Manager After Sales Services

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026424
 • Locatie Holten
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Sales & Marketing, Automotive, Construction, Logistics & Transportation, Energy, Gas, Water, Public & Civil, Manufacturing, Agriculture, Industrial, Ruimtelijke ordening

Samenvatting

Als Manager After Sales Services bij Aebi Schmidt ben je eindverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van diensten zoals trainingen, onderhoudssystemen en performancetools. Samen met jouw team van 11 direct reports ben je in staat de vertaalslag te maken van klantwensen naar slimme oplossingen. Een commerciële rol gericht op innovatie en verbeteren van bestaande processen.

Over de functie

In de functie van Manager After Sales Services ben je samen met het team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten en het leveren van ondersteuning aan de sales organisatie bij de verkoop hiervan. Jouw team adviseert klanten over het juist en efficiënt gebruiken van de machines tijdens en na het verkooptraject. Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij de inrichting en het gebruik van software producten. 

De afdeling is interne kennisdrager en zorgt voor de borging hiervan. Het team vertaald door Product Management opgestelde roadmaps naar de markt en deelt op haar beurt belangrijke informatie uit de markt met de afdeling. Tevens zorgt de afdeling voor kennisoverdracht naar andere LSO’s (Local Sales & Service Organization).  

De afdeling bestaat uit collega’s van Solution Development (consultants en trainers), contractmanagement, onderdelenverkoop, facturatie en backoffice. Je werkt intensief samen met je collega’s van Sales, After Sales Operations en Product Management. 

Je maakt in deze rol onderdeel uit van het lokale Management Team en rapporteert maandelijks aan de LSO-Manager. Je stuurt actief op budget en operationele KPI’s en rapporteert rechtstreeks aan de LSO Manager Nederland & België.  

Over het bedrijf

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de Aebi Schmidt Groep, leverancier van slimme producten en diensten voor werkzaamheden aan wegen, vliegvelden en openbare ruimte. De internationaal georiënteerde Group heeft wereldwijd circa 3.000 medewerkers in dienst, verdeeld over 14 productielocaties en 16 verkooporganisaties. Op de locatie in Holten, 

In Nederland & België ontwikkelen en produceren de ruim 250 medewerkers materieel voor de gladheidbestrijding en straatreiniging ten behoeve van de wereldwijde markt. Op de markten in Nederland en België zijn zij actief in de verkoop en after sales van de geproduceerde strooimachines, veegmachines en multifunctionele voertuigen met bijbehorende aanbouwapparatuur.

Om de positie als marktleider te behouden en verder uit te breiden werken zij hard aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid waardoor klanten nog beter ontzorgd kunnen worden. Onderwerpen als servitization, circulariteit en digitalisering staan al lange tijd op de agenda waardoor ze een voorsprong hebben op de concurrentie. Binnen de organisatie zijn klanttevredenheid, samenwerken en eigen initiatief belangrijke begrippen. 

Voor meer informatie bekijk de website: https://www.aebi-schmidt.com/nl/

Aanbod

Een uitdagende functie in een global organisatie met korte communicatie lijnen. Je komt te werken in een omgeving met ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je levert een echte bijdrage aan het gecontinueerde succes van Aebi Schmidt. Naast een goed basis salaris biedt de organisatie een mooi pakket aan secundaire voorwaarden waaronder bonus, pensioen, 13 ATV dagen. (CAO Klein metaal). 

Profiel

Als people manager bouw je dagelijks aan de ontwikkeling van jouw team. Je fungeert als een sparringpartner en laat tegelijkertijd de verantwoordelijkheden daar waar ze horen te liggen. Je beschikt over relevante kennis op het gebied van concept ontwikkeling en het neerzetten van structuren en systemen. Je bent sterk gericht op de thema’s innovatie en duurzaamheid. 

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van (technische) bedrijfskunde of aanverwant 
 • Tenminste 5 jaar relevante ervaring als leidinggevende
 • Ruime commerciële ervaring, bij voorkeur in een technische omgeving 
 • Analytische vaardigheden, communicatief sterk en conceptueel denkvermogen
 • Ervaring in ERP/CRM systemen, bij voorkeur SAP 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Deel dit met mijn netwerk: