Disciplineleider Elektrotechniek

 • Salarisindicatie € 60.000 - € 75.000
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026695
 • Locatie Barneveld
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Engineering

Samenvatting

Ben jij een expert die graag de vakdiscipline Elektrotechniek invult in multidisciplinaire projecten? Werk je daarbij als “senior” graag samen met andere elektrotechnische ontwerpers en tekenaars? Heb jij een passie voor duurzaamheid en interesse in waterzuiveringsinstallaties? Dan is de uitdaging van Disciplineleider Elektrotechniek bij ELIQUO de volgende stap voor jou!

Over de functie

Als Disciplineleider Elektrotechniek en Procesautomatisering ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van het ontwerp van een nieuwe zuiveringsinstallatie van P&ID (Process and Instrumentation Diagram) naar een integraal en uitgewerkt elektrotechnisch ontwerp. Hierbij ben je de spin in het web voor jouw vakdiscipline en let je ook goed op de raakvlakken met de andere projectdisciplines. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project maak je zelf het ontwerp of werk je samen met een team van elektrotechnische ontwerpers en tekenaars. Door jouw expertise weet je exact waar de risico’s zich kunnen voordoen en blijf je uitkijken naar het eindresultaat. Tijdens de realisatie van jouw ontwerp op projectlocatie blijf je betrokken als vraagbaak en ben je nauw betrokken bij het testen en inbedrijfstellen.

Projecten waaraan jij zult gaan werken zijn bijvoorbeeld installaties voor het verwijderen van medicijnresten uit stedelijk afvalwater, de uitbreiding en/of nieuwbouw van rioolwaterzuiveringsinstallaties voor een stad of de realisatie van een energie- en grondstoffenfabrieken voor de verwerking van rioolslib. Je werkt dus direct aan projecten met grote maatschappelijke relevantie.

Over het bedrijf

ELIQUO houdt zich bezig met het uitwerken en realiseren van complete concepten voor een energieneutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen. Hun voornaamste klanten zijn de Nederlandse waterschappen die zich bezig houden met het zuiveren van stedelijk afvalwater hoewel zij recent ook andere opdrachtgevers aan zich hebben weten te binden. ELIQUO realiseert haar projecten als EPC Contractor en staat zelf in voor het volledige ontwerp, de bouw, de opstart en de oplevering van het project aan de opdrachtgever.

ELIQUO WATER & ENERGY maakt deel uit van de ELIQUO WATER GROUP. Als groep is ELIQUO in staat de nieuwste technologieën aan te bieden op het gebied van communale water- en afvalwatertechniek.

Aanbod

ELIQUO stelt jou in staat met de nieuwste technieken, een duidelijke duurzaamheidsbijdrage te kunnen leveren. Je start in een hecht team met gedreven en vakkundige collega’s.  Daarnaast is er sprake van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vrije dagen en een premievrij pensioen. Ook wordt er geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het kunnen volgen van opleidingen en cursussen.

Profiel

YER zoekt voor ELIQUO een gedreven professional die hun passie deelt om gezamenlijk projecten te realiseren die een zichtbare duurzaamheidsbijdrage opleveren en daarnaast beschikt over:

 • Een MBO+/HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek of Besturingstechniek;
 • Ervaring met Eplan, PLC en Scada;
 • Het DNA van een allround technicus met verstand van energietechniek, laagspanningsinstallaties en/of besturingsinstallaties & instrumentatie en;
 • Een goede beheersing Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.
Deel dit met mijn netwerk: