereid heid deze te volgen. Naast ervaring als Veiligheidskundige ben je communicatief sterk en een echte team player. Een pragmatische houding, resultaatgerichtheid en (organisatie) sensitiviteit vervolmaken het geheel.

Deel dit met mijn netwerk: