Key Account Manager Nederland

 • Salarisindicatie € 70.000 - € 80.000 + leaseauto
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026666
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Sales & Marketing

Samenvatting

Wil je graag een zelfstandige baan met veel vrijheid? En zoek je een functie waarin een combinatie van relatiebeheer en sales centraal staan? Dan is deze vacature misschien wel jou volgende stap.

Over de functie

Jij bent de belangrijkste contactpersoon van de opdrachtgevers en het gezicht van Hospital Logistics. Hospital Logistics verzorgt het logistieke proces, van aankoop tot aan levering. De opdrachtgevers bevinden zich in Nederland en zijn met name ziekenhuizen en zorginstellingen. In Nederland zijn er 4 distributiecentra waar vandaan de klanten worden bediend. In deze rol zorg je dat alles goed verloopt, van eerste contact tot de naleving van het contract. De werkzaamheden zijn samen te vatten als het opvolgen en uitbreiden van bestaande klanten met toezicht op juiste uitvoering, naleving en vastlegging van de contractuele afspraken door periodiek te overleggen over cijfers, dienstverlening en opportuniteiten met verschillende niveaus, van operationeel tot strategisch. De functie is volledig remote uit te voeren, natuurlijk ben jij wel in het land te vinden bij de verschillende klanten om zo ook de wensen kunnen vertalen naar de interne organisatie. Tegelijkertijd zorg jij voor afspraken bij interessante prospects voor new business.

Over het bedrijf

Hospital Logistics NV is al vele jaren een vertrouwde naam in de Belgische en Nederlandse zorgwereld als logistieke partner van ziekenhuizen en zorginstellingen. Een dienstverlener die, via een unieke, innovatieve, 100% klantgerichte aanpak, actief bijdraagt tot minder administratieve en logistieke kosten en een verdere optimalisatie van de zorgverlening. Vanuit het hoofdkantoor in Aarschot, een distributiecentrum in België en vier distributiecentra in Nederland zetten ruim 300 gespecialiseerde medewerkers zich elke dag in voor een logistieke service die vandaag al rekening houdt met de zorgbehoeften van morgen.

Aanbod

Bij Hospital Logistics krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid als Key Account Manager. Een rol bij een ambitieuze organisatie waarbij je een bijdrage kan leveren aan de gezondheidszorg. Een goed salaris op basis van kennis en ervaring, pensioen, 28 vakantiedagen. Tevens hoort een auto van de zaak, laptop en een telefoon ook bij het arbeidsvoorwaarden pakket.

Profiel

Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief. Daarnaast ben je communicatief sterk en stressbestendig. Bovendien heb je affiniteit met logistiek en/of de zorgsector. Verder:

 • Je hebt ten minste een HBO- en/of WO-diploma
 • Minimaal 5 jaar relevante commerciële ervaring
 • Gedegen praktische kennis van Excel
 • Analytisch vermogen met aanleg voor kritische interpretatie van cijfers
Deel dit met mijn netwerk: