Technisch Manager

 • Salarisindicatie 65000 - 75000 euro + auto + premievrij pensioen
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10026650
 • Locatie Barneveld
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Engineering, Energy, Gas, Water, Industrial

Samenvatting

Ben jij een technisch projectmanagement professional die in een multidisciplinaire projectomgeving disciplines verbindt en het overzicht bewaart? Dan is de uitdaging van Technisch Manager bij ELIQUO de volgende stap voor jou!

Over de functie

Als Technisch Manager ben jij verantwoordelijk voor “de techniek” binnen de projecten en is het jouw primaire taak een goed multidisciplinair ontwerp gereed te krijgen. Tijdens de bouw van de installaties ben je het technisch geweten en vraagbaak voor het team dat de installatie op de projectlocatie realiseert. Je blijft betrokken tot en met de opstart en inbedrijfstelling van de gerealiseerde installatie. In de rol van Technisch Manager stuur je het multidisciplinaire ontwerpteam (C/W/EPA en procestechnologie) aan, coördineer je de voortgang van het ontwerp, stuur je op het budget en overleg je met de opdrachtgever.

Ontwerpleiders produceren onder jouw leiding het ontwerp met hulp van engineers van binnen en buiten de ELIQUO organisatie. Jij functioneert hierbij als verbinder, sparringpartner en criticus om alle componenten samen te laten komen in een uitvoerbaar ontwerp van de nieuwe zuiveringsinstallatie.

Projecten waaraan jij zult gaan werken zijn bijvoorbeeld installaties voor het verwijderen van medicijnresten uit stedelijk afvalwater, de uitbreiding en/of nieuwbouw van rioolwaterzuiveringsinstallaties voor een stad of de realisatie van een energie- en grondstoffenfabrieken voor de verwerking van rioolslib. Je werkt dus direct aan projecten met grote maatschappelijke relevantie.

Over het bedrijf

ELIQUO houdt zich bezig met het uitwerken en realiseren van complete concepten voor een energieneutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen. Hun voornaamste klanten zijn de Nederlandse waterschappen die zich bezig houden met het zuiveren van stedelijk afvalwater hoewel zij recent ook andere opdrachtgevers aan zich hebben weten te binden. ELIQUO realiseert haar projecten als EPC Contractor en staat zelf in voor het volledige ontwerp, de bouw, de opstart en de oplevering van het project aan de opdrachtgever.

ELIQUO WATER & ENERGY maakt deel uit van de ELIQUO WATER GROUP. Als groep is ELIQUO in staat de nieuwste technologieën aan te bieden op het gebied van communale water- en afvalwatertechniek.

Aanbod

ELIQUO stelt jou in staat met de nieuwste technieken, een duidelijke duurzaamheidsbijdrage te kunnen leveren. Je start in een hecht team met gedreven en vakkundige collega’s. Daarnaast is er sprake van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vrije dagen, een auto en een premievrij pensioen. Ook wordt er geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het kunnen volgen van opleidingen en cursussen.


Profiel

YER zoekt voor ELIQUO een gedreven professional die hun passie deelt om gezamenlijk projecten te realiseren die een zichtbare duurzaamheidsbijdrage opleveren en daarnaast beschikt over:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau (Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek/Scheepswerktuigkunde) en reeds 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een multidisciplinair DNA (C/W/EPA), gedreven door technische inhoud en enthousiasme om het ontwerpteam te sturen en op de weg te houden;
 • Ervaring met werken in bouwteam, systems engineering, kennis van UAV-gc en het werken met IPM en;
 • Goede beheersing van de Engelse taal. Duits is een pre.


Deel dit met mijn netwerk: